Loading...
Check onze actie - Nu € 100,- korting, 60 dagen 700+ games en vele extra's bij het bestellen van jouw game pc!
Menu
 
  • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
  • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
  • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

GOEDKOPE GAME PC

Een goedkope game pc is natuurlijk voor iedereen anders. Wat goedkoop is voor jou hoeft niet persé goedkoop te zijn voor een ander. Afhankelijk van je eisen en wensen kun je volledig naar eigen wens een goedkope gaming pc samen stellen. Niet iedereen heeft het budget voor een high-end game pc en toch is het mogelijk om voor een scherpe prijs jouw droom game pc te kunnen kopen. In veel gevallen is een goedkope game pc voldoende om de nieuwste games te kunnen spelen, maar er zijn natuurlijk uitzonderingen. Bij een goedkope gaming pc dient er toch bezuinigd te worden in de hardware, daarom is de ene game pc goedkoop en de ander duur. Welke onderdelen of componenten je ook kiest, bij Arctic Secrets ben je altijd verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhoudingen!

Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 4 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
X299 Skylake-X

Intel’s X299 processors variëren van 4 tot 18 cores en bieden de hoogste multicore prestaties voor de extreemste PC’s!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Threadripper
Threadripper

AMD’s X399 Threadripper processors variëren van 8 tot 32 cores en bieden extreem hoge multicore prestaties voor de prijs.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Snowfox RE
SNOWFOX R.E.

Geen toeters en bellen, wél supersnelle hardware van topkwaliteit. Voor het geld vind je geen betere game PC voor 1080p!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE INTEL

Super snel, zowel qua uiterlijk als qua performance! Met een i5 6-core en een GTX 1070Ti scheur je door al je games heen!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE AMD

Krachtig met een GTX 1070 Ti en Ryzen 5 2600 processor met zes cores en twaalf threads, voor super hoge multicore prestaties!

Direct bestellen

Een goedkope game pc samenstellen

Een goedkope game pc samenstellen is niet eenvoudig. Maar ook als je niet super technisch bent, kun je via onze handige configurator eenvoudig en goedkoop je pc samenstellen welke ook nog binnen je game pc budget past. Om een goedkope game pc samen te stellen dien je concessies te doen in de keuzes van de hardware. Er kan eenvoudig bezuinigd worden op onderdelen die vaak duur zijn en in veel gevallen ook overbodig zijn als het gaat om prestaties. Hardware die weinig invloed heeft op de prestaties van de game pc zijn bijvoorbeeld de behuizing, het moederbord en extra’s zoals ventilatoren, stil pakket, verlichting, optische drives en andere cosmetische onderdelen. Er kan ook bezuinigd worden op de harde-schijf, video kaart of processoren echter worden de prestaties van je goedkope game pc hierdoor wel beïnvloed. Een goed alternatief is een mini game pc, de kosten hiervan zijn ook aanzienlijk lager dan een reguliere game pc. Denk dus goed na op welke onderdelen je gaat bezuinigen. Mocht je hier vragen over hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen voor gratis advies.

Welke games kan ik spelen met een goedkope(re) game pc?

Goedkoop is een relatief begrip. In principe kun je met een goedkope game pc elke game spelen, echter is dit natuurlijk volledig afhankelijk van de specificaties van je game pc. Een echte goedkope game pc is voornamelijk geschikt voor spellen als Minecraft en Runescape. Ook games zoals World of Warcraft, Counter-Strike of League of Legends zijn prima te spelen op een goedkope game pc. De zwaardere games zoals Fallout 4, Assassins Creed: Syndicate, Total War: Rome 2, zijn games die je kunt spelen maar waar je toch moet inboeten op grafische weergave wanneer je voor een goedkope game pc gaat.

Goedkope game pc kopen

Een goedkope game pc kopen is niet altijd een toekomstbestendige aankoop. Wanneer je voor goedkopere onderdelen kiest dien je hierin wel de juiste keuzes te maken. In veel gevallen kun je namelijk geen upgrades meer uitvoeren omdat onderdelen die dit mogelijk maken vaak een stuk duurder zijn. De kunst is om te bezuinigen op extra opties die je niet persé nodig hebt zoals behuizing, verlichting en accessoires. Met de juiste keuzes is het mogelijk om met een goedkope game computer toch nog uitmuntende prestaties te behalen. Ook wanneer je een goedkope game pc bij Arctic Secrets koopt voeren wij onze standaard services uit. Wij gaan jouw game pc bouwen en optimaliseren de Windows configuratie zo om het optimale uit je budget te halen. Wil je graag advies over waarop je precies kunt bezuinigen, zonder dat dit de prestaties zal verminderen? Vraag het ons via de live-chat of stuur mail.

Arctic secrets - online hoogwaardige game pc’s kopen

Arctic Secrets is een van de grootste online computerwinkels waar je terecht kunt voor het kopen van goedkope game computers. Wij richten onze volledig op de Europese markt. Omdat de gehele verkoop van een goedkope game pc online verloopt, kunnen wij de kosten voor jullie laag houden. Dit betekent dat je altijd verzekerd bent van een goedkope prijs, oftewel je geniet altijd van een zogeheten game pc aanbieding. Stapsgewijs helpen wij je door het bestelproces heen, waarbij je goedkoop een pc kunt samenstellen. Zo weet je zeker dat jouw gaming pc aan alle wensen en eisen voldoet. Als je aanvullende vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag!

Het online aanbod van Arctic Secrets

Het doel van Arctic Secrets is om jouw te voorzien van een goede game pc die je zelf volledig kunt samenstellen. Echter is dat niet het enige. Wij bieden daarnaast ook nog een divers aanbod aan accessoires aan. In onze webshop kun je ook terecht voor bijbehorende toetsenborden, monitoren, muizen of headsets. Daarnaast voeren wij ook reparaties uit aan je gaming pc. De eerste stap bij reparaties is het uitvoeren van een grondige analyse om te kijken hoe we het probleem kunnen oplossen. Voordat we de reparatie daadwerkelijk uitvoeren ontvang je van ons een overzicht van de kosten. Jij kunt dan eerst goedkeuring geven voordat wij starten met een eventuele reparatie. Bij Arctis Secrets kunnen we je dus op vele gebied van dienst zijn.