Loading...
Check onze actie - Nu € 100,- korting, Hydroboost LV1 upgrade actie en vele extra's bij het bestellen van jouw game pc!
Menu
 
  • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
  • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
  • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

GAME COMPUTER

Een game computer koop je bij Arctic Secrets! Al onze game computers zijn voorzien van de beste kwaliteit onderdelen. Je kunt de standaard game computer altijd uitbreiden met een van onze updates. Bij ons vind je de game computer die het beste past bij de games die jij speelt. Standaard ontvang je levenslang garantie bij aankoop van je favoriete game computer. Benieuwd naar de game computers uit het assortiment van Arctic Secrets? Neem een kijkje bij onze game computer modellen en koop je favoriete game pc.

Game PC Value
Game PC Value

Door het gebruik van de GPU die in de processor gebakken zit bespaar je een hoop geld. Alleen geschikt voor licht gamen of gewoon als thuiscomputer.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 2 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
High-End PC

High-End Desktops bieden extreem hoge prestaties in multicore applicaties. Het beste van het beste voor professionals, hardcore gamers en streamers.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

Wat is het verschil tussen een gewone computer en een game computer?

Het verschil tussen een gewone computer en een game computer is dat een game computer beschikt over betere onderdelen die als doel hebben om de games op zijn mooiste weer te geven tijdens het spelen. Daarnaast zorgt een game computer ervoor dat gamers een voordeel behalen in multi-player games doordat de game computer sneller reageert en meer weergeeft dan een gewone computer. Vaak gaat dit om milliseconden en kleine details, maar kunnen in veel situaties het verschil maken.

Game computer op maat samenstellen

Als jij graag een game computer op maat wilt hebben, dan doen wij ons uiterste best om al jouw wensen en eisen op te nemen in de samenstelling van de game computer. We adviseren je daarbij ook wat een betere keuze zou zijn voor jou. Je uiteindelijke doel is gamen en om het beste uit die game ervaring te halen en daar gaan wij voor zorgen! Wij stellen je concrete vragen waarmee jij ons gaat helpen om de beste samenstelling voor jou te kunnen maken. Een game computer samenstellen was nog nooit zo eenvoudig!

De goedkopere varianten van de gaming computer

Jij hebt geen high-end gaming computer nodig? Omdat je bijvoorbeeld alleen games als Minecraft wilt spelen? Natuurlijk! Dat kan ook bij Arctic Secrets. Je kunt bij ons al een game computer kopen voor minder dan 400 euro! Krijg ik dan wel nog dezelfde service? Ja! Je krijgt exact dezelfde services en ondersteuning als iemand die een high-end game computer bij ons bestelt. Wij maken geen onderscheid en helpen ook klanten met een kleiner budget met als doel het realiseren van maximale tevredenheid.

De prijs-kwaliteit verhouding bij Arctic Secrets

Al deze services en high-end componenten geassembleerd tot de beste game computer dat zal wel wat kosten? Nee, wij zijn momenteel de goedkoopste partij in de Benelux op het gebied van high-end game computers. Hoe komt dat? Wij hanteren eerlijke prijzen. Dat houdt in dat waar andere aanbieders hun marges hetzelfde houden wanneer je duurdere componenten selecteert en daarmee een duurder systeem, laten wij onze marges zakken naarmate het component en daarmee de game computer duurder wordt.