Loading...
Check onze actie - Nu € 100,- korting, 60 dagen 700+ games en vele extra's bij het bestellen van jouw game pc!
Menu
 
 • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
 • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
 • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

Game PC Samenstellen

GAME PC SAMENSTELLEN

Eenvoudig je game pc samenstellen, met de specificaties die jij wilt? Gebruik onze configurator. Met deze handige tool kies je snel de belangrijkste componenten voor jouw droom game pc. Denk aan videokaart, processor, geheugen en harde schijf, maar ook aan bijbehorende accessoires. Als je speciale wensen hebt voor bijvoorbeeld het geheugen, harde schijf of videokaart, kun je beter een game pc zelf samenstellen. Je weet tenslotte zelf het beste wat je eisen zijn en waarnaar je zoekt. Wij helpen je met de juiste game pc samenstellen. Een game pc kopen doe je dus bij Arctic Secrets.

Game PC Value
Game PC Value

Door het gebruik van de GPU die in de processor gebakken zit bespaar je een hoop geld. Alleen geschikt voor licht gamen of gewoon als thuiscomputer.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 2 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
High-End PC

High-End Desktops bieden extreem hoge prestaties in multicore applicaties. Het beste van het beste voor professionals, hardcore gamers en streamers.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Snowfox RE
SNOWFOX R.E.

Geen toeters en bellen, wél supersnelle hardware van topkwaliteit. Voor het geld vind je geen betere game PC voor 1080p!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE INTEL

Super snel, zowel qua uiterlijk als qua performance! Met een i5 6-core en een GTX 1070Ti scheur je door al je games heen!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE AMD

Krachtig met een GTX 1070 Ti en Ryzen 5 2600 processor met zes cores en twaalf threads, voor super hoge multicore prestaties!

Direct bestellen

Een gaming pc samenstellen - het proces:

Een gaming pc samenstellen is gemakkelijker dan het lijkt, zeker bij Arctic Secrets! Wanneer je zelf een game pc samenstelt kun je alle verschillende onderdelen zelf aanpassen. Van het moederbord tot de verlichting in de behuizing, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 1. Zelf game pc samenstellen begint met de kern aspecten van jouw game pc. Dit zijn de onderdelen die de basis vormen voor jouw game pc. Dit zijn de behuizing, processor, geheugen en de voeding.
 2. Daarna ga je bekijken wat je nodig hebt qua opslag en connectiviteit. Dit zijn onder andere harde-schijven en SSD’s, DVD/Blu-ray spelers en/of branders, cardreaders en internet mogelijkheden zoals kabel en wifi.
 3. De volgende stap is graphics en audio. Kies zelf de juiste videokaart(en) en/of geluidskaarten. Het is ook mogelijk om een opname/streaming kaart te selecteren.
 4. De basis voor je game pc is gelegd en nu blijven de details en finishing touch over.
 5. In dit gedeelte heb je de mogelijkheid om je processor en/of videokaart koeling te verbeteren, ventilatoren bij te plaatsen voor betere airflow in de behuizing en verlichting in de behuizing te selecteren voor een betere look. Maar je kunt eventueel ook kiezen voor een stil pakket waarbij we geluiddempend materiaal aanbrengen, chassis aanpassingen uitvoeren en rubberen ophanging gebruiken voor ventilatoren om ervoor te zorgen dat je game pc zo stil mogelijk is.
 6. De volgende stap tijdens het samenstellen is de software keuze. Hier selecteer je bijvoorbeeld een besturing systeem zoals Windows en extra’s zoals een Anti-Virus programma of andere software.
 7. Vervolgens kun je nog extra services selecteren zoals het overclocken van je processor en/of videokaart maar ook een windows optimalisatie voor gaming.
 8. Naast hardware en software is er ook een mogelijkheid om je game pc compleet te maken accessoires zoals monitor(en), speakers, headset, muis, toetsenbord, muismat en zelfs een webcam.
 9. De laatste stap is het kiezen van je garantie plan. Mocht je game computer een defect oplopen dan zorgen wij er voor. Garantieplannen zijn er vanaf 4 jaar.

Bij Arctic Secrets is er zelfs de mogelijkheid om hardware te kiezen welke niet in ons directe assortiment zit. De mogelijkheden van het pc samenstellen online zijn eindeloos! Wanneer je klaar bent met configureren en je hebt de bestelling gedaan gaan wij jouw game pc bouwen. Heb je vragen over hoe jij jouw game computer het beste kan samenstellen? Neem dan contact met ons op via de live-chat en wij geven je direct instructies. Een eigen game pc samenstellen was nog nooit zo eenvoudig!

Pc samenstellen voor de zakelijke markt

Naast het samenstellen van een game pc kun je ook een pc samenstellen voor multi-media, zakelijk en professioneel gebruik. Aangezien de hardware en software die voor game pc’s gebruikt wordt ook gebruikt kan worden voor zakelijke doeleinden, ben je ook voor het pc samenstellen bij ons op het juiste adres. In veel gevallen kan de hardware van een game PC zelfs de gebruikservaring van een zakelijke pc verbeteren, gezien deze hardware vaak krachtiger is dan reguliere hardware. Stel je eigen pc samen via onze handige configurator en creëer een zakelijke pc die aan al jouw wensen voldoet.

Kosten van zelf pc samenstellen

De prijzen van een eigen pc samenstellen of een game desktop samenstellen kunnen sterk variëren, gezien je zelf kunt kiezen voor een goedkope game pc of een dure samenstelling. Het mooie van je pc zelf samenstellen is dat je nooit teveel betaalt. Je kunt eenvoudig bezuinigen op componenten die niet persé nodig zijn. Wanneer je een standaard model zou kopen zitten er waarschijnlijk componenten in die je helemaal niet nodig hebt en daarvoor wel betaalt. Daarnaast bevatten standaard modellen vaak hardware die niet aan jouw eisen en wensen voldoen. Bij zelf je pc samenstellen bestaat dit probleem natuurlijk niet!

Game pc laten samenstellen

Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij jouw pc samen stellen. Neem via de live-chat contact met ons op en samen gaan we jouw ultieme game pc ter plekke samenstellen. Aan de hand van een aantal vragen weten wij precies wat je nodig hebt en binnen enkele minuten hebben we de beste samenstelling klaar. Deze kun je dan via een link die wij je toezenden bestellen en betalen. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze game pc wizard die je een aantal vragen stelt en op basis van je antwoorden een gepaste basis samenstelling laat zien. Deze kun je eventueel zelf naar eigen wens aanpassen.