Loading...
Check onze actie - Nu € 100,- korting, 60 dagen 700+ games en vele extra's bij het bestellen van jouw game pc!
Menu
 
  • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
  • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
  • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

Game PC Upgrade

GAME PC UPGRADE

Een game pc upgrade houdt in dat je je huidige systeem gaat verbeteren door er nieuwe, betere hardware in te laten monteren. Misschien heb je al een mooie behuizing die niet meer te verkrijgen is en past een geheel nieuw systeem niet binnen je budget. Dan is een pc upgrade kit de ideale oplossing! Met een upgrade kit pc koop je nieuwe onderdelen en vaak kunnen onderdelen hergebruikt worden. Hierdoor bespaar je jezelf al snel honderden euro’s! In sommige gevallen is het game computer kopen dan de beste optie. Wanneer je bijvoorbeeld een systeem hebt wat erg oud is en waarvan vrijwel alle hardware niet meer van deze tijd is, dan is een upgrade set pc is geen verstandige keuze!

Upgrade formulier

Het kan natuurlijk zijn dat je PC niet aan vervanging, maar gewoon aan een upgrade toe is. Daarom bieden wij ook de Arctic Secrets Upgrade Service aan. Met deze service kunt je jouw PC laten pimpen, oplappen en tunen door onze ervaren experts. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen. We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Let op: Je bestanden zijn je eigen verantwoordelijkheid. Zorg ervoor dat je voor de zekerheid een backup maakt voordat je de PC naar ons opstuurt!

1) Wat is je e-mail adres?

2) Welke PC heb je nu?

3) Wat zijn de specificaties van je pc?

Beschijf zo gedetailleerd mogelijk welke PC je nu hebt. Het gemakkelijkste is om een factuur of een orderbevestiging met alle specificaties te uploaden, maar u kunt het ook uittypen in het veld hieronder.

Upload bestanden / foto's voor toelichting

Bestanden / foto's Uploaden

4) Wat wil je er mee gaan doen?

5) Welk budget heb je in gedachten?

PC upgraden; het proces

Een pc upgrade van je game pc is bij Arctic Secrets heel eenvoudig. Op onze website geef je aan welke onderdelen je graag wilt upgraden, vervolgens stuur je je systeem naar ons op en gaan wij de upgrade in jouw game pc bouwen. Wanneer wij klaar zijn ontvang je het nieuwe systeem terug inclusief de gaming optimalisaties en eventuele extra services. Wanneer mogelijk plaatsten we de oude onderdelen gewoon terug in je game pc, de overige sturen we mee met je pc upgrade. Indien je de oude onderdelen niet meer nodig hebt kun je dit aangeven en dan zorgen wij ervoor dat deze opgeruimd worden. Bij Arctic Secrets krijgt niet alleen de hardware een upgrade, ook de software wordt onder handen genomen. Wij zorgen ervoor dat je software speciaal geoptimaliseerd wordt voor topprestaties en ultiem gaming genot. Heb je al een Windows installatie en je wilt deze behouden inclusief alle bestanden en applicaties? Dan regelen we dat ook voor je, service van de zaak!

Een pc upgrade kit kopen

Een game pc upgraden is niet eenvoudig en wij raden het aan om dit door een professional te laten doen. Arctic Secrets heeft jarenlange ervaring in het upgraden van game pc’s. Net zoals bij het game pc samenstellen, kun je je upgrade ook geheel zelf samenstellen. Bij elk onderdeel kun je kiezen of je het onderdeel wat momenteel in je game pc zit wilt behouden of dat je dit vervangt met een upgrade. Wanneer je ons je game pc upgrade set laat inbouwen heb je het voordeel dat je geen risico loopt op eventuele beschadiging van je game pc. Wij zorgen daarnaast ook voor 3 jaar garantie en extra services zoals het installeren van windows en de bijbehorende drivers. Indien je hulp nodig hebt met het samenstellen van je computer upgrade, kun je altijd bij ons terecht via de live-chat of mail.