Loading...
Check onze actie - Nu € 100,- korting, Hydroboost LV1 upgrade actie en vele extra's bij het bestellen van jouw game pc!
Menu
 
  • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
  • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
  • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

MINI GAME PC

Een mini game pc is een game pc die van klein van formaat is. Een groot voordeel van een kleine game is dat deze niet zoveel ruimte in beslag neemt als een normale game pc en dus eenvoudig te vervoeren is. De kleine game pc is tot wel 3 keer kleiner dan een normale game pc en past dus nagenoeg op elke plek. Een mini game pc is voorzien van speciaal ontworpen hardware waaronder een klein moederbord wat onder de M-ITX formfactor valt. Een mini game pc is ideaal voor mensen die hun game pc vaak vervoeren of ruimtegebrek hebben. Met een mini game pc heb je de voordelen van een desktop PC en de mobiliteit van een laptop.

Game PC Value
Game PC Value

Door het gebruik van de GPU die in de processor gebakken zit bespaar je een hoop geld. Alleen geschikt voor licht gamen of gewoon als thuiscomputer.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 2 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
High-End PC

High-End Desktops bieden extreem hoge prestaties in multicore applicaties. Het beste van het beste voor professionals, hardcore gamers en streamers.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Inhoud van een mini game pc

In een mini itx game pc zit dezelfde hardware als in een normale game pc maar dan op speciaal formaat gemaakt. Helaas past er vaak wel minder hardware in een mini itx game pc, dus je bent wel iets beperkter als het performance en design gaat. Een mini game pc kan bijvoorbeeld maar over 1 special ITX model videokaart beschikken, in de meeste gevallen zijn er maar 2 geheugen modules en is er maximaal 1 extra PCI-e add-in kaart mogelijk naast de videokaart. Denk hierbij aan een geluidskaart of wifi kaart. Gelukkig zijn meeste mini game pc moederborden al voorzien van geïntegreerd wifi en geluid, dus dan zijn dergelijke kaarten al overbodig. In tegenstelling tot andere Game Pc modellen is een mini game pc ook in uitstraling beperkter. In veel gevallen is een mini game pc niet is voorzien van een raampje in de game pc behuizing waardoor je de hardware kunt bewonderen. Verder heeft de mini pc beperkte koelmogelijkheden kun je qua overclocking minder bereiken dan met een normale game pc.

Mini gaming pc op maat samenstellen

Bij Arctic Secrets kan ook de mini game pc op maat samengesteld worden. In onze handige game pc configurator is rekening gehouden met de beperkingen van een mini gaming pc. De opties voor meerder videokaarten zijn weggelaten en de keuze voor het aantal harde-schijven is beperkt. Met een breed assortiment aan videokaarten, snelle processoren en geheugen blijven er nog genoeg mogelijkheden over om de mini game pc helemaal naar eigen samen te stellen. Een eigen mini game pc samenstellen was nog nooit zo eenvoudig. Naast de mini game pc hebben we ook nog een aantal andere game pc modellen beschikbaar, waaronder de Game pc i5, intel game pc en de stream pc. Stel vandaag nog jouw droom computer samen!

Mini game pc kopen bij Arctic Secrets

Een mini game pc kopen doe je bij Arctic Secrets omdat wij het ultieme uit deze kleine pc halen. Bij mini game pc’s is het slim gebruik maken van ruimte zo belangrijk en ben je beperkt in de hardware opties. Door onze jarenlange ervaring halen wij het optimale uit deze kleine ruimte hierdoor kunnen wij het verschil maken. Daarnaast leveren wij de hoogste kwaliteit hardware en bieden de beste service, zoals: twee jaar garantie, professionele montage, uitgebreide optische- en technische kwaliteitscontrole en een stresstest. Wanneer je jouw mini game pc ontvangt hoef je hem maar in te steken je kunt meteen gamen. Plug & Play. Bovendien krijgt u levenslange ondersteuning.