Loading...
Check onze actie - Nu € 100,- korting, 60 dagen 700+ games en vele extra's bij het bestellen van jouw game pc!
Menu
 
  • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
  • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
  • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

DESKTOP PC

Start je zoektocht voor een desktop pc bij Arctic Secrets en je wilt nooit meer iets anders. Een unieke desktop pc is bij ons geen probleem, deze kun jij volledig samenstellen zoals jij graag wilt. Met de jarenlange ervaring, levenslang garantie en een professionele montage heb je binnen de kortste keren een fantastisch product van ons in huis. Net zoals bij onze zakelijke PC’s maken wij alleen gebruik van de beste componenten van de beste merken. Bij Arctic Secrets kun je een pc kopen van topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Game PC Value
Game PC Value

Door het gebruik van de GPU die in de processor gebakken zit bespaar je een hoop geld. Alleen geschikt voor licht gamen of gewoon als thuiscomputer.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 2 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
High-End PC

High-End Desktops bieden extreem hoge prestaties in multicore applicaties. Het beste van het beste voor professionals, hardcore gamers en streamers.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Snowfox RE
SNOWFOX R.E.

Super krachtig. Super compact. Super betaalbaar. Run alle moderne games op hoge instellingen en FPS met de SnowFox R.E.!

Direct bestellen

Zelf samenstellen

Een desktop pc samenstellen die aan al je wensen, eisen voldoet en natuurlijk binnen je persoonlijke budget past, het is allemaal mogelijk. Met onze handige configurator kiest je zelf de perfecte combinatie van functionaliteit en flexibiliteit. Denk hierbij aan videokaart, processor, geheugen en harde schijf, maar ook design en bijbehorende accessoires kunt je terug vinden in onze handige tool. In nagenoeg alle onderdelen zit genoeg variatie om jouw ideale desktop pc samen te kunnen stellen. Wanneer je niet over voldoende technische kennis beschikt is het ook mogelijk dat wij een nieuw systeem voor je samenstellen! Dit doen wij geheel kosteloos en adviseren je welke game pc het beste bij jouw eisen en wensen past. Neem via de live-chat, telefoon of mail contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Waarom Arctic Secrets

Bij Arctic Secrets krijgt je niet alleen kwaliteit en het beste van het beste, maar in de meeste gevallen hebben wij ook de scherpste prijs! Daarnaast kun je altijd en wanneer je maar wilt gebruik maken van onze levenslange (gratis) ondersteuning. Bij Arctic Secrets krijg je kwaliteit en leveren we game systemen die de beste prestaties kunnen leveren. Ook wanneer je te weinig technische kennis hebt kun je bij ons terecht. Wij houden van ons vak en helpen je graag, wij leveren immers een totaal oplossing en daar hoort een goede service bij. Welke desktop pc je ook kiest wij zorgen er voor dat deze in optimale conditie is en blijft. De beste game PC vind je bij Arctic Secrets. Arctic Secrets, meer dan alleen gaming computers!