Loading...
Check onze actie - Nu € 100,- korting, Hydroboost LV1 upgrade actie en vele extra's bij het bestellen van jouw game pc!
Menu
 
  • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
  • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
  • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

Game PC

GAME PC

Razendsnelle ontwikkelingen en steeds hogere eisen van moderne games zorgen ervoor dat ook jouw game pc moet worden ge-upgrade om de beste prestaties te blijven leveren. Arctic Secrets heeft speciaal voor jou een aantal game pc’s samengesteld voor het spelen van simulatiegames, shooting games en andere specifieke games. Op deze manier vind je gemakkelijk een passende computer bij uw games. Op de webshop van Arctic Secrets bestel je snel en gemakkelijk een standaard game pc. Profiteer van hoogwaardige service en top kwaliteit!

Game PC Value
Game PC Value

Door het gebruik van de GPU die in de processor gebakken zit bespaar je een hoop geld. Alleen geschikt voor licht gamen of gewoon als thuiscomputer.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 2 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
High-End PC

High-End Desktops bieden extreem hoge prestaties in multicore applicaties. Het beste van het beste voor professionals, hardcore gamers en streamers.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Wat is een game pc?

Een game pc is eigenlijk hetzelfde als elke andere pc welke nu op je bureau staat. Het enige verschil is dat een game pc voorzien is van zwaardere hardware en vaak voorzien van speciale snufjes welke de game ervaring verbeteren of vergemakkelijken. Dit wil niet zeggen dat een game pc niet gebruikt kan worden voor werk of school. Deze computers zijn zoals eerder gezegd hetzelfde maar dan voorzien van betere onderdelen, dus deze zullen in feite werk en schoolwerk op de game pc nog soepeler, sneller en gemakkelijker maken dan op een ‘normale’ pc.

Waarom een game pc kopen bij Arctic Secrets?

Wanneer je besluit om een game pc te kopen, is dit een flinke investering. Een goede game pc kost al snel meer dan 1000 euro en voor dat geld wil je natuurlijk het beste krijgen! Daarom kunt u een game pc kopen het beste bij Arctic Secrets doen. Want wij staan namelijk voor de beste kwaliteit door het gebruik van de beste hardware componenten van premium merken. Arctic Secrets staat voor kwaliteit, daarom zijn wij de enige partij in de game pc markt die standaard 3 jaar garantie aanbiedt op het gehele assortiment. Wij kunnen dit garanderen door onze 72 uurs stresstest die we uitvoeren om zeker te zijn van 100% stabiliteit. Om ervoor te zorgen dat jij als klant meteen aan de slag kunt met gamen, zorgen wij ervoor dat alles al vooraf geassembleerd en geïnstalleerd is, inclusief alle updates. Het enige wat je hoeft te doen wanneer je een game pc van Arctic Secrets ontvangt is het aansluiten van de kabels en je kunt meteen je games installeren en gamen!

Stel zelf je eigen gamer pc samen

Het is bij Arctic Secrets niet alleen om een standaard game pc te kopen, maar ook om zelf je game computer samen te stellen. Bij het samenstellen van een game pc is specifieke technische kennis vereist om de juiste onderdelen te selecteren die goed op elkaar aansluiten. Zo start je altijd met het kiezen van een case en één van de geavanceerde processors. Door daarnaast alle overige onderdelen zelf te bepalen stel je een game pc samen die volledig aansluit op de eisen van jouw game(s).

Als je niet beschikt over de vereiste kennis voor het selecteren van bij elkaar passende onderdelen kun je gebruik maken van de game pc wizard van Arctic Secrets. In deze wizard word je in enkele korte stappen een game pc getoond die aansluit bij je eigen games. Ga nu aan de slag met het samenstellen van een unieke game pc! Voor meer informatie verwijzen we je door naar de specifieke pagina over game pc samenstellen.

Welke modellen game pc zijn er?

Het aanbod game pc’s van Arctic Secrets is zeer gevarieerd. De reden dat wij zoveel game pc modellen aanbieden komt door het feit dat er vele opties en configuraties die er mogelijk zijn. Op de ‘onze modellen’ pagina presenteren wij een overzicht van de meest gangbare samentellingen. Op deze pagina staan een aantal standaard modellen voor jou van minder dan 400 euro tot wel 8.000 euro. Wil je graag weten welke game pc het beste voor jou is? Vraag het ons even via de live-chat, we helpen je graag.