Loading...
Check onze actie - Nu € 100,- korting, 60 dagen 700+ games en vele extra's bij het bestellen van jouw game pc!
Menu
 
  • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
  • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
  • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

PC Zelf Bouwen

PC ZELF BOUWEN

Arctic Secrets komt opnieuw met een revolutionair product op de markt! Met Arctic Secrets – PC Zelf Bouwen koop jij de onderdelen die je wilt in één pakket en zet je jouw nieuwe PC, met onze hulp, zelf in elkaar. Met op maakt gemaakte tutorials en onze vriendelijke klantenservice kan iedereen een prachtige PC in elkaar zetten. Heb je niet het juiste gereedschap? Geen probleem! Wij leveren twee schroevendraaiers, een antistatisch armbandje én tie-rips bij je bestelling, gratis! Zo bouw jij eenvoudig zelf je eigen PC.

Veel mensen durven het niet aan of denken dat het te moeilijk is om zelf een PC in elkaar te zetten. Wij zijn hier om ze het tegendeel te bewijzen! Zelf een PC bouwen was nog nooit zo gemakkelijk dankzij ons! Je hebt bij ons dus de ultieme middenweg. Je wordt geholpen met samenstellen en bouwen, maar je profiteert van een lagere prijs omdat je hem zelf in elkaar zet en installeert! Daarnaast profiteer je toch nog van onze levenslange ondersteuning via teamviewer én helpen we je met het opsporen en repareren van eventuele defecten. Je staat er niet meer alleen voor!

Game PC Value
Game PC Value

Door het gebruik van de GPU die in de processor gebakken zit bespaar je een hoop geld. Alleen geschikt voor licht gamen of gewoon als thuiscomputer.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 2 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
High-End PC

High-End Desktops bieden extreem hoge prestaties in multicore applicaties. Het beste van het beste voor professionals, hardcore gamers en streamers.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Snowfox RE
SNOWFOX R.E.

Super krachtig. Super compact. Super betaalbaar. Run alle moderne games op hoge instellingen en FPS met de SnowFox R.E.!

Direct bestellen

Kan ik ook een Game PC zelf bouwen?

Jazeker! Dit is in feite onze specialiteit en is vrijwel hetzelfde als het bouwen van een reguliere PC, maar met enkele verschillen en aandachtspunten. Zo draait een game PC bijvoorbeeld veel meer om grafische performance dan reguliere PC’s. Doordat er uitsluitend gebruik gemaakt wordt van high-end hardware is ook de koeling van een Game PC heel belangrijk. En ten slotte zijn de looks voor sommigen ook heel belangrijk. Daarom besteden we extra aandacht aan kabelmanagement. Met behulp van onze tutorials en service bouw jij zelf je eigen Game PC!

Hoe bouw ik een PC?

Op basis van de onderdelen in je pakket stellen wij een tutorial samen die beschikbaar wordt in je account. Met behulp van deze tutorial kun je zelf je PC in elkaar zetten. Mocht het toch niet lukken of mocht je vragen hebben, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Als het een lastig uit te leggen situatie is zijn ze ook bereikbaar via videochat. Zo kunnen ze precies zien wat het probleem is en kunnen ze je effectief helpen met het bouwen van je eigen systeem. Weet je überhaupt niet wat je moet kiezen? Daar hebben we ook iets voor! Door verschillende tools op onze site worden niet-compatibele onderdelen automatisch verborgen. Verder is er de optimalisatiecheck om je nog wat verder te adviseren. Soms werken dingen wel samen, maar houdt het een het ander terug of heeft een component een beetje weinig ademruimte. Mocht je hierna nog vragen hebben, is er onze vriendelijke klantenservice die op werkdagen van 9.00 tot 17:45 uur voor je klaar staat! Zij kunnen je natuurlijk het beste persoonlijk adviseren.

Hoe installeer ik een PC?

Als je PC helemaal in elkaar zit komt natuurlijk de volgende stap: Software! Ook hier hebben we rekening mee gehouden en we hebben een duidelijk tutorial voor het installeren van Windows, drivers en verschillende handige tools. Ook hier geldt weer: Komt u er niet uit? Vraag het!

Waarom een PC zelf bouwen via Arctic Secrets?

Een game PC bestellen doe je bij Arctic Secrets. Wij hanteren niet alleen de laagste prijzen, maar zijn ook nog eens de grootste experts in de high end PC markt van de Benelux. Check bijvoorbeeld onze Frost Wolf als je ons niet gelooft! Verder zijn we zelf ook gamers in hart en nieren en weten we dus precies wat een klant nodig heeft. Zo kunnen we de beste game PC’s leveren.

Liever een PC laten bouwen door ons?

Wil je je PC toch door ons laten bouwen? Check dan onze PC configurator of kies één van onze vaste modellen. Door onze jarenlange ervaring met het bouwen van PC’s durven wij te stellen dat geen enkele concurrent het beter doet dan wij. Wij zien het niet als massaproductie en behandelen elke PC met dezelfde zorg en aandacht.