newcases

Nieuwe Extreme cases bij Arctic Secrets!

Met trots presenteren wij onze nieuwe behuizingen! Check nu onze configurator en stel jouw droom PC samen met een van deze mooie kastjes! Welke behuizing kies jij?

newcases

tg5_index

Sharkoon TG5

De Sharkoon TG5 is voor maar een paar euro meer het perfecte antwoord op de NZXT S340. Met tempered glass en maar liefst vier LED-ventilatoren! Hij is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Heb je niet veel te besteden en wil je toch graag een kast met glazen panelen? Dan is dit de ideale kast voor jou!

 

 


inwin303-white

In Win 303 White

Deze behuizing is dé budget-knaller van het topmerk In Win. Als je houd van strak, simpel en toch mooi, dan is dit zeker een behuizing om over na te denken. Bij ons is hij alleen verkrijgbaar in het wit.

 


pro_051916

 

 Phanteks Enthoo Evolv

Als je fan bent van een robotachtige uitstraling, dan is de Phanteks Enthoo Evolv zeker iets voor jou. Met zijn massief metalen panelen en een zeer mooie glasplaat staat deze kast als een huis! Verkrijgbaar in drie verschillende metaalkleuren.

 


CA076IW_149978_800x800

In Win 805 Infinity

Ben je gecharmeerd van het strakke design van de In Win 303? Dan zal deze behuizing je zeker wegblazen! In het voorpaneel zit een spiegel verwerkt die zorgt voor een onwijs gaaf effect. Zo kun je helemaal wegdromen in het tunneleffect dat er wordt gecreëerd aan de voorkant van deze PC!

 

 


Elite-1z

Phanteks Enthoo Elite

In zijn prijscategorie is dik bakbeest zeker niet voor de gewone man. Wel is hij met zijn formaat, design en afwerking elke cent waard!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *