Loading...
Check onze actie - Nu € 100,- korting, Hydroboost LV1 upgrade actie en vele extra's bij het bestellen van jouw game pc!
Menu
 
  • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
  • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
  • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

GAME PC - Intel Core I7

Een game pc i7 is bevat zoals de naam al doet vermoeden een Intel Core i7 processor. Net als de i5 is de i7 een hexa-core processor voorzien van 6 fysieke kernen. Echter maakt de i7 processor van deze 6 kernen er virtueel 12 waardoor de multi-tasking van de game pc i7 een stuk soepeler verloopt. Daarnaast is de i7 processor voorzien van een hogere snelheid per kern dan zijn kleinere broertje de i5. Wanneer je games gaat spelen die veel rekenkracht vereisen zoals simulatoren (ARMA), RTS games (Total War) en bepaalde RPG’s (Fallout 4) is een i7 game pc de beste keuze. Met de juiste samenstelling is een i7 game pc altijd een goede keuze!

Game PC Value
Game PC Value

Door het gebruik van de GPU die in de processor gebakken zit bespaar je een hoop geld. Alleen geschikt voor licht gamen of gewoon als thuiscomputer.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 2 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
High-End PC

High-End Desktops bieden extreem hoge prestaties in multicore applicaties. Het beste van het beste voor professionals, hardcore gamers en streamers.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Inhoud van een i7 game pc

Het belangrijkste kenmerk van een i7 game pc is natuurlijk de processor. Dit is voornamelijk bedoeld voor gebruikers die games willen spelen welke om flink wat rekenkracht vragen. Wanneer je een game computer i7 gaat samenstellen zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten. Ten eerste zijn er maar een paar i7 modellen en niet allemaal kunnen ze overgeclockt worden. Wanneer dit wel de bedoeling is, is het belangrijk dat je een goede processor koeling selecteert en daarnaast een Z of X moederbord (Z270, Z370, X299). Dit zijn de namelijk de enige moederbord varianten waarmee overclocking mogelijk is. Daarnaast hebben de zwaardere games in veel gevallen meer geheugen nodig. Waar je normaal met 8 GB RAM geheugen genoeg hebt, is in sommige gevallen 16GB pas voldoende om optimaal te kunnen draaien. Overige onderdelen kun je geheel naar eigen inzicht zelf samenstellen.

Overige modellen

De i7 game pc kan vergeleken worden met een i5 game pc of een amd game pc. Echter is de i7 game pc veruit superieur aan deze twee en vele andere game pc’s. De i7 processor beschikt over meer threads dan een i5 en die cores lopen op een hogere frequentie. AMD processoren hebben ook veel kernen en threads, maar deze iets minder snel dan die van de Intel Core i7 Processoren. Wel zijn AMD processoren een stukje goedkoper.

I7 Game pc samenstellen

Net als andere game pc modellen kan ook de i7 game pc geheel op maat samengesteld worden. Naast een processor komt er natuurlijk nog veel meer kijken bij het samen te stellen van jouw ideale game pc. Denk hierbij aan geheugen, videokaart en harde-schijven. Weet je niet precies waar je allemaal rekening mee dien te houden? Dan kan Arctic Secrets een geheel gebalanceerd systeem voor je samenstellen. Wij zorgen ervoor dat alle componenten optimaal op elkaar afgestemd worden zodat jij zonder problemen kunt gamen. Daarnaast bieden we ook extra services die meer uit jouw i7 game pc halen, zoals Windows en software optimalisatie en overclocking. Wij zorgen ervoor dat je systeem optimaal presteert en dat het maximale eruit gehaald kan worden. Door onze stresstest leveren wij een volledig stabiel systeem! Wil je meer informatie neem dan contact met ons op via de live-chat of stuur ons een mail.

Waarom een game pc i7 kopen bij Arctic Secrets?

Er zijn diverse redenen waar je het beste een game computer i7 kunt kopen bij Arctic Secrets. Bij ons kun je alle game pc i7 modellen kopen via onze webshop. Bij ons kun je standaard game pc modellen kopen maar ook online je eigen game pc i7 samenstellen. Wij kunnen je tijdens het samenstellen van je game pc van een gedegen advies voorzien. Het kopen van een game pc i7 levert jou een tal van voordelen op. Zo bieden wij gratis verzending aan binnen zowel Nederland als België en profiteer je van levenslang garantie. Daarnaast bieden wij jou een levenslange ondersteuning, je kunt dus altijd met alle vragen bij ons terecht. Het kopen van een game computer i7 bij Arctic Secrets is de beste keus.

Wanneer wordt de game pc i7 geleverd?

De levertijd van een game pc is volledig afhankelijk van het game systeem dat je gekozen hebt. In de meeste gevallen hanteren wij een standaard 2 tot 3 werkdagen voor het bouwen en testen van de gaming pc. Dit is de minimale tijd die wij nodig hebben om alles goed te testen zodat jij verzekerd bent van een goed werkende i7 game pc. Deze tijd hebben we nodig om uw systeem in elkaar te zetten en te testen, zodat we zeker weten dat uw game computer optimaal functioneert. Na deze eerste periode is de game pc klaar voor verzending. Binnen Nederland is de levertijd dan 1 dag, buiten Nederland kan dit 3 dagen duren.