Loading...
Check onze actie - Nu € 100,- korting, 60 dagen 700+ games en vele extra's bij het bestellen van jouw game pc!
Menu
 
  • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
  • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
  • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

STREAM PC

Een stream PC is een computer die puur bedoeld is om op te streamen. Het doel van de stream pc is niet gamen maar het encoden van opnames en deze direct uploaden naar het internet. De stream pc valt te vergelijken met een game pc maar dan met een sterkere processor, meer geheugen maar een mindere videokaart. Een stream pc gebruik je naast je reguliere Game PC zodat deze niet te veel belast wordt. Hierdoor kun je haperingen verminderen en de kwaliteit van de stream en jouw game genot verhogen. Op deze manier geef je je kanaal een flinke kwaliteit upgrade om zo meer kijkers, volgers of zelfs abonnees te trekken. Een stream pc is daarom een échte investering voor de pro’s, deze maken daarom hier al veelvuldig gebruik van.

Game PC Value
Game PC Value

Door het gebruik van de GPU die in de processor gebakken zit bespaar je een hoop geld. Alleen geschikt voor licht gamen of gewoon als thuiscomputer.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 2 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
High-End PC

High-End Desktops bieden extreem hoge prestaties in multicore applicaties. Het beste van het beste voor professionals, hardcore gamers en streamers.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Snowfox RE
SNOWFOX R.E.

Super krachtig. Super compact. Super betaalbaar. Run alle moderne games op hoge instellingen en FPS met de SnowFox R.E.!

Direct bestellen

Arctic Secrets Stream PC

De belangrijkste kenmerken van een stream pc zijn voornamelijk de sterke processor en geheugen met een matige videokaart. Omdat encoding weinig te maken heeft met de videokaart is een matige videokaart voldoende voor de weergave via streaming programma’s. In veel gevallen bevat een stream pc ook een opname kaart die het signaal van je game pc opvangt en uitzendt via het internet.

De Arctic Secrets Stream PC beschikt over alle basis benodigdheden voor een twee PC streaming setup. De AVerMedia Live Gamer HD Lite beschikt over een video input capaciteit van 1080P/60fps en een 720p/60fps of 1080p/30fps video streaming output. De AVerMedia Live Gamer HD Lite neemt een groot deel van de rekenkracht voor het encoden van de video's voor zijn rekening, waardoor de belasting op de processor wordt verminderd.

Met de krachtige Intel Core i5 processor loopt alles soepel en beschik je over ruim voldoende rekenkracht. Samen met 8GB geheugen van top kwaliteit, kun je genieten van de prestaties van de Stream PC zonder één enkele hapering. Daarnaast beschikt de stream PC over Intel HD Graphics voor voldoende grafische kracht om een extra monitor aan te sluiten om zo je stream op te zetten en te kunnen volgen.

De Seagate Barracuda hardeschijf van 1 TB, zorgt voor voldoende opslagcapaciteit en snelle lees/schrijf snelheden. Dit is ruim voldoende voor streaming. Dit is de basis voor wat je nodig hebt voor het streamen, mocht je over meer kracht willen beschikken of andere pc upgade kit willen toevoegen, om bijvoorbeeld alle video’s op te kunnen slaan is het verstandig om het systeem nog verder zelf samen te stellen en te kiezen voor een hardeschijf met meer opslagcapaciteit.

Stream pc samenstellen bij Arctic Secrets

Naast onze basis Game pc modellen kan ook de stream pc ook geheel op maat worden samengesteld. Deze kun je verder aanpassen naargelang de kwaliteit die je graag wilt bewerkstelligen voor je stream. Arctic Secrets is de enige partij in Nederland die zich in stream pc’s gespecialiseerd heeft. Wij hebben jarenlange kennis op dit vlak en kunnen je daarom het beste advies geven m.b.t. streaming en wat er allemaal bij komt kijken. Elk system ondergaat een stresstest om maximale stabiliteit te garanderen. Dit resulteert in een benchmark rapport waarin de prestaties van het systeem duidelijk naar voren komen. Daarnaast ontvang je standaard levenslang garantie op het systeem met levenslang technische ondersteuning. Mocht je graag advies en tips willen m.b.t. de software zoals OBS, diverse addons voor streaming of heb je vragen over het opzetten van je dual PC streaming setup. Neem dan contact met ons op via de live-chat of via de mail.