l o a d i n g   p a g e
Check onze actie - Nu tot € 350,- korting en vele extra's bij het bestellen van jouw syteem!
 
  • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
  • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
  • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

Ultieme trading PC

Wij van Arctic Secrets hebben de ultieme trading PC voor je samengesteld. Met deze PC is elke flessenhals in je Stock Trading verleden tijd. Met het snelste Internet, een snelle CPU voor multitasking, genoeg werkgeheugen en de mogelijkheid tot het aansluiten van maar liefst 6 (!) schermen kun je bij ons de plank niet misslaan!

Basic pc
Basic

De Business Basic PC van Arctic Secrets is bedoeld voor generiek zakelijk gebruik. Perfect voor office en surfen.

prestatie
Bestel nu!
Advanced pc
Advanced

De Business Advanced PC van Arctic Secrets is uitgerust met een betrouwbare Intel Pentium Processor. Perfect voor office, surfen en licht multitasken.

prestatie
Bestel nu!
Professional pc
Professional

De Business Professional PC van Arctic Secrets is uitgerust met een quad-core i5. Een goede all-rounder.

prestatie
Bestel nu!
>workstation pc
Workstation

De Business Workstation PC van Arctic Secrets is bedoeld een instapmodel voor zwaarder zakelijk gebruik.

prestatie
Bestel nu!

Multitasking Performance

Multitasking Performance is bij Trading PC’s natuurlijk de sleutel naar succes. Daarom hebben we voor extreem snelle componenten gekozen zodat je bij het handelen nergens gelimiteerd wordt. Daarnaast beschikt de Trading PC over twee NVIDIA videokaarten, die elk goed zijn voor drie schermen. Dat zijn dus maximaal 6 (!) schermen voor een goed overzicht en al je informatie in één oogopslag.

Trading pc's met stilte en duurzaamheid

Naast performance zijn natuurlijk ook andere dingen van belang. Alleen de meest duurzame en stilste onderdelen zijn geselecteerd voor deze PC. Een zeer hoge kwaliteit moederbord en voeding zorgen voor een stabiel en extreem duurzaam systeem. De combinatie van SSD en hoge kwaliteit HDD’s zorgen voor een perfecte balans tussen snelheid en hoeveelheid opslag. De watergekoelde CPU blijft stil, zelfs met een lichte overklok. De kast heeft een neutraal uiterlijk en is voorzien van geluiddempend materiaal. Daarnaast worden er uitsluitend stille fans gebruikt, die meer lucht verplaatsen bij een lager RPM.

Waarom een Trading pc van Arctic Secrets?

Arctic Secrets gebruikt haar ervaring die ze heeft opgedaan op verschillende vlakken van de computermarkt nu ook voor het maken van de ultieme, stille trading PC. Deze PC is voorzien van elke feature en elk gemak dat u nodig heeft. Door het gebruik van onze ervaring met extreme game PC’s en zakelijke workstations weten we precies wat er nodig is en hoe we de perfecte balans moeten vinden. Een trading PC kopen doe je bij Arctic Secrets!