Loading...
Check onze actie - Nu € 100,- korting, Hydroboost LV1 upgrade actie en vele extra's bij het bestellen van jouw game pc!
Menu
 
  • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
  • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
  • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

Contact- en bedrijfs informatie

Arctic Secrets richt zich op de bouw van zeer hoogwaardige computers, uitsluitend gericht op de Europese markt. Wij zijn échte computerfanaten en steken onze passie in de ontwikkeling van de beste computersystemen. Bij ons kunt u uw (game) pc samenstellen. Arctic Secrets is gevestigd in Beek (L) in Nederland en actief in heel België, Duitsland en Nederland. De technici van Arctic Secrets hebben jarenlange ervaring en dit garandeert u een perfecte computer op maat dat volledig aan al uw eisen voldoet. Naast het bouwen van computersystemen op maat richten wij ons op de ontwikkeling van nieuwe hard- en software, waarmee onze systemen verder kunnen worden verbeterd en zich nog beter kunnen worden onderscheiden.

Game PC Value
Game PC Value

Door het gebruik van de GPU die in de processor gebakken zit bespaar je een hoop geld. Alleen geschikt voor licht gamen of gewoon als thuiscomputer.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ryzen
Game PC Ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 8-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Intel
Game PC Intel

Intel's mainstream platform varieert van 2 tot 6 cores en beschikt nog steeds over de hoogste kloksnelheden en single core prestaties. De beste keuze voor gaming!

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf
Game PC Ultra
High-End PC

High-End Desktops bieden extreem hoge prestaties in multicore applicaties. Het beste van het beste voor professionals, hardcore gamers en streamers.

game prestatie
professioneel
Stel nu samen vanaf

ARCTIC SECRETS - Computersystemen

Wij staan garant voor perfectie en bieden daarom onze klanten de meest hoogwaardige computersystemen, bestaande uit onderdelen van hoge kwaliteit. Bovendien bieden wij een topservice en korte levertijden. Heeft u interesse in een offerte of vrijblijvend advies met betrekking tot eventuele nieuwe systemen en/of upgrade van uw huidige systemen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden