Loading...
Check onze actie - Nu € 100,- korting, 60 dagen 700+ games en vele extra's bij het bestellen van jouw game pc!
Menu
 
  • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
  • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
  • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

Game PC Modellen

GAME PC WIZARD

Het is natuurlijk geweldig om je eigen game PC samen te stellen, maar het enorme aanbod aan onderdelen kan natuurlijk ook overweldigend zijn. Voor de mensen die geen idee hebben wat ze nodig hebben om de games te kunnen spelen op de manier waarop zij dat willen, hebben we de game PC Wizard ontwikkeld. Door drie simpele vragen te beantwoorden kunnen we je een indicatie geven van wat voor game PC je nodig gaat hebben. Check het snel!

Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 4 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
X299 Skylake-X

Intel’s X299 processors variëren van 4 tot 18 cores en bieden de hoogste multicore prestaties voor de extreemste PC’s!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Threadripper
Threadripper

AMD’s X399 Threadripper processors variëren van 8 tot 32 cores en bieden extreem hoge multicore prestaties voor de prijs.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Snowfox RE
SNOWFOX R.E.

Geen toeters en bellen, wél supersnelle hardware van topkwaliteit. Voor het geld vind je geen betere game PC voor 1080p!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE INTEL

Super snel, zowel qua uiterlijk als qua performance! Met een i5 6-core en een GTX 1070Ti scheur je door al je games heen!

Direct bestellen
Snowfox RGB Intel
SNOWFOX RGB
ULTIMATE AMD

Krachtig met een GTX 1070 Ti en Ryzen 5 2600 processor met zes cores en twaalf threads, voor super hoge multicore prestaties!

Direct bestellen

Waarom de GAME PC WIZARD?

Wij van Arctic Secrets weten hoe geweldig het is om games met een hoge fps en op hoge instellingen te spelen. We weten echter ook hoe duur een game PC kan zijn. Daarom hebben we de game PC Wizard ontwikkeld. De Game PC Wizard geeft aan de hand van jouw voorkeuren op het gebied van resolutie, games, grafische instellingen en framerates een realistische indicatie van wat voor game PC jij nodig gaat hebben. Ben je een beginnende gamer, een geavanceerdere gamer of een pro gamer? Wij hebben de PC voor jou!