Facebook Pixel
l o a d i n g   p a g e
 

Level 1: INTEL Extreme Configurator

Game PC Blizzard Configurator

U kiest - Wij bouwen, installeren en optimaliseren!
 • Levenslang garantie!
 • Beste Kwaliteit
 • Gratis Verzending
 • Jaarlijks Gratis Onderhoud
Delen Prestaties Hulp Nodig?

Availability: In voorraad

Beginprijs: € 1.859,00

Totaal: € 1.859,00

De behuizing bepaalt mede het uiterlijk, de uitbreidbaarheid en de koelprestaties van jouw nieuwe game PC. Sommige behuizingen hebben plaats zat voor koeling en opslag, maar in andere behuizingen kan het wat krapper zijn. Verder is er natuurlijk de materiaalkeuze: Glas of plastic? Staal of aluminium? Keuze genoeg!
Wijzigen
Behuizing
De behuizing dient als omhulsel voor alle hardware componenten die in je game pc gaan. Naast de grootte van de behuizingen waarbij grotere behuizingen meer ruimte bieden voor uitbreiding, komt het voornamelijk neer op wat het je het mooiste vindt.
Behuizing
Wijzigen
- +

NZXT

Cooler Master

Corsair

Other

 • NZXT H440 - New Edition - Rood
  NZXT H440 - New Edition - Rood
  Stil
 • NZXT H440 - New Edition - Wit
  NZXT H440 - New Edition - Wit
  Stil
 • NZXT Noctis 450
  NZXT Noctis 450
 • Cooler Master MasterCase Pro 5
  Cooler Master MasterCase Pro 5
 • Cooler Master MasterCase Maker 5
  Cooler Master MasterCase Maker 5
  Aanbevolen
 • Corsair Carbide 600C
  Corsair Carbide 600C
 • Corsair Obsidian 750D
  Corsair Obsidian 750D
 • Aerocool P7-C1 Tempered Glass Edition
  Aerocool P7-C1 Tempered Glass Edition
  RGB Glas

1. Behuizing Opties

Microsoft Office
Microsoft Office
Wijzigen
- +
 • Geen
  Geen
Speakers
Speakers
Wijzigen
- +
 • Geen
  Geen
De CPU bepaalt voor een groot deel de snelheid van jouw PC. Bedenk goed hoe belangrijk dit onderdeel voor jou is: Ga je veel streamen, gameplay opnemen, video’s editen, photoshoppen, enzovoorts? Dan heb jij baat bij meer dan 4 cores! (Ryzen/X99) Gaat het jou puur en alleen om NU gamen op de hoogste instellingen? Dan raden wij de snelst mogelijke 4-core aan! (Kaby Lake)
Wijzigen
Processor
De processor zorgt ervoor dat je game pc berekeningen kan uitvoeren, liggende aan hoe snel de processor is, hoe sneller je game pc de berekeningen kan uitvoeren. Voorbeeld: In een shooter waarbij een schot wordt berekend, waar deze terecht komt en wat de schade is die daardoor wordt toegebracht aan de tegenstander. De processor is ook belangrijk bij 3d tekenen en renderen.
Processor
Wijzigen
- +

Intel i7

 • Intel Core i7 7700K / 4.20GHz
  Intel Core i7 7700K / 4.20GHz
  Meest Gekozen Tip
Nu je de belangrijkste onderdelen van je nieuwe game PC bij elkaar hebt gezocht, is het tijd voor een moederbord om er één geheel van te maken. Het moederbord is heel bepalend voor de uitbreidbaarheid én de looks van de binnenkant van je PC. Een mATX bord is door de kleinere maat wat goedkoper, maar als het in je budget past raden we aan om gewoon voor een ATX bord te gaan. Dan heb je altijd genoeg ruimte! Hou ook de chipset in gedachten. Bij intel ondersteunt bijvoorbeeld alleen een Z of X chipset overclocking!
Wijzigen
Moederbord
Alle hardware van je game computer worden aangesloten op je moederbord. Deze verbindt alle componenten met elkaar en zorgt ervoor dat deze met elkaar kunnen communiceren. Daarnaast zorgt het moederbord ervoor dat externe apparaten zoals muizen, toetsenbord, etc. kunnen worden aangesloten op je game computer, dit zijn de aansluitingen achter op je game computer.
Moederbord
Wijzigen
- +

Advanced

 • MSI Z270 Gaming PRO Carbon
  MSI Z270 Gaming PRO Carbon
  Aanbevolen

6. Moederbord Opties

BIOS Update
Door de BIOS van een update te voorzien worden diverse fouten eruit gehaald en wordt de efficiëntie, snelheid en compatibiliteit met nieuwe hardware verbeterd.
BIOS Update
Wijzigen
- +
 • Geen
  Geen
 • BIOS Update
  BIOS Update
Werkgeheugen is kort door de bocht het kortetermijngeheugen van jouw PC. In feite zijn het enkele extreem snelle gigabytes aan opslag die supersnel aanspreekbaar zijn door je processor. Programma’s die je opent, zoals de browser waarin je nu aan het lezen bent, gaan je RAM in. Je kunt stellen: hoe ingewikkelder deze programma’s zijn, hoe meer werkgeheugen je nodig hebt. Daarom raden wij voor gaming minimaal 16GB aan!
Wijzigen
Geheugen
Het werkgeheugen zorgt ervoor dat alles wat gebeurt op je game pc tijdelijk wordt opgeslagen. Omdat bestanden sneller te benaderen zijn vanuit het geheugen, kan je game pc zonder vertragingen games en andere applicaties blijven draaien. Wanneer je te weinig geheugen in je game pc hebt, kunnen spellen gaan haperen of helemaal niet werken.
Geheugen
Wijzigen
- +

2666MHz

 • Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHZ 16GB
  Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHZ 16GB
  Aanbevolen Meest Gekozen
Nu we alle grootverbruikers in je game PC bij elkaar hebben, is het tijd om een voeding te kiezen. Bedenk ook hier weer wat belangrijk voor je is. Heb je echt geen ruimte meer in je budget en vind je overclocking, efficiëntie en geluid niet zo interessant? Dan is een VS/CX voeding voor jou voldoende. Wil je een modulaire voeding die geschikt is voor overclocking met semi passieve koeling, geavanceerde beveiliging en een hoge efficiëntie? Kijk dan verder bij de RMx lijn!
Wijzigen
Voeding
De voeding zorgt ervoor dat je game pc van stroom voorzien wordt. Liggende aan hoeveel stroom je individuele onderdelen nodig hebben (met name de videokaart) bepalen hoe krachtig de voeding moet zijn. Indien je voor PC overclocking gaat, is het aan te raden om voor de high-end voedingen te kiezen. Anders loop je het risico dat de overclock faalt en alles weer gereset wordt.
Voeding
Wijzigen
- +

Advanced

 • 650W Corsair RM650x
  650W Corsair RM650x
  Meest Gekozen
De vertrouwde SATA SSD is een stuk sneller dan een normale harde schijf tegen goede prijs. Tenzij het echt niet in je budget past raden we altijd een SSD aan om de opstart- en laadtijden van uw PC flink te verminderen. Ben je écht op zoek naar snelheid, dan zijn de M.2 SSD’s het waard om eens naar te kijken!
Wijzigen
Opslag #1
De opslag bepaalt hoeveel games je kunt installeren op je game computer, naast andere bestanden zoals afbeeldingen, documenten en video’s. Naast de grootte van de opslagcapaciteit, bepaalt de snelheid van de harde-schijf hoe snel je game computer bestanden kan lezen en schrijven. De leessnelheid heeft ook invloed op de laadtijden in games. Voor snelle laadtijden raden we een SSD aan.
Opslag #1
Wijzigen
- +

Samsung

 • Samsung 850 EVO 250 GB (SSD)
  Samsung 850 EVO 250 GB (SSD)
  Meest Gekozen
De klassieke harde schijf biedt de meeste opslag voor het minste geld, maar is niet heel snel. Prima om al je spellen, video’s en foto’s op te zetten.
Wijzigen
Opslag #2
De opslag bepaalt hoeveel games je kunt installeren op je game computer, naast andere bestanden zoals afbeeldingen, documenten en video’s. Naast de grootte van de opslagcapaciteit, bepaalt de snelheid van de harde-schijf hoe snel je game computer bestanden kan lezen en schrijven. De leessnelheid heeft ook invloed op de laadtijden in games. Voor snelle laadtijden raden we een SSD aan.
Opslag #2
Wijzigen
- +
 • Seagate Barracuda 1 TB
  Seagate Barracuda 1 TB
  Meest Gekozen
Wijzigen
External DVD Writer
External DVD Writer
Wijzigen
- +
 • Geen
  Geen
 • LG Externe DVD brander
  LG Externe DVD brander
Als je je PC draadloos wilt verbinden met het internet en je moederbord heeft geen mogelijkheid hiertoe (check dit eerst even!), is het slim om een van onze TP-Link Wireless kaarten te kiezen.
Wijzigen
Internet Toegang
Je game pc is standaard voorzien van een netwerk poort waarmee je de game pc op het internet kunt aansluiten via de kabel. Mocht je geen aansluiting in de buurt van je game pc hebben liggen, dan is het verstandig om een wifi kaart te nemen waarmee je verbinding kunt maken met het internet via wifi.
Internet Toegang
Wijzigen
- +
 • High Speed Netwerk Poort
  High Speed Netwerk Poort
 • TP-LINK 150Mbps Wireless N
  TP-LINK 150Mbps Wireless N
 • TP-LINK 300Mbps Wireless N
  TP-LINK 300Mbps Wireless N
  Meest Gekozen
 • TP-LINK 450Mbps Wireless N
  TP-LINK 450Mbps Wireless N
 • TP-LINK Archer T4U 1200Mbps
  TP-LINK Archer T4U 1200Mbps
  Tip
 • TP-Link Archer T8E - 1750 Mbps
  TP-Link Archer T8E - 1750 Mbps
Aah, daar zijn we dan! De videokaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je game PC. Dit onderdeel bepaalt voor het grootste deel de framerates en grafische instellingen van je favoriete games. Nvidia is op dit moment een beetje eenzaam aan de top als het aankomt op snelheid, maar wie het meeste wil op een budget is toch iets beter af met AMD. Ondanks dat je met een GTX1060 of RX480 al prima kunt gamen op 1080p, kiezen toch veel mensen voor die extra frames en hogere resoluties van betere kaarten. We blijven tenslotte PC gamers ;-)
Wijzigen
Videokaart
Videokaart
Wijzigen
- +

NVIDIA GEFORCE 100 SERIES

 • Nvidia GeForce GTX 1070 (8GB)
  Nvidia GeForce GTX 1070 (8GB)
  Meest Gekozen Aanbevolen

5. Videokaart Opties

GPU Overclocking
Dit is net zoals bij CPU overclocking het sneller maken van de processor, maar dan die van de videokaart. De processor van de videokaart heet de graphics processing unit (GPU).
GPU Overclocking
Wijzigen
- +
 • Standaard
  Standaard
 • GPU Overclocking
  GPU Overclocking
In tegenstelling tot de concurrentie, hebben wij niet alleen op koelprestaties gelet bij het selecteren van onze processorkoelingen. Naast lage temperaturen staan ook stilte, stijl en stevigheid hoog in het vaandel bij ons. Wij bieden dan ook alleen de mooist afgewerkte heatsinks, stilste ventilators en stevigste bevestiging!
Wijzigen
Koeling
De processor van je game pc is standaard al voorzien van een koeler. Maar wanneer je graag een stillere of betere koeling wilt voor je processor, dan is een upgrade verstandig. Vooral wanneer je gaat overclocken, is het een goed idee om bijvoorbeeld waterkoeling te nemen voor je processor. Dit zorgt voor maximale stabiliteit en zorgt ervoor dat de levensduur van je game pc niet in het geding komt.
Koeling
Wijzigen
- +

Value

 • be quiet! Dark Rock 3
  be quiet! Dark Rock 3
  Meest Gekozen
Wijzigen
Besturing Systeem
Zonder een besturingssysteem kun je niets met je game pc. Windows is het meeste gebruikte besturingssysteem en ondersteunt vrijwel alle games.
Besturing Systeem
Wijzigen
- +
 • Geen
  Geen
 • Windows 10 Home 30 Dagen Demo
  Windows 10 Home 30 Dagen Demo
 • Microsoft Windows 10 Home 64-bit
  Microsoft Windows 10 Home 64-bit
  Meest Gekozen Aanbevolen
 • Microsoft Windows 10 Pro 64-bit
  Microsoft Windows 10 Pro 64-bit

16. Besturingssysteem Opties

OS Boost
Door verschillende instellingen te veranderen in Windows, kunnen we ervoor zorgen dat je game pc sneller en beter functioneert.
OS Boost
Wijzigen
- +
 • Standaard
  Standaard
 • Windows Optimalisatie voor Gaming
  Windows Optimalisatie voor Gaming
Plug & Play
Wanneer je een besturingssysteem hebt gekozen wordt je game computer altijd plug & play geleverd. Dat betekent dat je alles er al opstaat en dat je hem alleen maar hoeft aan te sluiten op de stroom en je kunt meteen aan de slag. Geen updates, of driver installaties, dit is allemaal al geregeld!
Plug & Play
Wijzigen
- +
 • Plug & Play: Stekkers Erin en Meteen Gamen!
  Plug & Play: Stekkers Erin en Meteen Gamen!
Gaming Perfectie
De beste onderdelen voor jouw game pc en perfecte afwerking van kabels, hardware, ventilatoren, etc.
Gaming Perfectie
Wijzigen
- +
 • De Beste Game-Ervaring
  De Beste Game-Ervaring
Wijzigen
CPU Overclocking
CPU Overclocking is een soort van chiptuning van je processor, deze wordt anders ingesteld om zo meer snelheid te behalen. Je kunt alleen je game pc laten overclocken door ons wanneer je het juiste moederbord, koeling, voeding en processor hebt gekozen.
CPU Overclocking
Wijzigen
- +
 • Geen
  Geen
 • Processor Overclocken
  Processor Overclocken
Al heb je nog zo’n krachtige PC, zonder monitor heb je er natuurlijk niet veel aan. Daarom hebben wij voor elk budget en voor elke gamer een monitor in ons assortiment. Al onze monitors beschikken over een supersnel TN paneel met slechts één milliseconde reactietijd, om motion blur en ghosting tot een minimum te reduceren. Verder bieden wij voor de liefhebber van hoge framerates monitors aan met een refresh van 144Hz (Red Eagle). Voor de mensen die graphics belangrijker vinden zijn er QHD en 4K monitors (Silver Crow/Gold Phoenix).
Wijzigen
Monitor
Bij Arctic Secrets kun je kiezen uit verschillende gaming monitoren zowel high-end als prijspakkers om je game pc setup mee compleet te maken.
Monitor
Wijzigen
- +

22 inch monitors

24 Inch Monitors

27 Inch Monitors

4K Monitors

 • Geen
  Geen
 • iiyama 21.5" Monitor G-Master Black Hawk
  iiyama 21.5" Monitor G-Master Black Hawk
 • iiyama 24" Monitor G-Master Black Hawk
  iiyama 24" Monitor G-Master Black Hawk
 • iiyama 24" Monitor G-Master Red Eagle
  iiyama 24" Monitor G-Master Red Eagle
 • iiyama 27" Monitor G-Master Black Hawk
  iiyama 27" Monitor G-Master Black Hawk
 • iiyama 27" Monitor G-Master Red Eagle
  iiyama 27" Monitor G-Master Red Eagle
 • iiyama 27" Monitor G-Master Silver Crow
  iiyama 27" Monitor G-Master Silver Crow
 • iiyama 28" 4K Ultra HD Monitor G-Master Gold Phoenix
  iiyama 28" 4K Ultra HD Monitor G-Master Gold Phoenix
Wijzigen
Toetsenbord
Van normale tot mechanische gaming toetsenborden, de keus is aan jou.
Toetsenbord
Wijzigen
- +

Sharkoon

 • Geen
  Geen
 • Sharkoon Skiller
  Sharkoon Skiller
 • Sharkoon Skiller PRO
  Sharkoon Skiller PRO
 • Sharkoon SHARK ZONE K30
  Sharkoon SHARK ZONE K30
Wijzigen
Muis
Een gaming muis is erg handig voor specifieke games. MMO’s speel je graag met een gaming muis met veel knoppen en shooters met instelbare DPI instellingen.
Muis
Wijzigen
- +

Sharkoon

 • Geen
  Geen
 • Sharkoon SHARK Force
  Sharkoon SHARK Force
 • Sharkoon FireGlider
  Sharkoon FireGlider
 • Sharkoon SHARK ZONE M20
  Sharkoon SHARK ZONE M20
 • Sharkoon Drakonia - Zwart
  Sharkoon Drakonia - Zwart
 • Sharkoon SHARK ZONE M51+ Gaming Bundle
  Sharkoon SHARK ZONE M51+ Gaming Bundle
Wijzigen
Muismat
Een muismat heb je vrijwel altijd nodig wanneer je precieze bewegingen wil maken met je muis. Mocht je bijvoorbeeld graag shooter games spelen is het belangrijk dat je goed kunt richten. Onze muismatten bieden een zodanig goede ondergrond aan voor je muis dat deze soepel en precies reageert op je handbeweging!
Muismat
Wijzigen
- +
 • Geen
  Geen
 • Sharkoon 1337 Gaming Muismat XXL
  Sharkoon 1337 Gaming Muismat XXL
Wijzigen
Headset
Wil je echt de game ingetrokken worden met geluid, ga dan voor één van onze surround headsets en communiceer gemakkelijk met je teamgenoten tijdens het online gamen.
Headset
Wijzigen
- +

Sharkoon

 • Geen
  Geen
 • Sharkoon Rush ER1
  Sharkoon Rush ER1
 • Sharkoon SHARK ZONE H10
  Sharkoon SHARK ZONE H10
 • Sharkoon SHARK ZONE H40
  Sharkoon SHARK ZONE H40
Wijzigen
Webcam
Videochatten of gezien worden tijdens het streamen, een webcam van hoge kwaliteit maakt dit gemakkelijk en leuk voor de kijkers.
Webcam
Wijzigen
- +
 • Geen
  Geen
 • Microsoft LifeCam HD-3000
  Microsoft LifeCam HD-3000
Wijzigen
Garantie
Na onze stresstest kan er niet veel meer misgaan met je game pc, toch valt het niet volledig uit te sluiten dat iets mis kan gaan met de hardware. Daarom is het verstandig om je game pc van een goed garantieplan te voorzien. Standaard zit er al 3 jaar garantie op je game pc.
Garantie
Wijzigen
- +
 • Levenslang Standaard Garantie & Ondersteuning
  Levenslang Standaard Garantie & Ondersteuning
 • Levenslang Premium Garantie & Ondersteuning
  Levenslang Premium Garantie & Ondersteuning
 • Levenslang VIP Garantie & Ondersteuning
  Levenslang VIP Garantie & Ondersteuning

Optimalisatie Check

Prestaties Checken

Level 1: INTEL Extreme Configurator

Uw Game PC Bestellen

U kiest - Wij bouwen, installeren en optimaliseren!
 • Levenslang garantie!
 • Beste Kwaliteit
 • Gratis Verzending
 • Jaarlijks Gratis Onderhoud
Optimalisatie Check
 
 

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register