l o a d i n g   p a g e
Check onze actie - Nu tot € 350,- korting en vele extra's bij het bestellen van jouw syteem!
 
  • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
  • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
  • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

AMD FX Game PC

Een AMD FX Game PC kies je wanneer je een beperkt budget hebt maar toch de nieuwste games wilt kunnen spelen. Zoals de naam al doet vermoeden bevat een AMD FX game pc een AMD FX processor en een passend moederbord. Ons aanbod bestaat uit FX processors van 6 of 8 cores, waardoor ze goed presteren in multithreaded applicaties. Daarnaast zijn de FX processors unlocked, wat betekent dat deze ontworpen zijn voor een eventuele overclock. Een AMD FX Game PC draait moeiteloos zware games en is uitermate geschikt voor het uitvoeren van andere programma's. Wil je graag kunnen gamen maar heb je een beperkter budget, dan is een AMD FX Game PC een perfecte keuze. Bij Arctic Secrets krijg je de beste prestaties tegen een scherpe prijs!

Game PC Value
Game PC Value

Door het gebruik van de GPU die in de processor gebakken zit bespaar je een hoop geld. Alleen geschikt voor licht gamen of gewoon als thuiscomputer.

prestatie range
Stel nu samen vanaf
Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

prestatie range
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 2 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

prestatie range
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
High-End PC

High-End Desktops bieden extreem hoge prestaties in multicore applicaties. Het beste van het beste voor professionals, hardcore gamers en streamers.

prestatie range
Stel nu samen vanaf

AMD FX Game PC samenstellen

Wil je graag je AMD Game PC volledig zelf samenstellen? Dan ben je bij Arctic Secrets aan het juiste adres. Net zoals de AMD Game PC, kun je ook de Intel Game PC geheel op maat samenstellen. Met onze gebruiksvriendelijke configurator kun je de game pc van je dromen helemaal van top tot teen zelf samenstellen. Kies uit de beste onderdelen en materialen en creëer een game pc die uitzonderlijke prestaties kan leveren. Daarnaast bieden wij ook de unieke services om je behuizing te laten bedrukken, het upgraden van je huidige game pc en geven wij levenslange ondersteuning bij elke game pc die bij ons word besteld. Wacht dus niet langer en ga direct aan de slag met het samenstellen van jouw ultieme game pc!

Diverse Game pc modellen

Zelf een AMD game pc samenstellen is een serieuze aangelegenheid en is niet voor iedereen weggelegd. Daarom hebben wij een aantal standaard game pc modellen samengesteld die uitermate geschikt zijn voor het spelen van de nieuwste games. Kun je niet vinden wat je zoekt en wil je graag dat wij een game pc voor je samenstellen? Dan is dit geen enkel probleem! Bij Arctic Secrets hebben wij een handig stappenplan om jouw ultieme AMD game pc in kaart te brengen. Aan de hand van een gerichte vragenlijst stellen wij de game pc voor je samen die te bereiken is via een link die we jou vervolgens sturen. Wanneer deze voldoet aan je eisen dan wordt deze na bestelling op professionele wijze gemonteerd door onze medewerkers. Kies één van onze standaard modellen of neem contact met ons op zodat wij jouw ultieme game pc samen kunnen stellen!

Amd game pc kopen bij Arctic Secrets

Arctic Secrets heeft veel ervaring met het bouwen van zeer solide en krachtige Game pc’s. Wij maken gebruik van hoogwaardige componenten en bouwen daarmee computersystemen van de hoogste kwaliteit. Naast kwaliteit staat persoonlijk advies hoog in het vaandel. Bij Arctic Secrets kun je de beste game pc samenstellen zoals dat jij dat voor ogen hebt. De specificaties heb je volledig zelf in de hand en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer je je game pc bij Arctic Secrets koopt, koop je kwaliteit! Neem dus snel contact met ons op via de live-chat of mail, bellen kan natuurlijk ook.