Loading...
Check onze actie - Nu € 100,- korting, 60 dagen 700+ games en vele extra's bij het bestellen van jouw game pc!
Menu
 
 • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
 • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
 • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

Nvidia Modded GPU Miners

Arctic Secrets heeft speciaal gemodde Nvidia GPU miners ontwikkeld voor GPU mining! Hiermee heb je de beste Hash per Watt ratio van alle kaarten die momenteel te krijgen zijn voor GPU mining en daarnaast bieden wij deze aan voor een zeer scherpe prijs!

Nvidia modded miner
1060 MOD
 • 6x GTX 1060 6GB Modded
 • 850W voeding
 • Dit is de ultieme miner voor de beginner en de geavanceerde gebruiker!
Bestel nu!
Amd rx 470 miner
RX 470
 • 6x RX470/570
 • 1000W voeding
 • Dit is de ultieme miner voor de beginner en de geavanceerde gebruiker!
Bestel nu!
Amd rx 580 miner
RX 580
 • 6x RX580
 • 1800W voeding
 • Dit is de ultieme miner voor het minen van Ethereum en/of Verge!
Bestel nu!

Wat is een gemodde Nvidia GPU Miner?

Arctic Secrets heeft de GTX 1060 6GB onder handen genomen en gemod om op sublieme wijze te kunnen minen met de beste hash per Watt ratio van alle kaarten op dit moment. Deze kaarten beschikken ook niet over display aansluitingen, dus deze kunnen niet worden gebruikt voor gaming. De prijs is extra aantrekkelijk op dit moment, dus sla je slag!

Waarom een Nvidia Modded GPU Miner kopen?

Deze modded Nvidia Miners combineren alle pluspunten van AMD en Nvidia bij elkaar en halen de minpunten volledig weg. De beste hash per Watt ratio, lage investeringskosten en snelle return on investment met hoog rendement daarna!

Voorgeïnstalleerde software op je Nvidia Modded Miner

Wij installeren en optimaliseren voor jou de software voor de 3 meest interessante munten op dit moment. Let wel op dat je de wallet aanpast naar je eigen wallet zodat je ook daadwerkelijk de munten op de juiste wallet ontvangt.

Moet ik dan niet Bitcoins gaan minen?

Nee, de moeilijkheidsgraad van deze munt is ontzettend hoog en hiervoor zijn speciale soorten hardware uitgebracht die specifiek zijn ontworpen voor het minen van deze munt, deze hardware heet ASIC(s). Deze zijn vrij prijzig en het rendement uiterst slecht, waarbij je maanden moet minen om 1 Bitcoin (BTC) te vergaren. Dat is ook de reden waarom GPU mining interessant is en zeker munten zoals Zcash die momenteel (livedata - update) en Ethereum (livedata - update) per munt opleveren en een stuk gemakkelijker te minen zijn. Sla snel je slag en word een mijnwerker die vanuit de luie stoel het geld ziet binnenrollen! Koop nu één of meerdere GPU miners en begin je eigen mining farm!

Wat zijn de prestaties van een Nvidia Modded GPU Miner?

Voor het gemak hebben we een tabeloverzicht voor je gemaakt, hierin zie je de hashrates (snelheid van het ontcijferen van blocks), stroomverbruik (TDP) en hoeveel € omzet en winst te behalen valt op basis van Ethereum (bron: opgemaakt uit livedata van https://cryptocompare.com/ en https://whattomine.com/) laatst geupdatet om (click to update). Wil je andere moddele vergelijken en hun rendement bekijken? Bekijk dan de GPU mining pagina.

Hash rate
Power W
€/kWh
Omzet € 24 uur
Winst € 24 uur
Winst € per maand

LET OP!: De gegevens in de bovenstaande tabellen zijn opgemaakt uit live data afkomstig van derde partijen. Arctic Secrets staat niet garant voor de juistheid van de in de tabellen aangegeven gegevens / data.