pc-van-de-dag-opzet

Game PC van de dag #36 – MSI GTX 1080 Gaming X

Game PC van de dag #36
Game PC van de dag #36

 


 Vandaag als Game PC van de dag #36:

Deze klant heeft gebruik gemaakt van de MSI configurator maar dit keer met een Kaby lake cpu. Deze Game PC van de dag #36 heeft namelijk een MSI gaming pro Carbon moederbord met de nieuwste i7 7700K processor! Deze nieuwe kaby lake processor is aan te raden wanneer je een high end gaming pc wilt bouwen. Deze nieuwe 7700K is iets sneller dan de vorige i7 (6700K).


Wil je zelf ook een Game PC samenstellen? Klik dan hier!

Bekijk hier


Specificaties van deze Game computer:

Behuizing:
NZXT 450 Noctis

noctis450

 

 

 

 

 

 

Deze aparte behuizing van NZXT heeft een rode glow aan de onderkant en is van binnen te vergelijken met een NZXT H440! Er is genoeg ruimte voor waterkoeling installaties en je kunt al je componenten zien door het doorzichtige zijpaneel!


Moederbord:
MSI Gaming PRO Carbon

msi-z170a-gaming-carbon

 

 

 

 

 

Met dit moederbord van MSI kan de i7 7700K makkelijk overclocked worden mits je een goede cpu koeler hebt! Volgende week verkopen wij ook de Z270 moederborden maar je kunt prima een i7 7700K op een Z170 moederbord prikken.


Processor:
Intel Core I7 7700K

intel-i7-6800k

 

 

 

 

Vloeiend Games afspelen is geen enkel probleem voor deze I7 7700K in samenwerking met genoeg werkgeheugen en een goede videokaart. We hebben met de Be Quiet! cpu koeler van hieronder een stabiele overclock van 4,7Ghz gekregen zonder veel moeite.


Processor koeler:
Be Quiet! Dark Rock 3

bequietdarkrock3

 

 

 

 

 

Deze grote luchtkoeler van Be Quiet! Zorgt ervoor dat je processor goed koel blijft tijdens het leveren van zware prestaties. Be Quiet! heeft over het algemeen erg goede producten zo ook deze luchtkoeler die naast het goed koelen ook erg stil blijft dankzij de speciale bijgeleverde fan.


Werkgeheugen:
Corsair 16GB DDR4 3000MHZ

corsair-vengeance-lpx

 

 

 

 

 

Met dit setje werkgeheugen van Corsair kun je de nieuwste games makkelijk aan. Het is aan te raden om minimaal 16GB werkgeheugen te kopen wil je games op de hoogste settings afspelen!


Videokaart:
MSI GTX 1080 Gaming X

nvidia

 

 

 

 

De MSI versie van de GTX1080 is een van de beste GTX1080 kaarten die er zijn. Standaard loopt deze videokaart op een hogere kloksnelheid waardoor deze iets beter presteert dan een normale 1080 plus de afwerking van MSI is net iets mooier.


Harde schijven:

Samsung 850 Evo 500GB

samsung-850-evo

 

 

 

 

500GB is op dit moment de sweetspot wat betreft opslagruimte voor SSD’s. De prijzen voor de 500GB versie van de Samsung 850 zijn netjes en het is het zeker waard!


Voeding:
Corsair RM750X

corsair-rm750x

 

 

 

 

Een voeding zoals de RM750X of hoger is eigenlijk voor elk systeem aan te raden. De nieuwe I7 7700K met een lichte overclock samen met een sterke GTX1080 kunnen veel stroom verbruiken dus houd rekening ermee dat je vaak aan een voeding onder de 600 watt niet genoeg hebt.


Game PC van de dag
Game PC van de dag

Bekijk hier

Wil je ook je eigen Game PC samenstellen? Kijk dan verder op onze website!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *