humanfallflat

Game review #15 – Human: Fall Flat

Game: Human: Fall Flat

Release date: 22 juli 2016

Deze game is getest op de Arctic SnowFox RGB Ultimate

Door: Brandon Doemges

 

hff3

Bekendmaking

Deze game is al een jaar of twee uit, maar Utomik blaast hem nieuw leven in. Bij Utomik kun je voor €6,99 per maand ongelimiteerd games spelen, Utomik heeft op het moment van schrijven meer dan 800 games te bieden. Het gaat dan om AAA Classics, indie games, casual games, retro games, adventure en kids games. In combinatie met een Game PC van Arctic Secrets kun je dus volop van een enorme hoeveelheid games genieten!

Human: Fall Flat

Human: Fall Flat is een lachwekkend maar toch zeer uitdagend puzzelspel met zwevende droomlandschappen. Het doel is om op elk landschap de puzzel op te lossen en uit de droom te ontsnappen. Deze puzzels los je op door gebruik te maken van je verstand en fysieke kracht.

 

hff1

Gameplay

In Human: Fall Flat maak je vooral gebruik van je verstand en fysieke krachten om (erg) lastige puzzels op te lossen. Dit kun je alleen doen of in samenwerking met vrienden, de game heeft namelijk een singleplayer én multiplayer modus, mooi! De klunzige movement in Human: Fall Flat zorgt voor lachwekkende situaties, vooral als je het spel samen met vrienden speelt. Je zult vaak van de map vallen of gewoon in lachen uitbarsten door de rare bewegingen die je character maakt. Zo moet je vaak met je armen in de lucht in het rond springen en allerlei rare manoeuvres maken.

 

hff2

Conclusie

Human: Fall Flat is zeker een aanrader, toffe gameplay en een goede replayability. Speel het vooral met vrienden, want dan lach je het hardst! Bestel snel een Game PC bij Arctic Secrets en ontvang 2 maanden gratis toegang tot de enorme game bibliotheek van Utomik en zo ook tot Human: Fall Flat!

 

✔ Zeer vermakende gameplay

✔ Lachwekkend

✔ Ideaal om samen met vrienden te spelen

 ✖ Kan nogal frustrerend zijn

Onze score:

8

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *