Loading...
Check onze actie - Nu € 100,- korting, 60 dagen 700+ games en vele extra's bij het bestellen van jouw game pc!
Menu
 
  • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
  • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
  • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

BESTE GAME PC

beste Game PC koop je bij Arctic Secrets! Wij zorgen ervoor dat je de beste pc krijgt die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Bij Arctic Secrets koop je een “future proof” systeem die op elk moment uit te breiden is met upgrades. Al onze onderdelen zijn van de beste kwaliteit en optimaliseren de gehele PC zowel hardware als softwarematig zodat het maximale uit de game pc gehaald kan worden. Elk klein detail van belang! Onze game pc’s leveren uitzonderlijke prestaties en zorgen voor een ongekende gaming experience. De beste game pc krijg je maar op 1 plek, en dat is bij Arctic Secrets! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Arctic Secrets? Bekijk onze game pc modellen of stel de ultieme game pc zelf samen!

Game PC Value
Game PC Value

Door het gebruik van de GPU die in de processor gebakken zit bespaar je een hoop geld. Alleen geschikt voor licht gamen of gewoon als thuiscomputer.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 2 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
High-End PC

High-End Desktops bieden extreem hoge prestaties in multicore applicaties. Het beste van het beste voor professionals, hardcore gamers en streamers.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Snowfox RE
SNOWFOX R.E.

Super krachtig. Super compact. Super betaalbaar. Run alle moderne games op hoge instellingen en FPS met de SnowFox R.E.!

Direct bestellen

Wat is een Goede Game PC?

Wat is nu eigenlijk de beste game pc en waar moet deze aan voldoen? Een goede Game Pc is voor iedereen verschillend. Iedereen heeft een andere mening over de specificaties waar de beste game pc aan moet voldoen. Maar wat maakt een computer écht tot de beste game pc? Wij hebben een aantal belangrijke onderdelen op een rijtje gezet. Allereerst zal de beste pc in tegenstelling tot een reguliere computer in staat moeten zijn om razendsnel prachtige beelden te moeten laten zien. De grafische kaart is verantwoordelijk voor alle grafische berekeningen en deze zal dus van zeer hoge kwaliteit moeten zijn bij de beste game pc. Naast een grafische kaart zal de beste game pc uitgerust moeten zijn met een hoogwaardige processor voor een hoge betrouwbaarheid en het continu leveren van hoge kwaliteit prestaties. Een goede grafische kaart en een degelijke processor zijn niet de enige onderdelen die bij de beste gaming pc van hoge kwaliteit moeten zijn. Het interne geheugen van de pc is ook één van de belangrijke onderdelen. Hierbij is niet alleen de hoeveelheid geheugen, maar voornamelijk de snelheid van het geheugen doorslaggevend voor snelle prestaties. Als laatste onderdeel is de game pc behuizing en koeling van de beste game pc een aandachtspunt. Doordat de beste game pc hard moet werken voor top prestaties zal deze veel stroom verbruiken en kunnen verschillende onderdelen warm worden. Om oververhitting van de onderdelen te voorkomen zullen deze gekoeld moeten worden en is een goede behuizing en koeling van groot belang. Naast de computer zelf zijn andere accessoires als een muis, toetsenbord en headset van hoge kwaliteit ook bepalend voor de gameprestaties.

Hoe stel ik mijn ultieme game pc samen?

Bij Arctic Secrets kun je de ultieme game pc samenstellen zoals jij die voor ogen hebt. Een ieder die een game pc gaat samenstellen komt uit op een geheel andere pc met verschillende onderdelen. Voordat je via onze handige Game PC configurator jouw ultieme pc gaat samenstellen is het belangrijk om je wensen en eisen goed in kaart te brengen. Je wilt natuurlijk niet onnodig geld uitgeven aan componenten die je niet nodig hebt of nodig gaat hebben. Het is belangrijk dat je rekening houdt met de toekomst en dus componenten selecteert die in een later stadium nog te upgraden zijn. Zo voorkom je dat je extra kosten moet maken omdat er onderdelen toegevoegd of vervangen moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan een sterke voeding om een toekomstige tweede videokaart te ondersteunen en een moederbord waarin deze tweede videokaart past. Van behuizing tot moederbord, het is helemaal aan jou hoe jij je Ultieme game pc wilt creëren. Niemand weet beter wat je behoeften zijn, dan jijzelf. Arctic Secrets biedt grenzeloos veel opties.

Game PC modellen

Arctic Secrets heeft een ruim assortiment aan standaard computers. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Game PC value die erg goed is in het afspelen van games die grafisch minder vragen van de PC. Maar we hebben ook Game PC Ultra die geweldig is in het afspelen van elke game op maximale instellingen. Dit is een echte power PC die over een ongekende grafische kracht die indrukwekkende prestaties kan leveren. Daarnaast hebben we de Game PC Extreme, deze unieke samenstelling brengt jou een beest van een Game PC die alle favoriete games van nu en in de toekomst vlekkeloos afspeelt! De meeste extreme game pc in ons assortiment is de Vindicator.