l o a d i n g   p a g e
Check onze actie - Nu tot € 350,- korting en vele extra's bij het bestellen van jouw syteem!
 
  • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
  • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
  • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

Foto- en videobewerking computers

Bij Arctic Secrets weten we als geen ander wat u nodig heeft in een goede Foto/Videobewerking PC! Onze modellen zijn precies afgesteld op elk budget, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of u een verkeerde keuze maakt. Bij Arctic Secrets is dat niet mogelijk!

Basic pc
Basic

De Business Basic PC van Arctic Secrets is bedoeld voor generiek zakelijk gebruik. Perfect voor office en surfen.

prestatie
Bestel nu!
Advanced pc
Advanced

De Business Advanced PC van Arctic Secrets is uitgerust met een betrouwbare Intel Pentium Processor. Perfect voor office, surfen en licht multitasken.

prestatie
Bestel nu!
Professional pc
Professional

De Business Professional PC van Arctic Secrets is uitgerust met een quad-core i5. Een goede all-rounder.

prestatie
Bestel nu!
>workstation pc
Workstation

De Business Workstation PC van Arctic Secrets is bedoeld een instapmodel voor zwaarder zakelijk gebruik.

prestatie
Bestel nu!

Foto- en videobewerking pc budget

Onze Budget Foto- en videobewerking PC is perfect voor de beginnende/hobby editor. Voor dit soort bewerkingen is de CPU het belangrijkst en met een Ryzen 5 beschik je over 6 cores en 12 threads, wat rendertijden zwaar moet verminderen tegenover Intel’s tegenhangers van dezelfde prijs. Verder is uitsluitend gekozen voor onderdelen met een goede prijs/kwaliteit verhouding om zo veel mogelijk performance te winnen en toch onder de €1000 te blijven. Een 250GB SSD zorgt voor snellere laadtijden, zowel bij het opstarten als bij het laden van programma’s of bestanden. Daarnaast is een 2TB harde schijf aanwezig voor het opslaan van uw projecten.

Foto- en videobewerking pc Advanced

Onze Advanced Foto- en Videobewerking PC is zo geschikt als het wordt voor onder de €2000 euro. Door het gebruik van een watergekoelde Ryzen 7 1800X beschikt u over 8 cores en 16 Threads op 4.1GHz, iets wat Intel gewoon nog niet kan bieden voor deze prijs. Daarnaast beschikt de PC over 32GB werkgeheugen, een GTX 1060 en een voeding van zeer hoge kwaliteit. Voor opslag is deze keer gekozen voor een 500GB SSD van Samsung voor kortere opstart- en laadtijden en twee 2 TB HDD’s voor al uw projecten. Om alles te huisvesten hebben we gekozen voor een Fractal Design Define R5, een zakelijke, uitbreidbare kast met goede koeling en goede akoestische prestaties.

Foto- en videobewerking pc Ultra

Voor onze no compromise Ultra Foto- en Videobewerking PC zijn we voor de i7 6950X gegaan. Met 10 cores en 20 threads op 3.5GHz is niks een uitdaging meer en door onze waterkoeling komt deze CPU nóg beter tot zijn recht. Daarnaast beschikt deze PC over maar liefst 64GB aan werkgeheugen, een GTX1070 voor geweldige grafische prestaties en een hoge kwaliteit voeding. Voor opslag hebben we deze keer gekozen voor een Samsung 960 PRO NVMe SSD van 512GB, het nieuwste van het nieuwste op het gebied van SSD’s. Twee harde schijven van 3TB zorgen dat u genoeg ruimte heeft voor al uw projecten. Ook hier is weer gekozen voor een Fractal Design Define R5 behuizing, om zijn zakelijke uitstraling en uitstekende prestaties op het gebied van koeling en akoestiek.