l o a d i n g   p a g e
Check onze actie - Nu tot € 350,- korting en vele extra's bij het bestellen van jouw syteem!

Veelgestelde Vragen

Al onze prijzen zijn inclusief BTW


Moet ik mijn game pc zelf samenstellen?

Nee, u kunt ten alle tijden contact met ons opnemen via de live-chat functie. U vertelt ons voor welke games u het game systeem graag wilt gaan gebruiken en wij geven u een eerlijk advies over de beste configuratie gericht op uw wensen en/of benodigheden.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor onze standaard gaming computers. Dit zijn standaard configuraties die perfect zijn uitgebalanceerd voor gaming. 

 

Wat houdt Plug& Play In?*

Plug & Play betekent dat wij Windows voor u installeren en alle drivers installeren en updaten, inclusief de BIOS van uw moederbord. Het enige wat u nog hoeft te doen is het aansluiten van de Game PC zodra u deze ontvangt en gamen maar!

* Alleen van toepassing bij systemen waar Windows geselecteerd staat als besturing systeem.

 

Moet ik tijdens het configureren zelf controleren of alle onderdelen compatibel zijn?

Nee, wij hebben ervoor gezorgd dat alle onderdelen in de behuizing passen en dat ze samen compatibel zijn. We hebben ons best gedaan om het configuratiehulpmiddel zo getrouw mogelijk te maken. 

Mocht u een verkeerde selectie maken dan zal het systeem u vertellen dat er een foute selectie is gemaakt. Daarnaast laat het u zien welke componenten niet met elkaar te combineren zijn of wat er fout is aan uw configuratie. Vervolgens zal het systeem u ook de alternatieven laten zien, welke u dan meteen kunt selecteren en toepassen in uw configuratie.

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen over configuraties of heeft u problemen bij het configureren van uw game pc en wilt u hulp? Maak dan gebruik van onze live chat. Of neem contact met ons op via de knop 'contact' op de startpagina. Als u contact met ons opneemt via het contactformulier of per e-mail dan geven wij u binnen 24 uur antwoord.

 

Kan ik mijn gaming configuratie delen?

Ja, klik simpelweg op de knop 'delen' op de configuratie pagina.

 

Kan ik betalen met een creditcard?

Ja, we bieden u de mogelijkheid om te betalen via PayPal. Deze aanbieder stelt u in staat om uw creditcard te gebruiken (kijk voor meer informatie op: www.paypal.com). 

 

Bieden wij nog andere betaalmethoden aan?

Ja, we bieden verschillende betaalmethoden. Voorbeelden zijn lokale betaalmogelijkheden, zoals iDEAL, PayPal (2,9% toeslag), SofortBaking en MisterCash (1,8% toeslag). Ook kunt u kiezen voor een overboeking of 50% aanbetalen en 50% bij ophalen*.  Doorloop het bestelproces om alle betaalmogelijkheden te bekijken.

* 50% aanbetalen, 50% bij ophalen: U kunt 50% van het bedrag via bankoverschrijving overmaken op NL73 RABO 0136 8776 72, t.n.v. Arctic Secrets B.V., waarna wij de order in behandeling nemen. De overige 50% moet worden voldaan bij het ophalen van de computer.

 

Hoe lang duurt het voor ik mijn gaming computer ontvang?

Dat is afhankelijk van het door u gekozen game systeem. Gaming desktops hebben gewoonlijk een bouw- en testtijd van 3 tot 5 werkdagen. Deze tijd hebben we nodig om uw systeem in elkaar te zetten en te testen, zodat we zeker weten dat uw game computer optimaal functioneert. 

Nadat het game systeem is gebouwd, komt daar nog de levertijd naar het door u gewenste adres bovenop. Vanzelfdesprekend is dat voor Nederland maar 1 dag. Wanneer het leveringsadres in een buurland van Nederland is, duurt het verzenden 1 tot 3 werkdagen. Wanneer het leveringsadres niet in een buurland van Nederland maar wel binnen Europa is, kan de verzending 3 tot 6 werkdagen duren.

 

Wat gebeurt er met de gegevens die ik aan Arctic Secrets stuur?

Alle informatie wordt veilig intern opgeslagen. De gegevens worden uitsluitend door Arctic Secrets gebruikt. We delen uw gegevens niet met derden. Alleen bedrijven, zoals verzenders, die bepaalde gegevens nodig hebben om uw game pc goed te kunnen afleveren, ontvangen informatie over u. Deze informatie wordt uitsluitend beperkt tot die informatie die nodig is om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Meer informatie vindt u in de Algemene voorwaarden op onze startpagina. 

 

Herroepingsrecht

Wij hanteren een termijn van 14 dagen na aflevering van uw bestelling. U kunt dan contact met ons opnemen via e-mail waarin u te kennen geeft dat u zich wilt beroepen op het herroepingsrecht. Wij zullen dan instructies geven over hoe dit verder wordt afgehandeld.
Indien alles goed is verlopen en wij hebben uw retour in goede orde en onbeschadigd ontvangen, ontvangt u het gehele aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten terug binnen 30 dagen.
Eventuele verzendkosten van uw retour zijn voor eigen rekening.

 

Let op: Dit is alleen van toepassing op niet configureerbare producten. Indien u een configureerbaar product heeft aangeschaft, valt dit onder maatwerk en vervalt het herroepingsrecht. Dit geldt ook voor alle accessoires en software die bij uw systeem heeft besteld. 


Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

- Aan: [ naam ondernemer]
[ geografisch adres ondernemer]
[ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]
[ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer]

 

- Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende
de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*
de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*
de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,
herroept/herroepen*

 

- Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

- [Naam consumenten(en)]

- [Adres consument(en)]

- [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)


* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

 

Help ons nóg beter te worden

We zoeken altijd naar manieren waarop we nog beter kunnen worden. Heeft u suggesties? Stuur deze dan via het contactformulier op de contactpagina. U vindt de link naar de contactpagina op onze startpagina. Ervaart u problemen op de website? Laat het ons weten. We lossen deze dan zo snel mogelijk op!