Game PC & Game Computer Configurator - Mini

Game PC Samenstellen - Mini

U kiest - Wij bouwen, installeren en optimaliseren!

3 jaar garantie!
.

Totaal:  (Incl. BTW)

Hulp nodig of zijn er onduidelijkheden?

Neem dan contact op met onze live-chat.

Chat Nu

Chassis Aanpassingen

Behuizing
De behuizing dient als omhulsel voor alle hardware componenten die in je game pc gaan. Naast de grootte van de behuizingen waarbij grotere behuizingen meer ruimte bieden voor uitbreiding, komt het voornamelijk neer op wat het je het mooiste vindt.
Behuizing
Wijzigen

  Beschrijving

  Test content voor omschrijving behuizing.

  Corsair

 • NZXT Manta - Zwart/Rood
  NZXT Manta - Zwart/Rood
  Nieuw
  De Manta van NZXT is een Mini-ITX Tower met plaats voor een ATX voeding. De behuizing beschikt over 2 interne 3,5", 3 interne 2,5" inbouwsloten en heeft 2 Full Size slotopeningen. De Manta wordt geleverd met drie casefans en biedt plaats aan twee extra casefans. De behuizing biedt plaats aan grafische kaarten met een lengte tot 363mm en CPU-koelers met een maximale hoogte tot 160mm.
 • NZXT Manta - Wit
  NZXT Manta - Wit
  Nieuw
  De Manta van NZXT is een Mini-ITX Tower met plaats voor een ATX voeding. De behuizing beschikt over 2 interne 3,5", 3 interne 2,5" inbouwsloten en heeft 2 Full Size slotopeningen. De Manta wordt geleverd met drie casefans en biedt plaats aan twee extra casefans. De behuizing biedt plaats aan grafische kaarten met een lengte tot 363mm en CPU-koelers met een maximale hoogte tot 160mm.

Basis Componenten

Processor
De processor zorgt ervoor dat je game pc berekeningen kan uitvoeren, liggende aan hoe snel de processor is, hoe sneller je game pc de berekeningen kan uitvoeren. Voorbeeld: In een shooter waarbij een schot wordt berekend, waar deze terecht komt en wat de schade is die daardoor wordt toegebracht aan de tegenstander. De processor is ook belangrijk bij 3d tekenen en renderen.
Processor
Wijzigen

  Beschrijving

  Intel Core i5

 • Intel Core i5 6400 / 2,70GHz
  Intel Core i5 6400 / 2,70GHz
  De i5 lijn van intel is de sweet spot voor gamers die doelen op 60+ fps. Een i5 beschikt altijd over 4 cores en 4 threads, perfect voor vrijwel alle games. Wel verschilt de kloksnelheid per i5. In principe loopt de verhoging van kloksnelheid gelijk met de verhoging van de prestaties van een chip. Deze versie heeft een maximale kloksnelheid van 3,3GHz.
 • Intel Core i5 6500 / 3,20GHz
  Intel Core i5 6500 / 3,20GHz
  Deze chip in de i5 lijn beschikt wederom over 4 cores en 4 threads, prima voor de meeste game PCs. Wel is deze i5 iets hoger geklokt, op maximaal 3,6. Als je niet van plan bent te overklokken is dit een hele goede keuze!
 • Intel Core i5 6600 / 3,30GHz
  Intel Core i5 6600 / 3,30GHz
  Met een maximale snelheid van 3,9GHz is dit de snelste niet overklokbare i5 op de markt. Als het in je budget past raden we de 6600k aan, volgens velen de beste CPU voor gaming op dit moment. De 6600k is namelijk overklokbaar!
 • Intel Core i5 6600K / 3,50GHz
  Intel Core i5 6600K / 3,50GHz

  Dit is de ultieme sweet spot CPU voor gaming van dit moment. 4 cores en 4 threads, met een kloksnelheid van 3,9GHz en een overclockpotentieel tot wel 4.5+ GHz. Wil je hier gebruik van maken, kies dan wel voor een z170 moederbord en een goede koeling voor deze CPU, deze CPU wordt niet geleverd met een Intel Stock Cooler.

  HWI Excellent

 • Intel Core i5 - Kaby Lake

 • Intel Core i5 7600K / 3.80GHz
  Intel Core i5 7600K / 3.80GHz
  Meest Gekozen Tip

  Intel Core i5-7600K 8M Kabylake Quad-Core 3.8GHz LGA 1151 95W Desktop Processor Intel® HD Graphics 630

  Dit is de nieuwste snelle intel i5 chip voor gamers op dit moment.
  4 cores met een maximumsnelheid van 4,2GHz én overklokbaar. Neem deze chip zeker in combinatie met een Z270 board en een goede koeler zodat hij maximaal tot zijn recht komt in jouw gaming PC. Wij raden geen Intel Stock Cooler aan voor gaming PCs met deze chip.

  • LGA 1151
  • Unlocked Processor
  • DDR4
  • Intel Turbo Boost Technology
 • Intel Core i7

 • Intel Core i7 6700 / 3,40GHz
  Intel Core i7 6700 / 3,40GHz
  In tegenstelling tot een i5 beschikt een i7 wel over hyperthreading. Hierdoor komt de i7 uit op 4 cores en maarliefst 8 threads. Dit betekent dat een i7 veel efficiënter is met het uitvoeren van meerdere taken tegelijk, waardoor deze chips perfect zijn voor mensen die bijvoorbeeld heel CPU intensieve taken of games willen draaien of mensen die willen opnemen of streamen tijdens het gamen. Deze chip heeft een maximum snelheid van 4GHz
 • Intel Core i7 6700K / 4,00GHz
  Intel Core i7 6700K / 4,00GHz
  Tip
  Dit is de ultieme chip voor gamers op dit moment. 4 cores, 8 threads, een maximumsnelheid van 4,2GHz én overklokbaar. Neem deze chip zeker in combinatie met een Z170 board en een goede koeler zodat hij maximaal tot zijn recht komt in jouw gaming PC. Wij raden geen Intel Stock Cooler aan voor gaming PCs met deze chip.
 • Intel Core i7 - Kaby Lake

 • Intel Core i7 7700K / 4.20GHz
  Intel Core i7 7700K / 4.20GHz
  Tip

  Intel Core i7-7700K 8M Kabylake Quad-Core 4.2GHz LGA 1151 95W Desktop Processor Intel® HD Graphics 630

  Dit is de nieuwste ultieme chip voor gamers op dit moment.
  4 cores, 8 threads, een maximumsnelheid van 4,5GHz én overklokbaar. Neem deze chip zeker in combinatie met een Z270 board en een goede koeler zodat hij maximaal tot zijn recht komt in jouw gaming PC. Wij raden geen Intel Stock Cooler aan voor gaming PCs met deze chip.

Moederbord
Alle hardware van je game computer worden aangesloten op je moederbord. Deze verbindt alle componenten met elkaar en zorgt ervoor dat deze met elkaar kunnen communiceren. Daarnaast zorgt het moederbord ervoor dat externe apparaten zoals muizen, toetsenbord, etc. kunnen worden aangesloten op je game computer, dit zijn de aansluitingen achter op je game computer.
Moederbord
Wijzigen

  Beschrijving

  Value

 • MSI H110I PRO
  MSI H110I PRO
  De H110I PRO van MSI ondersteunt één Intel® Socket 1151 processor samen met maximaal 32 GB aan geheugen. Verder ondersteunt het moederbord de interne grafische chip van de CPU, is er één PCIe x16 3.0 slot aanwezig en kunnen er SATA apparaten worden aangesloten. Uiteraard ontbreken ook onboard geluid en netwerk niet. Ook is dit moederbord voorzien van USB 3.1.
 • MSI B150I GAMING PRO
  MSI B150I GAMING PRO
  De B150I GAMING PRO van MSI ondersteunt één Intel® Socket 1151 processor samen met maximaal 64 GB aan geheugen. Verder ondersteunt het moederbord de interne grafische chip van de CPU, zijn er twee PCIe x16 3.0 sloten (met CrossFire ondersteuning) aanwezig en kunnen er SATA apparaten worden aangesloten. Uiteraard ontbreken ook onboard geluid en netwerk niet. Verder is dit moederbord voorzien van USB 3.1 aansluitingen en wifi.
 • Gigabyte GA-B150N Phoenix-WIFI
  Gigabyte GA-B150N Phoenix-WIFI
  De GA-B150N Phoenix-WIFI van GIGABYTE ondersteunt één Intel Socket 1151 processor samen met maximaal 32 GB aan geheugen. Verder ondersteunt het moederbord de interne grafische chip van de CPU, is er één PCIe x16 3.0 slot aanwezig en kunnen er SATA apparaten worden aangesloten. Uiteraard ontbreken ook onboard geluid en netwerk niet.
 • Advanced

 • MSI Z170I GAMING PRO AC
  MSI Z170I GAMING PRO AC
  De Z170I GAMING PRO AC van MSI ondersteunt één Intel® Socket 1151 processor samen met maximaal 32 GB aan geheugen. Verder is er één PCIe x16 slot aanwezig en kunnen er SATA apparaten worden aangesloten. Uiteraard ontbreken ook onboard geluid en netwerk niet.
 • High-End

 • ASUS MAXIMUS VIII IMPACT
  ASUS MAXIMUS VIII IMPACT
  Case and CPU-cooler compatibility is vital to mini-ITX gamers and enthusiasts, so ROG engineers performed hundreds of tests and modifications to perfect Maximus VIII Impact's layout to ensure maximum compatibility with both mini-ITX case designs and CPU coolers - giving you big confidence to build small! You'd never win with your eyes closed, so open your ears up to the best audio for the battlefield! ROG's awesome audio expertise is the result of extensive R&D, and SupremeFX is the crystal-clear result - onboard sound as superior as your gaming rep! Greater performance means smoother gameplay - and that means more chance to win. With the best overclocking (OC) design, UEFI BIOS and intuitive OC gadget and utility, you'll enjoy unmatched performance - coupled with an exclusive cooling design ensures your system never breaks a sweat. Play quieter and cooler with advanced fan controls for the ultimate in undisturbed gaming. With onboard thermal sensors and hardware-level 4-pin/3-pin PWM/DC mode detection, Fan Xpert 3 makes sure every fan achieves the best balance of high cooling performance and low noise, so you enjoy all the performance you demand with none of the racket!
Geheugen
Het werkgeheugen zorgt ervoor dat alles wat gebeurt op je game pc tijdelijk wordt opgeslagen. Omdat bestanden sneller te benaderen zijn vanuit het geheugen, kan je game pc zonder vertragingen games en andere applicaties blijven draaien. Wanneer je te weinig geheugen in je game pc hebt, kunnen spellen gaan haperen of helemaal niet werken.
Geheugen
Wijzigen

  Beschrijving

  2133MHz

 • Crucial DDR4 2133MHz 8GB
  Crucial DDR4 2133MHz 8GB
  8GB op 2133MHz is genoeg voor simpele games. Prima voor Value gamesystemen. De groene printplaatjes worden wel vaak lelijk gevonden, vind jij dat ook? De LPX lijn van Corsair is sneller én voorzien van zwarte heatsinks voor een mooier uiterlijk en betere koeling.
 • Crucial DDR4 2133MHz 16GB
  Crucial DDR4 2133MHz 16GB
  Zo gauw het in je budget past raden wij altijd 16GB aan. Dit is voor alle games en vrijwel alle andere toepassing ruim voldoende. Dit is het perfecte geheugen voor elke Value Game pc.
 • 2400MHz

 • Crucial Ballistix Sport DDR4 2400MHZ 16GB
  Crucial Ballistix Sport DDR4 2400MHZ 16GB

  De opbouw van deze geheugenmodules is volledig identiek. Beide zijn voorzien van geheugenchips uit eenzelfde productie-serie, wat uiteraard een betere compatibiliteit oplevert dan twee losse modules. De capaciteit bedraagt in totaal 16 GB (twee modules van 8 GB) en ze zijn geschikt voor systemen met een DDR4 geheugenbus van 2400 MHz.

  Klik op de knop achter de productnaam voor kenmerken en specificaties.

 • 2666MHz

 • Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHZ 16GB
  Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHZ 16GB
  Aanbevolen Meest Gekozen
  Deze geheugenmodules zijn meerdere malen als beste uit de test gekomen. Dit komt door de goede verhouding van CAS Latency en kloksnelheid. 16GB is ruim voldoende voor vrijwel alle gaming PCs en deze geheugenmodules zijn uitgerust met zwarte heatsinks voor een mooier uiterlijk en betere koeling. Let op: Deze modules lopen alleen met een z170 moederbord op maximale snelheid!
 • Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHZ 32GB
  Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHZ 32GB
  Deze set bestaat uit 4 modules van 8 GB (in verband met quad channel bij X99). 32 GB is vooral wenselijk bij het draaien van industriële software en dergelijke. Voor gaming is het eigenlijk meer dan nodig, maar is het bij gaming PCs ooit genoeg? ;) Let op: Deze modules lopen alleen met een z170 moederbord op maximale snelheid!
 • 3000MHz

 • Corsair Vengeance LPX DDR4 3000MHZ 16GB
  Corsair Vengeance LPX DDR4 3000MHZ 16GB
  De opbouw van deze geheugenmodules is volledig identiek. Alle geheugenmodules zijn voorzien van geheugenchips uit eenzelfde productie-serie, wat uiteraard een betere compatibiliteit oplevert dan verschillende losse modules. De capaciteit bedraagt in totaal 16 GB (twee modules van 8 GB) en ze zijn geschikt voor systemen met een DDR4 geheugenbus van 3000 MHz.
 • Corsair Vengeance LPX DDR4 3000MHZ 32GB
  Corsair Vengeance LPX DDR4 3000MHZ 32GB
  Tip
  Corsair Vengeance LPX geheugen is ontworpen voor high-performance overclocking. De heatspreader is gemaakt van zuiver aluminium voor een snellere warmtedissipatie, en de acht-laags PCB geeft u voldoende ruimte voor superieure overklok prestaties. Elke chip is individueel gescreend op prestatievermogen. De opbouw van deze geheugenmodules is volledig identiek. Alle geheugenmodules zijn voorzien van geheugenchips uit eenzelfde productie-serie, wat uiteraard een betere compatibiliteit oplevert dan verschillende losse modules. De capaciteit bedraagt in totaal 32 GB (twee modules van 16 GB) en ze zijn geschikt voor systemen met een DDR4 geheugenbus van 3000 MHz.
Voeding
De voeding zorgt ervoor dat je game pc van stroom voorzien wordt. Liggende aan hoeveel stroom je individuele onderdelen nodig hebben (met name de videokaart) bepalen hoe krachtig de voeding moet zijn. Indien je voor PC overclocking gaat, is het aan te raden om voor de high-end voedingen te kiezen. Anders loop je het risico dat de overclock faalt en alles weer gereset wordt.
Voeding
Wijzigen

  Beschrijving

  Value

 • 450W Corsair VS450
  450W Corsair VS450
  Deze voeding raden wij alleen aan bij simpele instap gamesystemen. 450 Watt is dan genoeg. Verder is deze voeding niet erg uitbreidbaar en we raden deze hele serie niet aan voor overclocking.
 • 550W Corsair VS550
  550W Corsair VS550
  Deze voeding levert al wat meer vermogen en is geschikt voor Value gaming PCs met wat snellere CPUs en GPUs. Niet geschikt voor overclocking of meerdere videokaarten en niet erg uitbreidbaar.
 • 650W Corsair VS650
  650W Corsair VS650
  Een prima voeding voor een Value tot Advanced gaming PC. Levert genoeg vermogen voor de meeste gaming PC's, maar is nog steeds niet erg uitbreidbaar en is niet geschikt voor meerdere videokaarten of overclocking.
 • 750W Corsair CX750M
  750W Corsair CX750M
  Tip
  Prijs/kwaliteit een goede voeding. Lever maximaal 750 Watt en is vrij uitbreidbaar. Deze voeding ondersteunt ook twee videokaarten. Verder prima geschikt voor een lichte overklok. Let op! De kwaliteit van de voeding is in de meeste gevallen belangrijker dan het wattage dat een voeding kan leveren. Als het in uw budget past kijk dan verder bij de RM lijn!
 • Advanced

 • 650W Corsair RM650x
  650W Corsair RM650x
  Meest Gekozen

  Deze voeding levert voldoende vermogen voor vrijwel alle systemen en beschikt, net als alle andere voedingen uit de RMx lijn, over uitsluitend solid capacitors. Dit doet de kwaliteit en stabiliteit van deze voeding zeer ten goede. Verder is de RMx lijn volledig modulair en beschikt over een semi-passieve koeling, waardoor de voeding onder een bepaalde belasting geen geluid maakt. Ook loopt uw gehele systeem minder risico bij bijvoorbeeld stroomuitval, door een geavanceerdere beveiliging.

  HWI Excellent

 • 750W Corsair RM750x
  750W Corsair RM750x

  Dit is de voeding die wij minimaal aanraden voor het gebruik van 2 videokaarten. Verder is dit over het algemeen een perfecte voeding voor Advanced gaming PCs en mensen die doelen op stilte, door de semi-passieve koeling. Ook de geavanceerde beveiliging en goede uitbreidbaarheid onderbreken niet bij deze voeding.

  HWI Excellent

 • 850W Corsair RM850x
  850W Corsair RM850x

  Deze voeding is in alle behalve de extreemste gevallen genoeg. Een tip: voedingen doen hun werk het efficiëntste op 40-60% load. Ook voor game PCs die geen 850 Watt nodig hebben kan dit dus nog steeds gunstig zijn. Verder ontbreekt het bij deze voeding ook niet aan functies als geavanceerde beveiliging, modulariteit en semi passieve koeling.

  HWI Excellent

 • 1000W Corsair RM1000x
  1000W Corsair RM1000x

  De RM1000x van Corsair is een ATX voeding en levert een vermogen van 1000 watt. Deze voeding heeft één 135mm Fan ingebouwd en is beveiligd tegen stroompieken (OCP), overspanning (OVP), tegen onderspanning (UVP), tegen overbelasting (OLP/OPP), tegen kortsluiting (SCP) en tegen oververhitting (OTP). Verder beschikt hij onder andere over 11x 5,25" molex, 12x SATA en 8x PCIe 6+2 pins aansluitingen.

  HWI Excellent

 • High-End

 • 860W Corsair AX860i
  860W Corsair AX860i
  Tip

  De voedingen uit de AXi lijn zijn de absolute topvoedingen uit het assortiment van Corsair. Met een Platinum effeciëntie, extreem hoge kwaliteit en een corsair link interface voor het tot in de puntjes controleren en instellen van uw voeding is deze serie geschikt voor advanced tot high end gamesystemen. Beschikt verder over alle extra's uit de RMx lijn. Het complete pakket dus!

  HWI Gold

 • 1200W Corsair AX1200i
  1200W Corsair AX1200i

  Deze voeding is genoeg voor alle systemen. Meerdere videokaarten? Geen punt. Deze voeding is extreem uitbreidbaar, beschikt over een platinum efficiëntie en alle andere extra's van de AX860i. Perfect voor High End gaming PC's.

  HWI Gold

 • 1500W Corsair AX1500i
  1500W Corsair AX1500i

  80 Plus Titanium efficiëntie. Alleen voor de extreemste High End gaming PC's. Period.

  HWI Gold

Opslag / Connectiviteit

External DVD
External DVD
Wijzigen

  Beschrijving

  The Choice is Yours

 • Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
 • LG Externe DVD brander
  LG Externe DVD brander
  Tip

  De GP57EB40 van LG is een ultra-slanke draagbare DVD-brander, met een eenvoudig, elegant design. De stroom wordt geleverd via de USB-interface. Er zijn geen drivers nodig en het functioneert op alle computers!

Opslag #1
De opslag bepaalt hoeveel games je kunt installeren op je game computer, naast andere bestanden zoals afbeeldingen, documenten en video’s. Naast de grootte van de opslagcapaciteit, bepaalt de snelheid van de harde-schijf hoe snel je game computer bestanden kan lezen en schrijven. De leessnelheid heeft ook invloed op de laadtijden in games. Voor snelle laadtijden raden we een SSD aan.
Opslag #1
Wijzigen

  Beschrijving

  Toshiba

 • Toshiba 500 GB
  Toshiba 500 GB
  Deze HDD biedt ruimte aan 500GB aan data. Verder draait hij gewoon op 7200RPM en heeft hij een cache van 32MB. Prima voor PC's waar alleen op geïnternet wordt of waar licht op gegamed wordt.
 • Seagate Barracuda

 • Seagate Barracuda 1 TB
  Seagate Barracuda 1 TB
  Meest Gekozen
  Prima als primaire schijf in Value Gaming PCs of als extra opslag in systemen met een SSD. Zo gauw het mogelijk is raden wij een SSD in combinatie met een HDD aan om de opstarttijd en laadtijden te verkorten. Let op: Moderne games kunnen al snel 50GB in beslag nemen. Hou hier rekening mee!
 • Seagate Barracuda 2 TB
  Seagate Barracuda 2 TB
  Hetzelfde verhaal als de 1TB, maar wel twee keer zo groot. Prima als primaire schijf in Value systemen als u wat meer ruimte nodig heeft of als secundaire schijf in combinatie met een SSD.
 • Seagate Barracuda 3 TB
  Seagate Barracuda 3 TB
  Nog een extra Terabyte erbij. Verder dezelfde schijf. Als deze schijf in uw budget past kunt u ook langzaam gaan nadenken over een SSD in combinatie met een 1TB schijf. Dit levert een hoop snelheid op, maar u levert wel wat opslag in. Toch is dit vaak wenselijk in een Gaming PC
 • Seagate Barracuda 4 TB
  Seagate Barracuda 4 TB
  Tenzij u de opslag echt nodig heeft ls deze als primaire schijf niet aan te raden, u kunt dan beter voor een kleinere HDD met SSD gaan voor uw game PC. Verder is deze als secundaire schijf in combinatie met een SSD natuurlijk prima geschikt voor mensen die echt veel ruimte nodig hebben.
 • Samsung 850 EVO Series

 • Samsung 850 EVO 250 GB (SSD)
  Samsung 850 EVO 250 GB (SSD)
  Meest Gekozen

  De 850 EVO van Samsung is de opvolger van de bekende 840 EVO. De 850 EVO is voorzien van Samsung's eigen MGX controller en beschikt over tweede generatie 3D V-NAND geheugen. Deze SSD heeft een opslagcapaciteit van 250 GB, een maximale leessnelheid van 540 MB/sec en een schrijfsnelheid van 520 MB/sec. De 850 EVO is uitgevoerd in het 2.5" formaat met een hoogte van 6.8 mm.

  Pluspunten
  • De levensduur van de SSD wordt verlengt door het gebruik van 3D-V-NAND flashgeheugen.
  • Door de 256-bit AES-encryptie wordt je data optimaal beveiligd.
  • De SSD is 6,6 mm dik, daardoor past deze in vrijwel alle laptops en computers
  • Door gebruikt te maken van TurboWrite-TurboWrite-technologie worden bestanden sneller weggeschreven.

   

  Klik op de knop achter de productnaam voor kenmerken en specificaties.

  HWI Silver Award
  ' De ontwikkelaars van Samsung hebben met de nieuwe reeks uitstekend werk afgeleverd. Het is goed om te zien dat Samsungs tweede generatie 3D V-Nand ook wanneer gebruikt in TLC-modus uitstekende prestaties biedt.'

   

   
 • Samsung 850 EVO 500 GB (SSD)
  Samsung 850 EVO 500 GB (SSD)
  Tip

  De 850 EVO lijn van Samsung is een stukje sneller en van hogere kwaliteit dan de 750 Serie. Verder is deze SSD 500GB groot, wat hem ook al enigszins geschikt maakt voor opslag van grote filmbestanden of foto's die snel ingeladen moeten worden. Ook passen er natuurlijk meer spellen op. Als je maximaal van je SSD wilt profiteren kan hij natuurlijk nooit groot genoeg zijn ;)

  HWI Silver

 • Samsung 850 EVO 1 TB (SSD)
  Samsung 850 EVO 1 TB (SSD)

  De grootste SSD in ons assortiment. Perfect als primaire schijf in combinatie met een HDD voor massaopslag. Als u uw gaming PC écht snel wilt maken kunt u ook voor een 950 pro gaan als primaire schijf en deze als secundaire schijf. Dag laadtijden!

  HWI Silver

 • Samsung 960 Pro Series NVMe

 • Samsung 960 Pro 512GB (M.2 SSD)
  Samsung 960 Pro 512GB (M.2 SSD)
  Nieuw Tip

  De 960 PRO van Samsung heeft een opslagcapaciteit van 512 GB. Deze SSD heeft een leessnelheid van 3500 MB/sec en een schrijfsnelheid van 2100 MB/sec. De SSD is voorzien van een M.2 2280 PCIe x4 interface.

Opslag #2
De opslag bepaalt hoeveel games je kunt installeren op je game computer, naast andere bestanden zoals afbeeldingen, documenten en video’s. Naast de grootte van de opslagcapaciteit, bepaalt de snelheid van de harde-schijf hoe snel je game computer bestanden kan lezen en schrijven. De leessnelheid heeft ook invloed op de laadtijden in games. Voor snelle laadtijden raden we een SSD aan.
Opslag #2
Wijzigen

  Beschrijving

  The Choice is Yours

 • Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
 • Seagate Barracuda

 • Seagate Barracuda 1 TB
  Seagate Barracuda 1 TB
  Meest Gekozen
  Prima als primaire schijf in Value Gaming PCs of als extra opslag in systemen met een SSD. Zo gauw het mogelijk is raden wij een SSD in combinatie met een HDD aan om de opstarttijd en laadtijden te verkorten. Let op: Moderne games kunnen al snel 50GB in beslag nemen. Hou hier rekening mee!
 • Seagate Barracuda 2 TB
  Seagate Barracuda 2 TB
  Hetzelfde verhaal als de 1TB, maar wel twee keer zo groot. Prima als primaire schijf in Value systemen als u wat meer ruimte nodig heeft of als secundaire schijf in combinatie met een SSD.
 • Seagate Barracuda 3 TB
  Seagate Barracuda 3 TB
  Nog een extra Terabyte erbij. Verder dezelfde schijf. Als deze schijf in uw budget past kunt u ook langzaam gaan nadenken over een SSD in combinatie met een 1TB schijf. Dit levert een hoop snelheid op, maar u levert wel wat opslag in. Toch is dit vaak wenselijk in een Gaming PC
 • Seagate Barracuda 4 TB
  Seagate Barracuda 4 TB
  Tenzij u de opslag echt nodig heeft ls deze als primaire schijf niet aan te raden, u kunt dan beter voor een kleinere HDD met SSD gaan voor uw game PC. Verder is deze als secundaire schijf in combinatie met een SSD natuurlijk prima geschikt voor mensen die echt veel ruimte nodig hebben.
 • Samsung 850 EVO Series

 • Samsung 850 EVO 250 GB (SSD)
  Samsung 850 EVO 250 GB (SSD)
  Meest Gekozen

  De 850 EVO van Samsung is de opvolger van de bekende 840 EVO. De 850 EVO is voorzien van Samsung's eigen MGX controller en beschikt over tweede generatie 3D V-NAND geheugen. Deze SSD heeft een opslagcapaciteit van 250 GB, een maximale leessnelheid van 540 MB/sec en een schrijfsnelheid van 520 MB/sec. De 850 EVO is uitgevoerd in het 2.5" formaat met een hoogte van 6.8 mm.

  Pluspunten
  • De levensduur van de SSD wordt verlengt door het gebruik van 3D-V-NAND flashgeheugen.
  • Door de 256-bit AES-encryptie wordt je data optimaal beveiligd.
  • De SSD is 6,6 mm dik, daardoor past deze in vrijwel alle laptops en computers
  • Door gebruikt te maken van TurboWrite-TurboWrite-technologie worden bestanden sneller weggeschreven.

   

  Klik op de knop achter de productnaam voor kenmerken en specificaties.

  HWI Silver Award
  ' De ontwikkelaars van Samsung hebben met de nieuwe reeks uitstekend werk afgeleverd. Het is goed om te zien dat Samsungs tweede generatie 3D V-Nand ook wanneer gebruikt in TLC-modus uitstekende prestaties biedt.'

   

   
 • Samsung 850 EVO 500 GB (SSD)
  Samsung 850 EVO 500 GB (SSD)
  Tip

  De 850 EVO lijn van Samsung is een stukje sneller en van hogere kwaliteit dan de 750 Serie. Verder is deze SSD 500GB groot, wat hem ook al enigszins geschikt maakt voor opslag van grote filmbestanden of foto's die snel ingeladen moeten worden. Ook passen er natuurlijk meer spellen op. Als je maximaal van je SSD wilt profiteren kan hij natuurlijk nooit groot genoeg zijn ;)

  HWI Silver

 • Samsung 850 EVO 1 TB (SSD)
  Samsung 850 EVO 1 TB (SSD)

  De grootste SSD in ons assortiment. Perfect als primaire schijf in combinatie met een HDD voor massaopslag. Als u uw gaming PC écht snel wilt maken kunt u ook voor een 950 pro gaan als primaire schijf en deze als secundaire schijf. Dag laadtijden!

  HWI Silver

Internet Toegang
Je game pc is standaard voorzien van een netwerk poort waarmee je de game pc op het internet kunt aansluiten via de kabel. Mocht je geen aansluiting in de buurt van je game pc hebben liggen, dan is het verstandig om een wifi kaart te nemen waarmee je verbinding kunt maken met het internet via wifi.
Internet Toegang
Wijzigen

  Beschrijving

 • High Speed Netwerk Poort
  High Speed Netwerk Poort
  Elk moederbord is standaard uitgerust met een 1Gbps Ethernet poort en sommige hebben zelfs al draadloos internet aan boord. Als dit niet het geval is en u heeft geen kabel liggen kunt u voor een Wifi-kaart kiezen. Let op: een kabel is sneller en stabieler.
 • TP-LINK Archer T4U 1200Mbps
  TP-LINK Archer T4U 1200Mbps
  Tip
  Deze USB-netwerkkaart ondersteunt de allernieuwste AC standaard voor de snelste draadloze verbinding mogelijk. Let wel: Als uw router de AC standaard niet ondersteunt zult u deze snelheid sowieso niet halen. Verder is deze stick handig omdat hij op meerdere apparaten te gebruiken is.

Graphics / Audio / HPC (Super Computing)

Videoaart #1
Videoaart #1
Wijzigen

  Beschrijving

  Intel HD Graphics

 • Intel Iris HD Graphics
  Intel Iris HD Graphics

  Bekijk je content zoals het is bedoeld—met een levendige en onovertroffen helderheid. Geniet van een rijke en levendige beeldweergave dankzij geïntegreerde Intel® Graphics Technologie, die geïntegreerde 4K ultra HD biedt voor geheel nieuwe ervaringen op het gebied van de thuisbioscoop, gaming en online vergaderingen.

  De prestaties zijn in de processor geïntegreerd zodat een losse grafische kaart niet meer nodig is, voor een verbluffende beeldweergave in dunnere en lichtere devices zoals Ultrabooks™, hoogwaardige notebooks en desktop all-in-ones.

  Voor Gaming is een videokaart aanbevolen.

 • AMD Radeon RX 400 Series

 • AMD Radeon RX 460 (4 GB)
  AMD Radeon RX 460 (4 GB)
  Deze kaart is een echte "e-sports" kaart, met prima prestaties in games als CSGO, LoL, Rocketleague en Overwatch op 1080p. Voor de lichte gamer dus een prima keuze en dus een goede basis voor een Value game PC.
 • AMD Radeon RX 470 (4 GB)
  AMD Radeon RX 470 (4 GB)
  De tweede kaart uit de nieuwe Polaris lineup van AMD is al een stuk krachtiger en presteert prima bij vrijwel alle spellen op 1080p. Met Medium tot High settings zit je vrijwel altijd op de 60fps. Een goede keuze voor een Value game PC! Let op: De RX470 en RX480 beschikken in principe niet over DVI of VGA, alleen DisplayPort en HDMI. Hou hier rekening mee!
 • AMD Radeon RX 480 (4 GB)
  AMD Radeon RX 480 (4 GB)
  De RX 480's zijn dé topchips uit de Polaris lineup van AMD. Beiden beschikken over 2304 shaders, echter deze uitvoering beschikt over 4GB videogeheugen. Deze kaart presteert prima voor mensen die richten op hogere settings en resoluties van 1080p tot 1440p en daarmee is dit een prima kaart voor een Value tot Advanced gaming PC! Let op: De RX470 en RX480 beschikken in principe niet over DVI of VGA, alleen DisplayPort en HDMI. Hou hier rekening mee!
 • AMD Radeon RX 480 (8 GB)
  AMD Radeon RX 480 (8 GB)
  Meest Gekozen
  Deze RX 480 is naast zijn 2304 shaders ook nog eens uitgerust met 8GB videogeheugen en dat komt mooi van pas bij hogere resoluties. Deze kaart is een prima keuze voor Value tot Advanced Game PC's. Let op: De RX470 en RX480 beschikken in principe niet over DVI of VGA, alleen DisplayPort en HDMI. Hou hier rekening mee!
 • NVIDIA GEFORCE 100 SERIES

 • Nvidia GeForce GTX 1050 Ti (4GB)
  Nvidia GeForce GTX 1050 Ti (4GB)
  Nieuw
  De GeForce GTX 1050 TI van Nvidia is gebaseerd op de NVIDIA GeForce GTX 1050 Chip en beschikt over 4 GB GDDR5 Geheugen dat via een 128 bits brede interface aangesproken wordt. De GPU heeft een kloksnelheid van 1290 MHz met een boostsnelheid van 1392 MHz.
 • Nvidia GeForce GTX 1050 (2GB)
  Nvidia GeForce GTX 1050 (2GB)
  Nieuw
  De GeForce GTX 1050 van Nvidia is gebaseerd op de NVIDIA GeForce GTX 1050 Chip en beschikt over 2 GB GDDR5 Geheugen dat via een 128 bits brede interface aangesproken wordt. De GPU heeft een kloksnelheid van 1354 MHz met een boostsnelheid van 1455 MHz en het geheugen een snelheid van 7 GHz.
 • Nvidia GeForce GTX 1060 (3GB)
  Nvidia GeForce GTX 1060 (3GB)
  Dé perfecte kaart voor 1080p gaming is de 1060, al heeft die met 3GB bij sommige spellen nog een beetje moeite met High Res Textures. Verder kunt u gewoon 60+ fps verwachten op ultra in vrijwel alle spellen. Een zeer goede keuze voor een Value tot Advanced gaming PC!
 • Nvidia GeForce GTX 1060 (6GB)
  Nvidia GeForce GTX 1060 (6GB)
  Meest Gekozen
  Wil je helemaal zeker zijn van je framerate op 1080p dan is dit de kaart voorjou. Met een framebuffer van 6GB weet u zeker dat al uw spellen runnen zonder te stotteren. Verder is deze kaart ook nog een tikkeltje geschikter voor hogere resoluties als 1440p. De ultieme keuze voor 1080p gaming!
 • Nvidia GeForce GTX 1070 (8GB)
  Nvidia GeForce GTX 1070 (8GB)
  Tip
  Wilt u gamen op ultra op hogere resoluties of heeft u een 144Hz gaming monitor? Dan is de GTX 1070 misschien wel dé kaart voor u! Met geweldige prestaties in alle spellen zal 1440p gaming een eitje worden. De 1070 is de ultieme keuze voor een Advanced gaming PC!
 • Nvidia GeForce GTX 1080 (8GB GDDR5X)
  Nvidia GeForce GTX 1080 (8GB GDDR5X)
  4K & VR Ready
  Is 1440p nog niet genoeg voor u en wilt u de eerste stappen naar 4k zetten? Dan is de 1080 de kaart voor u! Met deze kaart bent u altijd verzekerd van hoge framerates en de kaart presteert ook nog eens prima in 4k. Verder beschikt deze kaart over het nieuwe GDDR5X videogeheugen wat hem nog geschikter maakt voor hogere resoluties. De perfecte keuze voor een High End game PC!

Arctic Secrets Engineering Lab

Koeling
De processor van je game pc is standaard al voorzien van een koeler. Maar wanneer je graag een stillere of betere koeling wilt voor je processor, dan is een upgrade verstandig. Vooral wanneer je gaat overclocken, is het een goed idee om bijvoorbeeld waterkoeling te nemen voor je processor. Dit zorgt voor maximale stabiliteit en zorgt ervoor dat de levensduur van je game pc niet in het geding komt.
Koeling
Wijzigen

  Beschrijving

  Intel Stock Cooling

 • Intel Basis Koeler
  Intel Basis Koeler
  Deze koeling wordt standaard meegeleverd met alle behalve de K CPU's. Doet zijn werk maar is niet aan te raden bij mensen die een stil systeem willen of mensen die van plan zijn zwaar te gamen of overclocken.
 • Value

 • be quiet! Pure Rock
  be quiet! Pure Rock

  Be Quiet! levert Duitse degelijkheid in combinatie met een strak uiterlijk. Dit bedrijf focust, zoals de naam als zegt, op stilte. Hun instapmodel is perfect als u een stillere PC of zelfs een milde overclock wilt voor een zacht prijsje. Een prima keuze voor een Value tot Advanced game PC!

  HWI Silver

 • Advanced

 • Corsair Hydro Series H80i v2
  Corsair Hydro Series H80i v2

  Deze Alles-in-één waterkoelingset van Corsair is voorzien van een enkele radiator met twee fans. Water is veel efficiënter in het afvoeren van warmte dan lucht en daar wordt natuurlijk van geprofiteerd. Geniet van lage temperaturen en weinig lawaai bij zelfs de hoogste overclocks. Een goede keuze voor Advanced tot High End game PC's!

  HWI Gold

 • Corsair Hydro Series H100i v2
  Corsair Hydro Series H100i v2
  Tip
  Met een dubbele radiator heeft u nóg meer oppervlak om uw CPU ijskoud te houden. De H100i wordt altijd met veel lof ontvangen en is een van de populairste alles-in-één waterkoelingsets van dit moment. Perfect voor Advanced tot High End game PC's!
Ventilatoren
Wil je nog betere of stillere koeling in de behuizing van je game computer? Dan kies nog 1 of meerdere ventilatoren. De standaard ventilatoren kunnen ook hiermee worden vervangen om zo een betere air flow of een stiller systeem te krijgen.
Ventilatoren
Wijzigen

  Beschrijving

  Standard

 • Standaard
  Standaard
  Standaard
 • Quiet Edition

 • Corsair SP 120 Quiet Edition – Rood
  Corsair SP 120 Quiet Edition – Rood
  Stil
  Net als de Performance Edition is de SP120 Quiet geoptimaliseerd voor luchtdruk. De Quiet Edition heeft echter een lager maximaal toerental, waardoor deze ventilator zijn werk stiller doet. Ook deze is verkrijgbaar in drie kleuren zodat hij altijd in je kleurenschema past!
 • Corsair SP 120 Quiet Edition – Wit
  Corsair SP 120 Quiet Edition – Wit
  Stil
  Net als de Performance Edition is de SP120 Quiet geoptimaliseerd voor luchtdruk. De Quiet Edition heeft echter een lager maximaal toerental, waardoor deze ventilator zijn werk stiller doet. Ook deze is verkrijgbaar in drie kleuren zodat hij altijd in je kleurenschema past!
 • Corsair SP 120 Quiet Edition – Blauw
  Corsair SP 120 Quiet Edition – Blauw
  Stil
  Net als de Performance Edition is de SP120 Quiet geoptimaliseerd voor luchtdruk. De Quiet Edition heeft echter een lager maximaal toerental, waardoor deze ventilator zijn werk stiller doet. Ook deze is verkrijgbaar in drie kleuren zodat hij altijd in je kleurenschema past!
 • High Performance Edition

 • Corsair SP 120 High Performance - Rood
  Corsair SP 120 High Performance - Rood
  De SP120 lijn van topmerk Corsair is geoptimaliseerd voor luchtdruk. Dit houdt in dat de ventilator beter presteert op CPU heatsinks, radiators en stoffilters. Verkrijgbaar in drie kleuren zodat hij altijd in het kleurenschema van jouw game PC past!
 • Corsair SP 120 High Performance - Wit
  Corsair SP 120 High Performance - Wit
  De SP120 lijn van topmerk Corsair is geoptimaliseerd voor luchtdruk. Dit houdt in dat de ventilator beter presteert op CPU heatsinks, radiators en stoffilters. Verkrijgbaar in drie kleuren zodat hij altijd in het kleurenschema van jouw game PC past!
 • Corsair SP 120 High Performance - Blauw
  Corsair SP 120 High Performance - Blauw
  De SP120 lijn van topmerk Corsair is geoptimaliseerd voor luchtdruk. Dit houdt in dat de ventilator beter presteert op CPU heatsinks, radiators en stoffilters. Verkrijgbaar in drie kleuren zodat hij altijd in het kleurenschema van jouw game PC past!
 • Magnetic Levitation Edition

 • Corsair ML 120mm Premium
  Corsair ML 120mm Premium

  De nieuwe ML ventilatoren van Corsair zijn het beste van het beste op het gebied van performance en stilte. Door hun Magnetic Levitation Bearings wordt de wrijving geminimaliseerd waardoor ze tot op zeer hoge snelheden stil blijven. Mocht je meer willen focussen op performance kan dat natuurlijk ook, want deze fans zijn instelbaar tot maar liefst 2400RPM. Verder hebben ze een vernieuwd blade design, waardoor ze de perfecte balans tussen airflow (gunstig voor casefans) en static pressure (gunstig voor heatsinks, radiatoren) bereiken. De ultieme fan om jouw game PC te koelen!

 • Corsair ML LED 120mm Rood
  Corsair ML LED 120mm Rood

  De nieuwe ML ventilatoren van Corsair zijn het beste van het beste op het gebied van performance en stilte. Door hun Magnetic Levitation Bearings wordt de wrijving geminimaliseerd waardoor ze tot op zeer hoge snelheden stil blijven. Mocht je meer willen focussen op performance kan dat natuurlijk ook, want deze fans zijn instelbaar tot maar liefst 2400RPM. Verder hebben ze een vernieuwd blade design, waardoor ze de perfecte balans tussen airflow (gunstig voor casefans) en static pressure (gunstig voor heatsinks, radiatoren) bereiken. De ultieme fan om jouw game PC te koelen!

 • Corsair ML LED 120mm Wit
  Corsair ML LED 120mm Wit

  De Corsair ML120 Pro Wit Led levert geweldige prestaties en stilte door gebruik te maken van magnetische levitatie technieken en een aangepast rotor design.

 • Corsair ML LED 120mm Blauw
  Corsair ML LED 120mm Blauw

  De nieuwe ML ventilatoren van Corsair zijn het beste van het beste op het gebied van performance en stilte. Door hun Magnetic Levitation Bearings wordt de wrijving geminimaliseerd waardoor ze tot op zeer hoge snelheden stil blijven. Mocht je meer willen focussen op performance kan dat natuurlijk ook, want deze fans zijn instelbaar tot maar liefst 2400RPM. Verder hebben ze een vernieuwd blade design, waardoor ze de perfecte balans tussen airflow (gunstig voor casefans) en static pressure (gunstig voor heatsinks, radiatoren) bereiken. De ultieme fan om jouw game PC te koelen!

Software

Besturing Systeem
Zonder een besturingssysteem kun je niets met je game pc. Windows is het meeste gebruikte besturingssysteem en ondersteunt vrijwel alle games.
Besturing Systeem
Wijzigen

  Beschrijving

  The Choice is Yours

 • Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
 • Microsoft Windows

 • Microsoft Windows 10 Home 64-bit - 30 dagen demo
  Microsoft Windows 10 Home 64-bit - 30 dagen demo

  Met Windows 10 Home 64-bit kunt u eenvoudig een thuisnetwerk maken en uw favoriete foto's, video's en muziek delen. U kunt zelfs tv-programma's kijken, onderbreken en terugspoelen. U kunt met Windows 10 Home genieten van het beste entertainment.

  Let op:
  Dit is een 30 dagen demo versie van Windows 10 Home 64-bit. Na 30 dagen is deze niet meer geldig en zullen verschillende functies niet meer bruikbaar zijn.

  Als je al eens Windows licentie in je bezit hebt, kun je deze meteen gebruiken om Windows te activeren voor normaal gebruik. De licentie achteraf aanschaffen en later activeren is natuurlijk ook mogelijk.

  * USB Recovery alleen beschikbaar bij Windows met licentie.

 • Microsoft Windows 10 Home 64-bit
  Microsoft Windows 10 Home 64-bit
  Meest Gekozen Aanbevolen

  Je bent al een expert
  Windows 10 is vriendelijk en vertrouwd. Het lijkt net op Windows 7, inclusief het Startmenu, dus je weet al waar je alles kunt vinden.

  Het web, op jouw manier
  Windows 10 heeft een compleet nieuwe, ingebouwde browser, die speciaal gemaakt is voor de beste webervaring. Windows 10 is veiliger, slimmer en effectiever in alle dingen die je online wilt doen. Je kunt zelfs direct op webpagina's schrijven of typen, gewoon op je pc.

  Meesterlijk multitasken
  Besteed meer tijd aan de dingen die je wilt doen. Met Windows 10 kun je in één keer vier schermen op je bureaublad plaatsen. Of gebruik de taakweergaveknop om al je apps, docs en bestanden in een oogopslag te kunnen overzien.

  Past zich aan jou aan
  Je apps en inhoud worden schitterend weergegeven in alle standen op al je apparaten – ook als je van het ene apparaat naar het andere gaat. Menu's en taakbalken passen zich aan het apparaat dat je aan het gebruiken bent aan, zodat de navigatie op het scherm consistent en makkelijk blijft. Het is de beste combinatie van gemak en flexibiliteit.

 • Microsoft Windows 10 Pro 64-bit
  Microsoft Windows 10 Pro 64-bit

  Je bent al een expert
  Windows 10 is vriendelijk en vertrouwd. Het lijkt net op Windows 7, inclusief het Startmenu, dus je weet al waar je alles kunt vinden.

  Het web, op jouw manier
  Windows 10 heeft een compleet nieuwe, ingebouwde browser, die speciaal gemaakt is voor de beste webervaring. Windows 10 is veiliger, slimmer en effectiever in alle dingen die je online wilt doen. Je kunt zelfs direct op webpagina's schrijven of typen, gewoon op je pc.

  Meesterlijk multitasken
  Besteed meer tijd aan de dingen die je wilt doen. Met Windows 10 kun je in één keer vier schermen op je bureaublad plaatsen. Of gebruik de taakweergaveknop om al je apps, docs en bestanden in een oogopslag te kunnen overzien.

  Past zich aan jou aan
  Je apps en inhoud worden schitterend weergegeven in alle standen op al je apparaten – ook als je van het ene apparaat naar het andere gaat. Menu's en taakbalken passen zich aan het apparaat dat je aan het gebruiken bent aan, zodat de navigatie op het scherm consistent en makkelijk blijft. Het is de beste combinatie van gemak en flexibiliteit.

 • Microsoft Windows 8.1 64-bit
  Microsoft Windows 8.1 64-bit

  Van start tot bureaublad tot touch is nog nooit zo eenvoudig geweest

  Met Windows 8.1 kun je beginnen bij het bureaublad dat je al kende of het moderne startscherm met apps als Live Tiles. Je kunt werken met touch, je muis of het toetsenbord, afhankelijk van wat het eenvoudigst is. En je kunt de gewenste accessoires gebruiken omdat Windows met vrijwel alle compatibel is. Bovendien kun je in je pc, het web, de cloud en apps tegelijk zoeken met Slim zoeken met Bing. Open eenvoudig de charm Zoeken aan de rechterkant van het scherm.

  Hulpmiddelen om je werk te doen

  Download Office en beschik over de vrijheid om vrijwel overal en altijd te werken op elk apparaat. Maak documenten met Office-toepassingen die je kent en vertrouwt, sla je documenten op in de cloud en bewerk ze (samen) met anderen in realtime via Office Online. En met het gesplitste multitasking-scherm kun je wisselen tussen verschillende apps. Met Slim zoeken met Bing kun je informatie snel vinden, waar dan ook.

  De wereld van Windows-apps

  In de Windows Store vind je je vertrouwde apps, en er komen elke dag nieuwe apps bij. Via ingebouwde apps kun je nog meer doen. Zo is de app Eten en drinken de helpende hand in de keuken en kun je met de app Foto's je kiekjes op nieuwe manieren bewerken.

  Pas de tegels aan je smaak aan

  Sommige apps hebben Live Tiles, zodat je updates in realtime kunt zien zonder ze te hoeven openen. En je kunt de plaatsing en grootte van de tegels aanpassen op basis van hun belang. Bianca voegt een beetje van dit en een beetje van dat toe.

  Eén Windows op al je apparaten

  Met OneDrive heb je toegang tot je muziek, films, foto's, documenten, instellingen, Windows-apps en zelfs je browsegeschiedenis, op al je apparaten, met 15 GB gratis opslagruimte. Dat is genoeg voor ongeveer 255 uur muziek, 20.000 Word-documenten of 300.000 foto's. Met andere woorden: dat is heel veel.

  Je kunt hetzelfde Microsoft-account gebruiken op elk apparaat. Dit betekent dat je alleen een gebruikersnaam en wachtwoord hoeft te onthouden. Je favorieten en instellingen zijn automatisch altijd bij je op elk apparaat.

  Xbox op Windows is je entertainmenthub

  Xbox is je volledige entertainmentcentrum in de cloud, waarmee je toegang krijgt tot je games, muziek, films, iTunes-bibliotheken en nog veel meer – zowel thuis als onderweg.

  Xbox Games

  In Xbox Games vind je de titels die je zoekt. Er komen elke dag nieuwe games bij. Veel games zijn geschikt voor touch voor een nog boeiender ervaring. En met Xbox Service kun je je vrienden opjutten, het leaderbord veroveren en nog veel meer.

 • Microsoft Windows 8.1 Pro 64-bit
  Microsoft Windows 8.1 Pro 64-bit

  Windows 8.1 bouwt voort op de grondbeginselen van Windows 8, en bevat vele verbeteringen en geweldige nieuwe functies in belangrijke gebieden zoals persoonlijke instellingen, zoekopdrachten, de ingebouwde apps, de Windows Store-ervaring en cloud-connectiviteit. Windows 8.1 introduceert ook nieuwe beheerbaarheid, mobiliteit, beveiliging, gebruikerservaring en netwerkmogelijkheden voor bedrijven.

Security Software
Wil je je game computer extra beveiligen tegen indringers en virussen? Dan adviseren we je een licht antivirus programma zoals Bullguard te nemen. Hierdoor vertraagd je game computer niet zoveel als met andere antivirus programma’s en is je PC toch een stuk veiliger.
Security Software
Wijzigen

  Beschrijving

  The Choice is Yours

 • Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
 • Bullguard Internet Security - 1 Jaar / 1 PC
  Bullguard Internet Security - 1 Jaar / 1 PC

  BullGuard Internet Security levert de beste beveiligingsmiddelen om u te beschermen tegen alle online bedreigingen

  1 PC / 1 Jaar

Arctic Secrets UltimateBoost Technologie

CPU Overclocking
CPU Overclocking is een soort van chiptuning van je processor, deze wordt anders ingesteld om zo meer snelheid te behalen. Je kunt alleen je game pc laten overclocken door ons wanneer je het juiste moederbord, koeling, voeding en processor hebt gekozen.
CPU Overclocking
Wijzigen

  Beschrijving

  Standard

 • Standaard
  Standaard
  Standaard
 • Processor Overclocken
  Processor Overclocken

  Uw processor wordt overgeclocked indien de chip dit toelaat.

  Een uitgebreide stresstest wordt uitgevoerd om maximale stabiliteit en prestatie te kunnen garanderen.

  U ontvangt tevens een benchmark rapport.

  Let op: U moet hiervoor Windows als optie hebben aangevinkt (ook bij demo).

  *Let Op: Alleen mogelijk bij een AMD of Intel - K processor i.c.m. een "Z" moederbord met de juiste koeling (beter dan standaard koeler).

GPU Overclocking
Dit is net zoals bij CPU overclocking het sneller maken van de processor, maar dan die van de videokaart. De processor van de videokaart heet de graphics processing unit (GPU).
GPU Overclocking
Wijzigen

  Beschrijving

  Standard

 • Standaard
  Standaard
  Standaard
 • GPU Overclocking
  GPU Overclocking

  Uw videokaart(en) wordt overgeclocked, indien de chip(s) dit toelaten.

  Een stresstest wordt uitgevoerd om maximale stabiliteit en prestatie te kunnen garanderen.

  U ontvangt tevens een benchmark rapport.

  Let op: Alleen i.c.m. Windows (ook bij demo versie).

OS Boost
Door verschillende instellingen te veranderen in Windows, kunnen we ervoor zorgen dat je game pc sneller en beter functioneert.
OS Boost
Wijzigen

  Beschrijving

  The Choice is Yours

 • Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
 • Windows Optimalisatie voor Gaming
  Windows Optimalisatie voor Gaming

  Laat je Windows optimaliseren, ervaar snellere opstart en laadtijden doordat Arctic Secrets alle non-cruciale Windows services uitzet. 

   

  Alle non-cruciale Windows services vreten geheugen en door deze uit te zetten kunnen we zorgen voor een veel betere Windows-ervaring. Deze service zorgt ervoor dat Windows stukken soepeler loopt en daarnaast een stuk sneller is. 

BIOS Update
Door de BIOS van een update te voorzien worden diverse fouten eruit gehaald en wordt de efficiëntie, snelheid en compatibiliteit met nieuwe hardware verbeterd.
BIOS Update
Wijzigen

  Beschrijving

  The Choice is Yours

 • Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
 • BIOS Update
  BIOS Update

  Arctic Secrets zorgt ervoor dat de instellingen in uw bios optimaal zijn waardoor uw computer sneller opstart, indien nodig wordt de bios ook geflashed.

Accessoires

Monitor
Bij Arctic Secrets kun je kiezen uit verschillende gaming monitoren zowel high-end als prijspakkers om je game pc setup mee compleet te maken.
Monitor
Wijzigen

  Beschrijving

  The Choice is Yours

 • Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
 • 22 inch monitors

 • iiyama 21.5" Monitor G-Master Black Hawk
  iiyama 21.5" Monitor G-Master Black Hawk

  De 22" G-MASTER GE2288HS, ook bekend als BLACK HAWK, biedt veeleisende gamers het absolute voordeel bij het nemen van doorslaggevende split-second beslissingen. Met een zinderende 1ms reactietijd voor ultra vloeiende overgangen zonder ghosting. De helderheid in donkere scenes wordt met de Black Tuner instelling eenvoudig aangepast. Hierdoor kunnen vijanden sneller worden gespot! Verder beschikt het scherm over twee signaalingangen (DVI-D/HDMI), een hoofdtelefoon-aansluiting en ingebouwde speakers. De GE2288HS G-MASTER is het ideale scherm voor veeleisende gamers.

 • 24 Inch Monitors

 • iiyama 24" Monitor G-Master Black Hawk
  iiyama 24" Monitor G-Master Black Hawk

  De BLACK-HAWK - 24" G-MASTER gamer monitor met 1ms reactietijd en FreeSync
  De 24" G-MASTER GE2488HS, ook bekend als BLACK HAWK, biedt veeleisende gamers het absolute voordeel bij het nemen van doorslaggevende split-second beslissingen. Een zinderende 1ms reactietijd en FreeSync zorgen voor ultra vloeiende overgangen zonder ghosting. De helderheid in donkere scenes wordt met de Black Tuner instelling eenvoudig aangepast. Hierdoor kunnen vijanden sneller worden gespot! Verder beschikt het scherm over drie signaalingangen (VGA/DVI/HDMI), een hoofdtelefoon-aansluiting en ingebouwde speakers. De GE2488HS G-MASTER is het ideale scherm voor veeleisende gamers.

 • iiyama 24" Monitor G-Master Red Eagle
  iiyama 24" Monitor G-Master Red Eagle

  G-MASTER GB2488HSU-B2, de 24" G-MASTER gamer monitor met FreeSync en 1ms reactietijd.
  De 24" G-MASTER GB2488HSU, ook bekend als RED EAGLE, biedt veeleisende gamers het absolute voordeel bij het nemen van doorslaggevende split-second beslissingen. Met een zinderende 1ms reactietijd en ultra vloeiende overgangen, verbetert het eenvoudig prestaties. Bewapend met FreeSync techniek en 144Hz refresh rate, beleven gamers een vloeiende en stotterloze spelervaring. De helderheid in donkere scenes wordt met de Black Tuner instelling eenvoudig aangepast. Verder beschikt het scherm over een ingebouwde USB3.0-hub, een hoofdtelefoon-aansluiting en ingebouwde speakers. De GB2488HSU G-MASTER is het ideale scherm voor de veeleisende gamer die alleen genoegen neemt met de beste specificaties.

 • 27 Inch Monitors

 • iiyama 27" Monitor G-Master Black Hawk
  iiyama 27" Monitor G-Master Black Hawk

  De BLACK-HAWK - 27" G-MASTER gamer monitor met 1ms reactietijd en FreeSync.
  De 27" G-MASTER GE2788HS, ook bekend als BLACK HAWK, biedt veeleisende gamers het absolute voordeel bij het nemen van doorslaggevende split-second beslissingen. Een zinderende 1ms reactietijd en FreeSync zorgen voor ultra vloeiende overgangen zonder ghosting. De helderheid in donkere scenes wordt met de Black Tuner instelling eenvoudig aangepast. Hierdoor kunnen vijanden sneller worden gespot! Verder beschikt het scherm over drie signaalingangen (VGA/DVI/HDMI), een hoofdtelefoon-aansluiting en ingebouwde speakers. De GE2788HS G-MASTER is het ideale scherm voor veeleisende gamers.

 • iiyama 27" Monitor G-Master Red Eagle
  iiyama 27" Monitor G-Master Red Eagle

  De 27" G-MASTER GB2788HS, ook bekend als RED EAGLE, biedt veeleisende gamers het absolute voordeel bij het nemen van doorslaggevende split-second beslissingen. Met een zinderende 1ms reactietijd voor ultra vloeiende overgangen zonder ghosting. Bewapend met FreeSync techniek en 144Hz refresh rate, beleven gamers een vloeiende en stotterloze spelervaring. De helderheid in donkere scenes wordt met de Black Tuner instelling eenvoudig aangepast. Verder beschikt het scherm over drie signaalingangen (DVI/HDMI/DisplayPort), een hoofdtelefoon-aansluiting en ingebouwde speakers. De GB2788HS G-MASTER is het ideale scherm voor de veeleisende gamer die alleen genoegen neemt met de beste specificaties.

Toetsenbord
Van normale tot mechanische gaming toetsenborden, de keus is aan jou.
Toetsenbord
Wijzigen

  Beschrijving

  The Choice is Yours

 • Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
 • Sharkoon

 • Sharkoon Skiller
  Sharkoon Skiller
  Het Sharkoon Skiller toetsenbord is geschikt voor iedere gamer! Dankzij zijn uitgebreide functies zoals bijvoorbeeld de Anti-ghosting functie met 18-key rollover. Dit toetsenbord bezit 20 multimedia toetsen en heeft 10 verschillende profielen voor macro’s ter beschikking. Ook is het mogelijk om de WASD- en de cursortoetsen, te vervangen door blauwe rubberen toetsen, voor een verbeterde grip tijdens het gamen.
 • Sharkoon Skiller PRO
  Sharkoon Skiller PRO
  Het Sharkoon Skiller Pro toetsenbord is geschikt voor iedere gamer. Dit toetsenbord heeft 9 multimedia toetsen en de beschikking tot 3 verschillende profielen. Ook is het mogelijk om een aantal toetsen, de WASD en de cursortoetsen, te vervangen voor rubberen toetsen. Voor een verbeterde grip tijdens het gamen.
 • Sharkoon SHARK ZONE K30
  Sharkoon SHARK ZONE K30
  Het SHARK ZONE K30 Illuminated Gaming Keyboard geeft alle gamers een voordeel met zijn extra functies. Het toetsenbord maakt indruk met zijn opvallende SHARK ZONE design en verbetert de looks van elk gaming systeem. De witte LED verlichting is uiteraard aanpasbaar en is eenvoudig te bedienen via het keyboard, zelfs zonder de gaming software te installeren. Om macro’s nog makkelijker uit te voeren en/of profielen te starten biedt de K30 een 5-tal praktische macro toetsen plus 3 profiel toetsen. Het programmeren van de K30 gaat door middel van de meegeleverde gaming software, extreem handig zijn de 5 game profielen die geprogrammeerd kunnen worden welke automatisch geladen worden als het betreffende spel start. Additioneel kunnen er muis acties geprogrammeerd worden evenals individueel configureerbare toets functies welke eenvoudig in de gaming software aangepast kunnen worden. Dankzij het onboard geheugen blijven alle aanpassingen opgeslagen in het keyboard zodat geen enkele instelling verloren gaat.
 • Sharkoon Skiller MECH SGK1 Mechanical Gaming Keyboard
  Sharkoon Skiller MECH SGK1 Mechanical Gaming Keyboard

  De Skiller MECH SGK1 is het eerste mechanische toetsenbord uit de Skiller serie. De strakke lijnen, aluminium top cover en witte achtergrondverlichting beloven een uitstekend gaming toetsenbord dat optisch ook geen wensen over laat. De technische specificaties zetten de goede indruk voort met N-Key-Rollover, Anti-Ghosting, Gaming mode en wisselbare WASD-toetsen. De Skiller MECH SGK1 beschikt over hoogwaardige Kailh switches met witte achtergrondverlichting met 6 helderheidsniveau's, 6 voorgeprogrammeerde lichteffecten en 5 individueel instelbare lichtprofielen. Dankzij de geïntegreerde polssteun kun je moeiteloos urenlang typen terwijl de mechanische switches garant staan voor een minimale levensduur van minimaal 50 miljoen aanslagen.

   

 • Corsair

 • Corsair Gaming K70 RGB RAPIDFIRE
  Corsair Gaming K70 RGB RAPIDFIRE

  De Corsair Gaming K70 RGB RAPIDFIRE Mechanical Gaming Keyboard is een heavy duty mechanisch gaming toetsenbord. De mechanische Cherry MX Speed toetsen zorgen voor een betrouwbaar gevoel, ook bij meerdere gelijktijdig ingedrukte toetsen blijft dit toetsenbord zeer nauwkeurig.
  Het toetsenbord is geheel versterkt met aluminium en door de mechanische toetsen is deze stevig en kan het toetsenbord tegen een stootje. De vrij per toets instelbare LED verlichting kan in 16,8 miljoen kleuren ingesteld worden en zelfs verschillende animaties, zodat als je aan het typen bent de kleur van de toets veranderd, of de verlichting in een wave continu wordt aangepast.
  De Cherry MX Speed switches hebben een zelfde gevoel als MX Red switches, maar door het verlaagde actuatiepunt van 1,2mm worden je aanslagen eerder herkend en kan je sneller reageren in elke game.

 • Corsair Gaming K95 Mechanical Gaming Keyboard
  Corsair Gaming K95 Mechanical Gaming Keyboard

  De Corsair Gaming K95 Mechanical RGB Gaming Keyboard is een heavy duty mechanisch gaming toetsenbord. De mechanische Cherry MX Brown toetsen zorgen voor een betrouwbaar gevoel en vereisen minder druk. Het resultaat is een gevoel dat de meesten ervaren als "soepeler" en "sneller", waardoor dit toetsenbord bijzonder populair is bij gamers. Door de anti-ghosting mogelijkheden kun je nog meer complexe acties uitvoeren en de 18 extra knoppen leveren nog meer opties om je sneltoetsen in te stellen tijdens het gamen. Verder leveren de extra mediatoetsen directe toegang tot Internet Explorer en media programma`s.

Muis
Een gaming muis is erg handig voor specifieke games. MMO’s speel je graag met een gaming muis met veel knoppen en shooters met instelbare DPI instellingen.
Muis
Wijzigen

  Beschrijving

  The Choice is Yours

 • Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
 • Sharkoon

 • Sharkoon SHARK Force
  Sharkoon SHARK Force
  Met zes knoppen, optische sensor, maximaal 4.000 FPS en een instelbare dpi van 600, 1000, en tot 1600 DPI, heb je de optimale omstandigheden om het op te nemen tegen andere spelers. Het ergonomische ontwerp van de SHARK Force biedt maximale grip en comfort, dankzij het speciale rubberen oppervlak.
 • Sharkoon FireGlider
  Sharkoon FireGlider
  De FireGlider Optical van Sharkoon is een bekabelde game-muis met 7 knoppen. Door het ergonomisch & comfortabel ontwerp en een aanpasbaar intern gewicht (max. 19.5g) kan je landurig gamen met een extra stevige grip.
 • Sharkoon Drakonia - Zwart
  Sharkoon Drakonia - Zwart
  De Sharkoon Drakonia is een bedraade gaming muis met een instelbare dpi tussen de 500 en 5000 dpi en heeft elf vrij instelbare knoppen en een 4-way scroll wiel. De Drakonia bied een snelheid van 3,81 meter per seconde, een acceleratie van 30G en bied een maximum van 11750 frames per seconde. Door de mee geleverde software en het interne geheugen is het mogelijk om verschillende profielen op te slaan.
 • Sharkoon Skiller SGM1 RGB Muis
  Sharkoon Skiller SGM1 RGB Muis

  Overwinningen binnen handbereik, de Sharkoon Skiller SGM1 RGB gaming muis maakt het verschil. De nauwkeurige PMW3336 optische sensor is uitermate geschikt voor gaming en naar wens in te stellen tussen 800 en 10.800 dpi terwijl alle 12 knoppen programmeerbaar zijn met klik, macro, toetsenbord aanslagen of multimedia commando's. Eenmaal ingesteld zijn zelfs lastige toetscombinaties inclusief eventuele vertragingen of muiskliks eenvoudig uit te voeren. 

  Van vederlicht tot zwaargewicht, door middel van 6 gewichten van 4 gram per stuk is het gewicht van de Skiller SGM1 aan te passen van 106 tot maximaal 130 gram. Naast het gewicht zijn er veel meer mogelijkheden om jouw muis te personaliseren, met behulp van de gaming software stel je naar wens 6 dpi stappen in waartussen je eenvoudig kunt schakelen. Ook zijn er instellingen voor de RGB verlichting, polling rate, dubbelklik snelheid, scroll snelheid, angle snapping en as-gevoeligheid.

 • Corsair

 • Corsair Gaming Sabre RGB
  Corsair Gaming Sabre RGB
  De Corsair Gaming Sabre RGB is een lichtgewicht, high performance gamingmuis met gekleurd 16,8 M backlight. Als je liever bij lagere DPI's speelt en een grotere muismat gebruikt, kun je sneller reageren en heb je minder last van vermoeidheid tijdens lange gamesessies. De hoogpresterende switches zijn standaard vormgegeven voor de snelle reacties waarmee hardcore gamers domineren. De 10.000 DPI optische sensor is gekoppeld aan instant DPI-selectie met een multicolor indicator, zodat je altijd de volledige controle houdt. Dankzij de CUE-software zijn de acht knoppen moeiteloos aan al je vereisten aan te passen en de 1,8 meter lange braided easy-flexkabel blijft nooit haken, zodat je onbelemmerd kunt gamen.
 • Corsair M65 PRO RGB FPS
  Corsair M65 PRO RGB FPS
  The M65 PRO RGB is a competition-grade FPS gaming mouse with the technology you need to win, the flexibility to make it your own, and the build quality to last. The high-accuracy 12000 DPI sensor provides pixel-precise tracking and advanced surface calibration support, and the aircraft-grade aluminum frame gives it low weight and high durability. Use the advanced weight tuning system to set the center of gravity to match your play style, and harness the power of CUE for advanced button configuration, macro programming, and three-zone RGB backlighting customization.
 • Corsair Gaming Scimitar RGB
  Corsair Gaming Scimitar RGB
  De SCIMITAR RGB revolutioneert gamen met het exclusieve Key Slider-controlesysteem. 8mm aanpassingsbereik met beveiligde vergrendeling zorgt ervoor dat elke knop binnen je bereik ligt. De 12 mechanische zijknoppen zijn ontworpen naar professionele spelerspecificaties en bieden ultra -consistente, tastbare feedback en nauwkeurige bediening. De professionele, hoogwaardige optische sensor van 12.000 dpi levert pixel-precieze gamingprestaties. Volledige CUE-controle neemt de kracht van je muis mee naar de strijd. Configureer je muis niet alleen, maar programmeer hem met personaliseerbare MMO-timers en dubbele macro's, dpi-matrixen en nog veel meer. De fantastische, personaliseerbare meerkleurige achtergrondverlichting dompelt je helemaal onder in het spel en zorgt voor een bijna eindeloze keuze in verlichting.
Muismat
Een muismat heb je vrijwel altijd nodig wanneer je precieze bewegingen wil maken met je muis. Mocht je bijvoorbeeld graag shooter games spelen is het belangrijk dat je goed kunt richten. Onze muismatten bieden een zodanig goede ondergrond aan voor je muis dat deze soepel en precies reageert op je handbeweging!
Muismat
Wijzigen

  Beschrijving

  The Choice is Yours

 • Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
 • Sharkoon 1337 Gaming Muismat XXL
  Sharkoon 1337 Gaming Muismat XXL

  Sharkoon 1337 Gaming Muismat XXL is ideaal voor mensen die gebruik maken van game muizen en comfortabel willen gamen!

Headset
Wil je echt de game ingetrokken worden met geluid, ga dan voor één van onze surround headsets en communiceer gemakkelijk met je teamgenoten tijdens het online gamen.
Headset
Wijzigen

  Beschrijving

  The Choice is Yours

 • Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
 • Sharkoon

 • Sharkoon Rush ER1
  Sharkoon Rush ER1

  De RUSH ER1 Gaming Headset heeft 40 mm drivers, een draaibare microfoon plus een kabel met geïntegreerde volumeregeling, inclusief microfoon mute-functie. Alles wat de beginnende gamer nodig heeft.
  Zachte oorkussens en een gewatteerde hoofdband zorgen voor een comfortabele pasvorm, zelfs tijdens lange gamesessies. Het gesloten ontwerp is geschikt voor PC gaming, multimedia en voice applicaties, bijvoorbeeld TeamSpeak. 
  De ER1 wordt aangesloten via twee 3,5 mm stereo-aansluitingen.

 • Sharkoon RUSH ER2 Gaming Stereo Headset Rood
  Sharkoon RUSH ER2 Gaming Stereo Headset Rood

  De RUSH ER2 Gaming Stereo Headset biedt met zijn 40 mm speakers en opklapbare microfoon krachtig geluid en heldere spraakoverdracht. Daarbij sluit je hem eenvoudig aan op je PlayStation 4, Xbox One (vanaf 2015), smartphone of tablet door middel van de 3,5 mm TRRS connector of gebruik de verlengkabel met volume regelaar en mute knop om hem aan te sluiten op je PC. De kabel met 3,5 mm TRRS connector is met 110 cm aangenaam kort terwijl wanneer je hem verlengt met de stereo jack verlengkabel hij een totale lengte van 250 cm bereikt waarmee je ook de PC onder je bureau kunt bereiken. De robuuste metalen beugel met zachte hoofdband en de zachte oorkussens zorgen voor comfortabele game sessies, ook wanneer deze uren duren.

   

 • Sharkoon RUSH ER2 Gaming Stereo Headset Wit
  Sharkoon RUSH ER2 Gaming Stereo Headset Wit

  De RUSH ER2 Gaming Stereo Headset biedt met zijn 40 mm speakers en opklapbare microfoon krachtig geluid en heldere spraakoverdracht. Daarbij sluit je hem eenvoudig aan op je PlayStation 4, Xbox One (vanaf 2015), smartphone of tablet door middel van de 3,5 mm TRRS connector of gebruik de verlengkabel met volume regelaar en mute knop om hem aan te sluiten op je PC. De kabel met 3,5 mm TRRS connector is met 110 cm aangenaam kort terwijl wanneer je hem verlengt met de stereo jack verlengkabel hij een totale lengte van 250 cm bereikt waarmee je ook de PC onder je bureau kunt bereiken. De robuuste metalen beugel met zachte hoofdband en de zachte oorkussens zorgen voor comfortabele game sessies, ook wanneer deze uren duren.

   

 • Sharkoon RUSH ER2 Gaming Stereo Headset Blauw
  Sharkoon RUSH ER2 Gaming Stereo Headset Blauw

  De RUSH ER2 Gaming Stereo Headset biedt met zijn 40 mm speakers en opklapbare microfoon krachtig geluid en heldere spraakoverdracht. Daarbij sluit je hem eenvoudig aan op je PlayStation 4, Xbox One (vanaf 2015), smartphone of tablet door middel van de 3,5 mm TRRS connector of gebruik de verlengkabel met volume regelaar en mute knop om hem aan te sluiten op je PC. De kabel met 3,5 mm TRRS connector is met 110 cm aangenaam kort terwijl wanneer je hem verlengt met de stereo jack verlengkabel hij een totale lengte van 250 cm bereikt waarmee je ook de PC onder je bureau kunt bereiken. De robuuste metalen beugel met zachte hoofdband en de zachte oorkussens zorgen voor comfortabele game sessies, ook wanneer deze uren duren.

 • Sharkoon RUSH ER2 Gaming Stereo Headset Groen
  Sharkoon RUSH ER2 Gaming Stereo Headset Groen

  De RUSH ER2 Gaming Stereo Headset biedt met zijn 40 mm speakers en opklapbare microfoon krachtig geluid en heldere spraakoverdracht. Daarbij sluit je hem eenvoudig aan op je PlayStation 4, Xbox One (vanaf 2015), smartphone of tablet door middel van de 3,5 mm TRRS connector of gebruik de verlengkabel met volume regelaar en mute knop om hem aan te sluiten op je PC. De kabel met 3,5 mm TRRS connector is met 110 cm aangenaam kort terwijl wanneer je hem verlengt met de stereo jack verlengkabel hij een totale lengte van 250 cm bereikt waarmee je ook de PC onder je bureau kunt bereiken. De robuuste metalen beugel met zachte hoofdband en de zachte oorkussens zorgen voor comfortabele game sessies, ook wanneer deze uren duren.

 • Corsair

 • Corsair HS40
  Corsair HS40

  De Corsair Raptor HS40 gaming headset biedt een indrukwekkende geluidskwaliteit en een ruisonderdrukkende microfoon in een comfortabele, gesloten ontwerp dat is geweldig voor lange gamesessies. Het beschikt over 40mm Neodymium audio drivers voor een betere geluidskwaliteit, en de gevoerde oorschelpen en de hoofdband geven u het comfort dat u nodig heeft om uw hoofd in het spel te houden. De microfoon filtert automatisch de achtergrondgeluiden eruit, zodat u duidelijk hoorbaar bent.
  De HS40
   werkt met elke pc of Mac met standaard 3,5 mm aansluitingen voor audio-uitgang en microfooningang. Het werkt met zowel geluidskaarten en ingebouwde audio-aansluitingen, zowel op desktop-pc's en notebooks en laptops.

 • Corsair Gaming VOID Stereo
  Corsair Gaming VOID Stereo

  De Corsair Gaming VOID Stereo Gaming Headset is ontworpen voor gamers die waarde hechten aan hoge-kwaliteit geluid. De krachtige 50mm neodymium drivers zorgen voor een intens en levensecht geluid. De extra grote en diepe ooromsluitende oorschelpen zorgen voor een comfortabele pasvorm en een beschermd tegen ongewenste externe ruis. De ruisonderdrukkende microfoon van de VOID is uitgerust met een flexibele arm die kan worden opgeklapt naar de bovenkant van de hoofdband wanneer deze niet gebruikt wordt.

 • Corsair Gaming Void USB 7.1 Gaming headset
  Corsair Gaming Void USB 7.1 Gaming headset

  De Corsair Gaming VOID USB Dolby 7.1 Gaming Headset met RGB-verlichting is ontworpen voor gamers die waarde hechten aan hoge-kwaliteit geluid. De krachtige 50mm neodymium drivers zorgen voor een intens en levensecht geluid. De extra grote en diepe ooromsluitende oorschelpen zorgen voor een comfortabele pasvorm en een beschermd tegen ongewenste externe ruis. De ruisonderdrukkende microfoon van de VOID is uitgerust met een flexibele arm die kan worden opgeklapt naar de bovenkant van de hoofdband wanneer deze niet gebruikt wordt.

 • Corsair Gaming Void Wireless
  Corsair Gaming Void Wireless

  De Corsair Gaming VOID Wireless Dolby 7.1 Gaming Headset is ontworpen voor gamers die waarde hechten aan hoge-kwaliteit geluid. De krachtige 50mm neodymium drivers zorgen voor een intens en levensecht geluid. De extra grote en diepe ooromsluitende oorschelpen zorgen voor een comfortabele pasvorm en een beschermd tegen ongewenste externe ruis. De ruisonderdrukkende microfoon van de VOID is uitgerust met een flexibele arm die kan worden opgeklapt naar de bovenkant van de hoofdband wanneer deze niet gebruikt wordt. Geniet van nog meer vrijheid dankzij de draadloze USB dongle waardoor je een bereik heb tot 12 meter.

Webcam
Videochatten of gezien worden tijdens het streamen, een webcam van hoge kwaliteit maakt dit gemakkelijk en leuk voor de kijkers.
Webcam
Wijzigen

  Beschrijving

  The Choice is Yours

 • Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
  Geen - Klik 'WIJZIGEN' om alle beschikbare opties weer te geven
 • Microsoft LifeCam HD-3000
  Microsoft LifeCam HD-3000

  Met de Microsoft LifeCam HD-3000 laat je je van je beste kant zien. Deze webcam registreert sprankelende en kleurrijke breedbeeldvideo in hoge resolutie. Met de universele bevestiging plaats je de camera heel eenvoudig op je desktop, laptop of notebook, zodat je meteen kunt videobellen met vrienden, collega's en familieleden, waar die zich ook bevinden. Of maak je eigen video's en plaats ze direct op Facebook, YouTube en Twitter.

Service & Support

Garantie
Na onze stresstest kan er niet veel meer misgaan met je game pc, toch valt het niet volledig uit te sluiten dat iets mis kan gaan met de hardware. Daarom is het verstandig om je game pc van een goed garantieplan te voorzien. Standaard zit er al 3 jaar garantie op je game pc.
Garantie
Wijzigen

  Beschrijving

 • 3 Jaar Standaard Garantie & Levenslang Ondersteuning
  3 Jaar Standaard Garantie & Levenslang Ondersteuning
  • In het geval dat uw systeem moet worden opgestuurd naar ons binnen 30 dagen na levering, ontvangt u een label van ons waarmee u gratis en verzekerd het systeem mee kunt terugsturen;
  • Na deze 30 dagen geldt de standaard carry-in garantie - gratis en volledig verzekerde verzending terug;
  • Levenslang technische ondersteuning, zelfs nadat de garantie periode is verstreken!
 • 3 Jaar Premium Garantie & Levenslang Ondersteuning
  3 Jaar Premium Garantie & Levenslang Ondersteuning
  • In het geval dat uw systeem moet worden opgestuurd naar ons, ontvangt u een label van ons waarmee u gratis en verzekerd het systeem mee kunt terugsturen;
  • Hoge Prioriteit Reparatie;
  • Levenslang technische ondersteuning, zelfs nadat de garantie periode is verstreken!
 • 3 Jaar VIP Garantie & Levenslang Ondersteuning
  3 Jaar VIP Garantie & Levenslang Ondersteuning
  • In het geval dat uw systeem moet worden opgestuurd naar ons, ontvangt u een label van ons waarmee u gratis en verzekerd het systeem mee kunt terugsturen;
  • Hoge Prioriteit Reparatie;
  • Componenten die defect zijn, worden direct vervangen. Geen wachttijd op reparaties door de fabrikant;
  • Levenslang technische ondersteuning, zelfs nadat de garantie periode is verstreken!
 • 4 Jaar Standaard Garantie & Levenslang Ondersteuning
  4 Jaar Standaard Garantie & Levenslang Ondersteuning
  • In het geval dat uw systeem moet worden opgestuurd naar ons binnen 30 dagen na levering, ontvangt u een label van ons waarmee u gratis en verzekerd het systeem mee kunt terugsturen;
  • Na deze 30 dagen geldt de standaard carry-in garantie - gratis en volledig verzekerde verzending terug;
  • Levenslang technische ondersteuning, zelfs nadat de garantie periode is verstreken!
 • 4 Jaar Premium Garantie & Levenslang Ondersteuning
  4 Jaar Premium Garantie & Levenslang Ondersteuning
  • In het geval dat uw systeem moet worden opgestuurd naar ons, ontvangt u een label van ons waarmee u gratis en verzekerd het systeem mee kunt terugsturen;
  • Hoge Prioriteit Reparatie;
  • Levenslang technische ondersteuning, zelfs nadat de garantie periode is verstreken!
 • 4 Jaar VIP Garantie & Levenslang Ondersteuning
  4 Jaar VIP Garantie & Levenslang Ondersteuning
  • In het geval dat uw systeem moet worden opgestuurd naar ons, ontvangt u een label van ons waarmee u gratis en verzekerd het systeem mee kunt terugsturen;
  • Hoge Prioriteit Reparatie;
  • Componenten die defect zijn, worden direct vervangen. Geen wachttijd op reparaties door de fabrikant;
  • Levenslang technische ondersteuning, zelfs nadat de garantie periode is verstreken!
Recovery
Handig voor het herstellen van je game pc naar fabrieksinstellingen.
Recovery
Wijzigen

  Beschrijving

 • Arctic Secrets Recovery
  Arctic Secrets Recovery

  Met de Arctic Secrets recovery media*, heeft u de verse fabrieksinstellingen altijd bij de hand mocht het ooit nodig zijn om de Game PC terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Er wordt een spiegelbeeld gemaakt van de software van het systeem, exact zoals deze is voordat hij verscheept wordt vanuit onze fabriek. In dezelfde recovery media bundelen we de software die nodig is om uw systeem te herstellen, ongeacht in welke staat uw besturingssysteem zich verkeerd.

  *Alleen i.c.m. Windows volledige versie

  * Niet mogelijk bij Windows 7

Plug & Play
Wanneer je een besturingssysteem hebt gekozen wordt je game computer altijd plug & play geleverd. Dat betekent dat je alles er al opstaat en dat je hem alleen maar hoeft aan te sluiten op de stroom en je kunt meteen aan de slag. Geen updates, of driver installaties, dit is allemaal al geregeld!
Plug & Play
Wijzigen

  Beschrijving

 • Plug & Play: Stekkers Erin en Meteen Gamen!
  Plug & Play: Stekkers Erin en Meteen Gamen!
  Wij installeren Windows en alle drivers voor u. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles up-to-date is en u zelf dus niets meer hoeft te doen dan de game pc aan te sluiten. U kunt meteen aan de slag!
Gaming Perfectie
De beste onderdelen voor jouw game pc en perfecte afwerking van kabels, hardware, ventilatoren, etc.
Gaming Perfectie
Wijzigen

  Beschrijving

 • Arctic Secrets - De Beste Game-Ervaring Gegarandeerd
  Arctic Secrets - De Beste Game-Ervaring Gegarandeerd

  Arctic Secrets levert de beste game-ervaring PUNT UIT, maar wat betekent dat? Dit betekent dat alléén de beste onderdelen en technologie die de computer gaming industrie te bieden heeft gebruikt worden. Dit betekent ondersteuning van wereldklasse vanaf de eerste dag en de ondersteuning bij Arctic Secrets eindigt nooit en is dus levenslang. Dit betekent het hebben van een team van mensen die de kunst, de bouw en het onderhoud van een elite-systeem begrijpen en ten alle tijde voor je klaar staan om je te ondersteunen wanneer jij ons nodig hebt. Dit betekent dat je nooit het gevoel zal hebben dat je de verkeerde keuze hebt gemaakt. Elk bedrijf kan een Game PC bouwen, maar er zijn weinig bedrijven die een op maat gemaakte gaming PC kunnen bouwen die het echt waardig is om er de nieuwste games op te spelen. Velen beweren dat ze gaming PC's aanbieden, maar zij kunnen niet een complete game-ervaring leveren. Een echte Game PC is gericht op Maatwerk, Service, Gaming, en Technologie. Dit is de specialiteit van Arctic Secrets.

Uw Samenstelling

Game PC Samenstellen - Mini Check Performance
Check hier de performance van je games Configuratie Performance