intel-kaby-lake

Kaby lake processoren zijn vanaf nu verkrijgbaar!

kaby lake

 Wij verkopen vanaf nu ook de nieuwste Kaby Lake processoren!

Met ingang van vandaag zijn de kaby lake processoren bij ons verkrijgbaar! Deze nieuwe processoren van intel zijn als het ware verbeterde sky lake chips. Denk hierbij aan de bekende i3 6100, i5 6600k en de i7 6700k processoren.

De nieuwe i5 7600K & i7 7700K zijn heel erg geschikt wanneer je wil gamen op de hoogste settings! Deze nieuwe processoren werken gelukkig ook op de Z170 moederbord dus upgraden geeft geen problemen. Over een weekje verwachten wij ook de nieuwe Z270 Asus en MSI moederborden die wij gekozen hebben te verkopen op onze website! De Z170 en Z270 moederborden gaan echter niet veel verschillen van elkaar.

Ben je geïnteresseerd in een high end gaming pc met de nieuwe kaby lake processor? Klik dan hier om je eigen game pc samen te stellen!

kaby lake

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *