scum 1

Apex Legends op je Game PC

Game: Apex Legends

Release date: 4 februari 2019

apex-legends-gamepc

 

Apex Legends is de nieuwe battle royale game die, net als Fortnite, gratis te spelen is. De game is van EA en is via Origin gratis te downloaden en te spelen.

Wat is Apex Legends

In Apex Legends bestuur jij een van de acht karakters. Ieder character heeft zijn eigen sterkte en zwakte. Dit is vooral te vergelijken met Overwatch. Wij hebben de game zelf ook gespeeld om te kijken hoe de game in elkaar zit.

 

 

Gameplay Apex Legends

De gameplay van Apex Legends is heel afwisselend. Net als bij iedere Battle Royale game vlieg je over de map en mag je zelf kiezen waar je gaat landen. Verder wordt het speelveld ook steeds kleiner gemaakt. Je moet dus zorgen dat je jezelf binnen een bepaalde tijd binnen de cirkel bevind om geen levenspunten te verliezen.

Het bewegen in de game is te vergelijken met Titanfall. Dit komt dan ook omdat het van dezelfde ontwikkelaar is namelijk Respawn Entertainment. Je kan namelijk over de grond glijden en muren beklimmen. Dit maakt de gameplay heel dynamisch omdat je dus ook vaak boven je hoofd moet kijken om vijanden te kunnen raken. Deze manier van bewegen is dan ook echt onderscheidend van de andere games zoals Player Unknown’s: Battlegrounds en Fortnite. Voor bij PUBG is de gameplay heel erg statisch omdat hier gekozen is voor realisme.

 

NIEUWE Apex Legends Characters!

Er zijn inmiddels ook al nieuwe characters geteased!  Een daarvan is al met 99% zekerheid bekend. Zijn naam is Wattson en hij heeft een electro special. We gaan waarschijnlijk nog minstens negen andere characters zien de komende maanden. Stay tuned!

 apex-legende-wattson

Game PC voor Apex Legends

Je hebt geen beest van een PC nodig om deze game lekker te kunnen spelen. Met een Snowfox Bronze kom je al een heel eind! Echter als we op de aanbevolen specificaties afgaan is de Snowfox Silver het ideale systeem voor deze game.

Minimum specifications:

 • OS: 64-bit Windows 7
 • CPU: Intel Core i3-6300 3.8GHz / AMD FX-4350 4.2 GHz Quad-Core Processor
 • RAM: 6GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GT 640 / Radeon HD 7730
 • GPU RAM: 1 GB
 • HARD DRIVE: Minimum 22 GB of free space

Recommended specifications:

 • OS: 64-bit Windows 7
 • CPU: Intel i5 3570K or equivalent
 • RAM: 8GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 290
 • GPU RAM: 8GB
 • HARD DRIVE: Minimum 22 GB of free space

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *