l o a d i n g   p a g e
Check onze actie - Nu tot € 350,- korting en vele extra's bij het bestellen van jouw syteem!

Workstation

Workstation Samenstellen

Zelf je workstation samenstellen bij Arctic Secrets! Wij hebben alle componenten die het beste binnen een geweldige workstation build passen voor je op een rijtje gezet. Ga meteen aan de slag met het samenstellen van je eigen workstation of vraag ons om hulp of tips via de live-chat, wij helpen je graag!

Workstation
Workstation
 - 
Incl. BTW
Selecteer Model

Wat is een workstation en waarvoor kan ik hem gebruiken

Een workstation geeft je de mogelijkheid om snel berekeningen te kunnen doen zowel grafisch als keiharde processor berekeningen. Een workstation wordt veelal gebruikt voor professionele programma’s zoals Adobe Photoshop, Premiere Pro, Autodesk, AutoCAD, Maya of Solidworks. Mensen die een workstation nodig hebben zijn dus vaak architecten, grafische ontwerpers en engineers.

Een workstation is natuurlijk erg prijzig, maar laat de prijs je niet afschrikken. Deze systemen brengen meer op dan dat ze kosten. Want een dergelijk systeem stelt professionals in staat om meer taken aan te kunnen en bepaald processen te draaien die anders helemaal niet gedraaid kunnen worden en zijn daarnaast veel sneller en dus efficiënter. Dit zorgt ervoor dat naast meer mogelijkheden ook flink tijd wordt bespaard.

Workstation Kopen

Workstation Kopen

Koop je workstation bij Arctic Secrets en je weet zeker dat alles goed wordt afgehandeld. Echte experts werken aan je workstation en zorgen ervoor dat deze optimaal presteert. Wij overclocken en optimaliseren je PC zonder dat de levensduur in het geding komt! Wij testen ook elke workstation 72 uur lang voordat hij de deur uit gaat. Dit garandeert maximale stabiliteit en zorgt ervoor dat eventuele problemen voor verzending kunnen worden gedetecteerd en aangepakt, zodat u een 100% functioneel systeem ontvangt. Een workstation kopen is een investering, bij Arctic Secrets blijft deze investering gewaarborgd door onze support op afstand en 3 jaar standaard garantie. Zelfs nadat de garantie is vervallen krijgt u levenslang support van onze technici!

De Beste Workstation

De workstation die u kunt samenstellen bij Arctic Secrets is van de hoogste kwaliteit met de beste onderdelen. U kunt de plank niet misslaan bij ons! De hardware in de workstation kunt u geheel zelf uitkiezen en als u door de bomen het bos niet meer ziet of u heeft hulp nodig, laat het ons even weten via de live-chat, wij helpen u meteen. Bellen kan ook naar 046 460 0222 of stuur een e-mail naar [email protected]. De beste workstations krijgt u alleen bij Arctic Secrets!

De Beste Workstation