Loading...
Check onze actie - Nu € 100,- korting, Hydroboost LV1 upgrade actie en vele extra's bij het bestellen van jouw game pc!
Menu
 
  • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
  • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
  • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

GAMING PC

Wat is een gaming pc? Een gaming pc is eigenlijk bijna hetzelfde als elke andere pc welke op je bureau staat. Wat het verschil maakt bij een gaming pc is dat deze voorzien is van zwaardere hardware en vaak speciale snufjes bevat welke de game ervaring verbeteren of vergemakkelijken. Dit betekend echter niet dat men een gaming pc niet kan gebruiken voor werk of school. In feite is een gaming pc dus hetzelfde als een normale computer maar dan voorzien van betere onderdelen, werk en schoolwerk op de gaming pc worden nog soepeler, sneller en gemakkelijker dan op een ‘normale’ pc.

Game PC Value
Game PC Value

Door het gebruik van de GPU die in de processor gebakken zit bespaar je een hoop geld. Alleen geschikt voor licht gamen of gewoon als thuiscomputer.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 2 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
High-End PC

High-End Desktops bieden extreem hoge prestaties in multicore applicaties. Het beste van het beste voor professionals, hardcore gamers en streamers.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Waarom een gaming pc kopen bij Arctic Secrets?

Wij begrijpen dat het kopen van een gaming pc een flinke investering is. Een goede gaming pc kost namelijk al snel meer dan 1000 euro, voor dat geld wil je natuurlijk het beste krijgen! Het beste kunt u uw gaming pc kopen bij Arctic Secrets. Door het gebruik van de beste hardware componenten van premium merken verzekeren wij u van de beste kwaliteit. Dit kunnen wij garanderen door onze stresstest die wordt uitgevoerd om zeker te zijn van 100% stabiliteit. Kwaliteit staat bij Artctic Secrets voorop, daarom zijn wij de enige partij in de gaming pc markt die standaard levenslang garantie aanbiedt op het gehele assortiment. Uw gaming pc wordt vooraf geassembleerd en geïnstalleerd inclusief alle updates, zo kunt u als klant meteen aan de slag met gamen. Wanneer u een gaming pc van Arctic Secrets ontvangt is het aansluiten van de kabels en het installeren van de games het enige wat u hoeft te doen.

Stel zelf je eigen gaming pc samenstellen

Bij Arctic Secrets is het niet alleen maar mogelijk om een standaard gaming pc te kopen, zo kunt namelijk ook zelf uw gaming computer samen te stellen. Specifieke technische kennis is een vereiste wanneer u de keuze maakt voor de gewenste onderdelen van uw gaming pc. Deze onderdelen dienen namelijk goed op elkaar aan te sluiten. Het begint met de keuze van een case en één van de geavanceerde processors. De gaming pc sluit volledig aan op de eisen van uw games omdat u de overige onderdelen zelf kunt bepalen.

De gaming pc wizard van Arctic Secrets is dé oplossing wanneer u niet beschikt over de vereiste kennis voor het selecteren van bij elkaar passende onderdelen. Deze wizard helpt u in een paar korte stappen bij het samenstellen van een gaming pc die aansluit bij uw eigen games. Voor meer informatie over het samenstellen van een gaming pc verwijzen we u graag door naar de specifieke pagina over gaming pc samenstellen.

Gaming Desktop

Een gaming pc wordt ook wel een gaming desktop genoemd. Het kopen van een gaming desktop doet u online bij Arctic Secrets heeft een aantal mooie voordelen. Wij kunnen de kosten beperkt houden waardoor wij een altijd een scherpe prijs aanbieden. Uw gaming desktop wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd. Arctic Secrets staat voor betrouwbaarheid en daarom beschikken wij over het webshop keurmerk welke alleen aan legitieme webshops wordt verstrekt.

Welke modellen gaming pc zijn er?

Arctic Secrets heeft een zeer uitgebreid aanbod gaming pc’s. Het feit dat er vele opties en configuraties mogelijk zijn maakt dat wij zoveel gaming pc modellen aanbieden. Een overzicht van de meest gangbare samenstellingen is te vinden op de pagina ‘onze modellen’. Op deze pagina staan standaard modellen vanaf 400 euro tot wel 8.000 euro. Wilt u graag weten welke gaming pc het best geschikt is voor u? Via onze live-chat helpen we u graag.