Loading...
Check onze actie - Nu € 100,- korting, Hydroboost LV1 upgrade actie en vele extra's bij het bestellen van jouw game pc!
Menu
 
  • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
  • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
  • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

INTEL GAME PC

Zoals de naam al doet vermoeden bevat een Intel game pc natuurlijk een Intel processor. De overige componenten in de PC kun je helemaal zelf bepalen net als het type Intel processor welke je graag in je game pc wilt hebben. De Intel Game PC is een van de beste Game Pc’s die bij Arctic Secrets te verkrijgen is. Wanneer je betere en high-end games wilt spelen kun je het beste voor Intel kiezen. De Intel Game PC is in de meeste gevallen superieur aan een AMD Ryzen Game PC. Intel heeft sterke processor kernen die beschikken over uitmuntende rekenkracht voor de zwaardere games en applicaties. Denk bijvoorbeeld aan het streamen van games, het renderen van beelden en encoding.

Game PC Value
Game PC Value

Door het gebruik van de GPU die in de processor gebakken zit bespaar je een hoop geld. Alleen geschikt voor licht gamen of gewoon als thuiscomputer.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 2 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
High-End PC

High-End Desktops bieden extreem hoge prestaties in multicore applicaties. Het beste van het beste voor professionals, hardcore gamers en streamers.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Waarom een Intel game pc?

Een Intel Game PC zorgt voor een optimale game ervaring in Windows. De communicatie tussen een Intel processor en overige hardware verloopt altijd zeer vloeiend waardoor en nagenoeg geen haperingen ontstaan. Doordat bepaalde games of applicaties meer rekenkracht nodig hebben dan normale games of applicaties, is een Intel processor de enige oplossing is. Intel heeft namelijk processoren die qua rekenkracht en multi-tasking activiteiten de beste in hun soort zijn. We duiden dan voornamelijk op de i7 7960X en 7980XE. Er zit dus veel verschil in Intel Game PC processoren. Daarnaast is het belangrijk dat de Intel processor goed te combineren is met andere componenten, er zijn namelijk diverse combinaties die mogelijk. Bij Arctic Secrets zijn er ook een aantal standaard Game PC modellen, hier hebben wij de beste combinaties en samenstellingen al voor jouw gemaakt. We hebben ook andere standaard modellen die misschien beter bij je budget passen zoals de Game pc i7. Wil je graag meer informatie over welke intel game pc het beste bij je past? Vraag het ons via de live-chat, altijd eerlijk advies.

Intel game pc samenstellen

Het is ook natuurlijk ook mogelijk om de Intel Game PC volledig op maat samen te stellen. Je kunt elke combinatie van componenten zelf bepalen, van het moederbord tot de LED verlichting in de game pc case. Welke hardware en welk type Intel processor je ook kiest, je kunt helemaal zelf bepalen hoe jij jouw Intel game pc samenstelt. Vergeet niet een goede videokaart te kiezen. Naast de top processoren van Intel, heb je minimaal 8 GB geheugen nodig en eventueel een SSD voor snelle laadtijden. Mocht er een onderdeel niet tussen staan dat je ergens anders hebt gezien? Vraag het ons en wij zorgen ervoor dat je dit onderdeel erin gemonteerd krijgt! Weet je niet welke hardware het beste voor jouw Intel game pc is en heb je hulp nodig met samenstellen? Vraag het ons via de live-chat, en je krijgt meteen advies.

Intel game pc modellen

Naast het zelf samenstellen van een game pc, hebben wij ook een aantal standaard Intel game pc modellen samengesteld. Zo hebben we bijvoorbeeld de Intel intel i5 game pc en de game pc intel core i7, deze twee processoren leveren gegarandeerd topprestaties tijdens het gamen. Kies je voor een Intel Game PC met de laatste generatie Intel Core processors dan ben je verzekerd van een game computer waarmee je moeiteloos de meest veeleisende games kunt spelen. Op onze modellen pagina vindt je een aantal goed uitgebalanceerde Intel game pc samenstellingen, kies eenvoudig het model wat bij jouw budget past. Heb je een model gevonden, maar je wilt toch nog iets aangepast hebben, dan is dit geen probleem! Bij Arctic Secrets kun je alle standaard modellen nog verder aanpassen. Heb je hier hulp bij nodig, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het samenstellen van je intel game pc.

Intel game pc kopen

Een Intel game pc kopen doe je bij Arctic Secrets. Een Intel game pc is niet goedkoop, dat weten wij als geen ander. Daarom zorgen wij altijd voor een optimale samenstelling die binnen jouw budget past. Wij gebruiken componenten van de beste kwaliteit, geen B merken, alleen de beste merken voor een eerlijke prijs. Naast het samenstellen van jouw ultieme Intel game pc bieden wij een aantal additionele services. Wij installeren gratis Windows, overclocken je systeem en optimaliseren het voor een optimale gaming experience. Daarnaast krijg je bij Arctic Secrets korting naarmate het component duurder is. Voor een duurder systeem betaal je dus relatief minder bij ons. Met dit systeem kunnen wij onze klanten altijd een eerlijke prijs bieden. Heb je ergens anders een game pc gevonden en je wilt deze graag vergelijken. Dan is dit geen enkel probleem. Stuur ons de samenstelling die je ergens anders gezien hebt en wij maken een betere samenstelling voor een nog betere prijs! Wanneer je een game pc koopt, maak je de beste keuze wanneer je deze bij Arctic Secrets koopt. Wij garanderen de beste prestaties en kwaliteit voor je geld.