Loading...
Check onze actie - Nu € 100,- korting, 60 dagen 700+ games en vele extra's bij het bestellen van jouw game pc!
Menu
 
 • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
 • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
 • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

GPU Miners / Crypto currency Mining

Ook de beste GPU Miners krijg je bij Arctic Secrets. Wij hebben op dit moment het meest uitgebreide aanbod van GPU (videokaart) miners. Door onze verschillende modellen hebben we altijd de ideale miner voor jou! Vergelijk hier de verschillende modellen om een goede keuze te kunnen maken. Wil je meer weten over minen en hoe het werkt lees dan verder op deze pagina of in onze veelgestelde vragen over GPU mining. Onze miners ondersteunen veel verschillende algoritmes zoals Ethereum, Ethash, Equihash, NeoScrypt en nog veel meer... We leveren de miner volledig gebouwd en geïnstalleerd af. Puur plug & play zodat je meteen kunt beginnen met minen. Ben je benieuwd wat je kan verdienen met onze miners? Bekijk dan onderaan deze pagina jouw rendement per miner!

Nvidia modded miner
1060 MOD
 • 6x GTX 1060 6GB Modded
 • 850W voeding
 • Dit is de ultieme miner voor de beginner en de geavanceerde gebruiker!
Bestel nu!
Amd rx 470 miner
RX 470
 • 6x RX470/570
 • 1000W voeding
 • Dit is de ultieme miner voor de beginner en de geavanceerde gebruiker!
Bestel nu!
Amd rx 580 miner
RX 580
 • 6x RX580
 • 1800W voeding
 • Dit is de ultieme miner voor het minen van Ethereum en/of Verge!
Bestel nu!

Waarom GPU Mining?

Momenteel is GPU mining een zeer lucratieve business, dit omdat er veel diverse alternatieve digitale munten worden uitgebracht waarbij mensen die hier vroeg op inspringen en beginnen met het minen ervan vaak snel een belachelijk hoog rendement kunnen behalen. Wat zijn alternatieve digitale munten? Simpel, alles behalve Bitcoin. Hoeveel zijn er? Meer dan 2500 en er komen er wekelijks bij! Een aantal vallen om en een aantal stijgen in waarde met meer dan duizend procent! Waarom rijdt de buurman opeens in een nieuwe dikke auto? Waarschijnlijk hierdoor, want rendementen van meer dan over een miljoen € in een jaar tijd door mining en slim handelen is niet gek! Lees snel verder over mining en hoe jij deze rendementen kunt behalen.

Wat is Mining?

Mining is het ontcijferen van code (een block), hier heb je een computer voor nodig met videokaarten die deze code voor jou gaan ontcijferen, want videokaarten hebben de meeste rekenkracht hiervoor in huis. Wanneer de code succesvol wordt ontcijferd, wordt je beloond met munten. Vaak is deze code moeilijk in je eentje te kraken en groeperen mensen zich om zo samen de code te kraken, zo’n groep heet een pool of mining pool. Wanneer je in een pool tewerk gaat dan krijg je jouw aandeel wat je hebt bijgedragen uitgekeerd. Dit wordt bepaald op basis van de rekenkracht die je hebt bijgedragen en wordt vaak uitgedrukt in hashrate of hash per seconde. Dus wanneer jij 1% van de totale hashrate van de groep hebt bijgedragen om zo’n code te kraken, dan ontvang jij 1% van de munten die het heeft opgeleverd en dat herhaaldelijk. Deze munten kun je vervolgens omzetten naar andere munten zoals Bitcoin. Bitcoin werkt als een schakel tussen alternatieve digitale valuta, want deze kun je direct omwisselen voor geld a.k.a. euro's. Dit is bij de meeste alternatieve munten niet het geval, vandaar dat Bitcoin noodzakelijk is om te hebben voordat je echt geld kunt ontvangen.

Om te beginnen met mining heb je dus een PC met videokaarten nodig om de codes te kraken, maar welke zijn nu het beste hiervoor? Hier komt Arctic Secrets bij kijken, wij hebben de beste miners voor jou op een rijtje gezet. Momenteel hebben wij deze in 3 verschillende smaken en hierover kun je meer te weten komen verder op deze pagina.

Een GPU Miner kopen

Momenteel is de cryptocurrency markt booming en vallen veel nieuwe cyptocoins onder algoritmes die niet met een ASIC (application-specific integrated circuit, oftewel applicatie-specifieke geïntegreerde schakeling) te minen vallen. Dit houdt in dat alleen mensen met een CPU of GPU miner deze munten kunnen minen. Dit maakt het heel erg interessant om nu een GPU miner te kopen, met goede switches tussen het minen van bepaalde munten, heb je momenteel je investering al binnen enkele maanden terugverdiend en kun je pas echt beginnen met geld verdienen. Zeker met de huidige energieprijzen is het erg interessant om te beginnen met gpu mining. Momenteel is het niet gek om een contract af te sluiten voor 3 of 5 jaar vast voor maar 0,15 cent per kWh inclusief belastingen! Maak dus nu snel gebruik van deze combinatie om de komende 3 tot 5 jaar flink te verdienen! Koop snel een GPU miner bij Arctic Secrets en haal er je voordeel mee! Onze super lage prijzen zijn niet te verslaan op dit moment en met een korte levertijd en uitgebreide tests kom jij snel aan het minen toe! Helemaal al voor geconfigureerd, wanneer je onze miners aanzet, beginnen ze meteen met minen! Daarnaast wordt je ondersteund door ons support team via Teamviewer, mochten er problemen optreden.

Welke GPU Miner kan ik het beste kopen?

AMD Miners zijn toch koning op het gebied van GPU mining? Nee, niet persé! AMD videokaarten zijn zeer lastig te verkrijgen omdat deze door miners worden opgekocht, daardoor zijn de prijzen voor de kaarten die wel nog te krijgen zijn van AMD veel duurder geprijsd omdat verkopers hiervan wel weten dat deze toch verkocht worden. Nvidia is nog steeds duurder in de aanschaf met de GTX 1070 als kaart, maar het verschil is een stuk kleiner geworden door de AMD schaarste, wat het veel interessanter maakt op dit moment. Daarnaast worden Nvidia kaarten recentelijk goed ondersteund door Claymore voor het minen van Ethereum waardoor het gat nog kleiner wordt tussen AMD en Nvidia. Een alternatief waarbij de instapkosten lager liggen dan bij AMD kaarten en tevens ook de beste Hash per Watt ratio geeft, is onze Nvidia Modded Miner, met speciale GTX 1060 6GB kaarten voor mining, deze beschikken over sneller geheugen en hebben geen aansluitingen voor een monitor, waardoor de prijs een stuk lager is. Deze kaarten zijn speciaal voor mining ontworpen en leveren je het meeste op met de snelste terugverdientijd!

Ik wil het beste rendement, weinig risico en een lage instapprijs! | MODDED 1060

Dan is de Nvidia Modded GTX 1060 6GB Miner het beste voor jou, dit zijn de best geprijsde gpu miners met de beste hash per Watt ratio, dus super zuinig en leveren snel je investering terug op. Daarnaast kan deze miner veel verschillende munten op effectieve wijze minen, waardoor je dus minder risico loopt mocht een munt dalen in waarde. Deze miner is ook goed voor Ethereum! Lees meer over onze Modded Nvidia 1060 miners.

Ik wil de hoogste hashrate en minder risico! | RX 580

Dan is de AMD RX 580 GPU Miner de beste keuze. Deze behaalt de hoogste hashrates op ETH en eventueel dual mining op ETH en XVG. Deze miners hebben een hogere instapwaarde en een langere terugverdientijd, maar daarna leveren deze ook het meeste op! Lees hier meer over de AMD RX 580 miners. Lees hier alles over onze AMD RX 580 miners.

Ik wil alleen Ethereum minen! | RX 470

Dan is de AMD GPU miner het beste voor jou, deze miner is toegespitst op het minen van Ethereum. Let wel op dat je verhoogd risico lopen, mocht Ethereum dalen in waarden dan kun je minder gemakkelijk siwtchen naar een andere munt. Daar zal de miner minder effectief in zijn dan zijn Nvidia broertjes. Lees hier alles over onze AMD RX 470 miners.

Nvidia Modded 1060
Snelst terugverdiend | Aanbevolen!
AMD RX 470 AMD RX 580

Pluspunten

Beste in Ethereum Inzetbaar voor veel verschillende munten – minder risico Blinkt vooral uit in het minen van ETH en XVG
Hoge hashrate Beste Hash/Watt Ratio Zeer goede Hash/Watt Ratio
Relatief goedkoper – sneller break-even Goedkoopste investering – snelst break-even Hoog rendement na break-even
Zuinig in stroomverbruik

Minpunten

Vrijwel Ethereum only met maar een aantal andere interessante munten om te minen Beschikt niet over aansluitingen voor monitoren, kan dus niet worden gebruikt als gaming kaart Niet héél goed in het minen van sommige algoritmes
Hoog stroomverbruik
     
AMD RX 470

Pluspunten

Beste in Ethereum
Hoge hashrate
Relatief goedkoper – sneller break-even

Minpunten

Vrijwel Ethereum only met maar een aantal andere interessante munten om te minen
Hoog stroomverbruik
 
Nvidia Modded 1060
Snelst terugverdiend | Aanbevolen!

Pluspunten

Inzetbaar voor veel verschillende munten – minder risico
Beste Hash/Watt Ratio
Goedkoopste investering – snelst break-even
Zuinig in stroomverbruik

Minpunten

Beschikt niet over aansluitingen voor monitoren, kan dus niet worden gebruikt als gaming kaart
 
AMD RX 580

Pluspunten

Blinkt vooral uit in het minen van ETH en XVG
Zeer goede Hash/Watt
Hoog rendement na break-even

Minpunten

Niet héél goed in het minen van sommige algoritmes
 

Wat zorgt dan nu voor de voorkeur voor Nvidia?

Dat is het verbruik in stroom! Nvidia videokaarten verbruiken veel minder stroom per Hash dan AMD kaarten, dit zorgt ervoor (zeker wanneer je een relatief hoog tarief voor stroom betaalt) dat je rendement vele malen beter is dan met een AMD miner. De tijd die het kost om break-even te draaien is waarschijnlijk iets langer (op dit moment), maar daarna levert het je stukken meer op. Zeker met onze Modded Nvidia GPU Miners haal je het beste resultaat.

Een ander voordeel van Nvidia miners waar niet licht over nagedacht mag worden is dat deze inzetbaar zijn voor het minen van veel meer currencies/coins dan AMD miners. Op de munten die het beste in markt liggen op dit moment kan een Nvidia Miner goed minen met hoge hashrates. Dat zorgt voor meer flexibiliteit, mocht Ethereum een klap oplopen, dan kun je gemakkelijk switchen naar een andere munt met de Nvidia Miner, dat is bij AMD wel anders.

Moet ik dan niet Bitcoins gaan minen?

Nee, de moeilijkheidsgraad van deze munt is ontzettend hoog en hiervoor zijn speciale soorten hardware uitgebracht die specifiek zijn ontworpen voor het minen van deze munt, deze hardware heet ASIC(s). Deze zijn vrij prijzig en het rendement uiterst slecht, waarbij je maanden moet minen om 1 Bitcoin (BTC) te vergaren. Dat is ook de reden waarom GPU mining interessant is en zeker munten zoals Zcash die momenteel (livedata - update) en Ethereum (livedata - update) per munt opleveren en een stuk gemakkelijker te minen zijn. Sla snel je slag en word een mijnwerker die vanuit de luie stoel het geld ziet binnenrollen! Koop nu één of meerdere GPU miners en begin je eigen mining farm!

Wat is het rendement van onze gpu miners?

Voor het gemak hebben we een tabeloverzicht voor je gemaakt, hierin zie je de hashrates (snelheid van het ontcijferen van blocks), stroomverbruik (TDP) en hoeveel € omzet en winst te behalen valt op basis van Ethereum (bron: opgemaakt uit livedata van https://cryptocompare.com/ en https://whattomine.com/) laatst geupdatet om (click to update):

Hash rate
Power W
€/kWh
Omzet € 24 uur
Winst € 24 uur
Winst € per maand

LET OP!: De gegevens in de bovenstaande tabellen zijn opgemaakt uit live data afkomstig van derde partijen. Arctic Secrets staat niet garant voor de juistheid van de in de tabellen aangegeven gegevens / data.