pc-van-de-dag-opzet

Game PC van de dag #35 – MSI GTX 1070 Gaming X

Game PC van de dag #35
Game PC van de dag #35

 

 


 Vandaag als Game PC van de dag #35:

Op onze website kan men ook kiezen voor de speciale MSI configurator. Deze Game PC van de dag #35 is samengesteld via deze MSI configurator en heeft daarom een speciaal Gaming M7 moederbord met een standaard overclocked MSI GTX1070 Gaming X videokaart! Deze high end game pc zal met gemak de nieuwste games afspelen en ziet erg mooi uit. Het enige kleie minpuntje aan deze build is de blauwe ML fan van corsair die eigenlijk niet echt thuishoort in de rood zwarte kleurstelling. Wat vinden jullie?


Wil je zelf ook een Game PC samenstellen? Klik dan hier!

Bekijk hier


Specificaties van deze Game computer:

Behuizing:
Corsair Obsidian 750D

Corsair 750D

 

 

 

 

 

 

De 750D van Corsair is erg bekend en geliefd omdat het een stevige behuizing is met een mooi groot doorzichtig paneel aan de zijkant. Er is veel ruimte beschikbaar en het is daardoor makkelijk te bouwen in deze behuizing!


Moederbord:
MSI Gaming M7

Msi Gaming M7

 

 

 

 

 

 

Dit geavanceerde moederbord van MSI is ideaal wanneer je graag wilt overclocken! De verstevigde PCI-E slots, rood/zwarte kleurstelling en vele opties in de bios maken dit bord populair.


Processor:
Intel Core I7 6700K

intel-i7-6800k

 

 

 

 

Gamen is geen enkel probleem met deze sterke quad-core van intel. 4 cores op 4.2Ghz zorgen voor geweldige gameprestaties. De i7 7700K is eind van deze week ook bij ons te bestellen en is de opvolger van de 6700K.


Processor koeler:
Be Quiet! Dark Rock 3

bequietdarkrock3

 

 

 

 

 

Deze grote luchtkoeler van Be Quiet! Zorgt ervoor dat je processor goed koel blijft tijdens het leveren van zware prestaties. Be Quiet! heeft over het algemeen erg goede producten zo ook deze luchtkoeler die naast het goed koelen ook erg stil blijft dankzij de speciale bijgeleverde fan.


Werkgeheugen:
Corsair 16GB DDR4 2666MHZ

corsair-vengeance-lpx

 

 

 

 

 

Zoals gisteren ook in de blog post beschreven werd is dat 16GB aan werkgeheugen voor gamen een standaard begint te worden. Het is daarom ook niet meer aan te raden 8GB werkgeheugen te kiezen wil je goed kunnen gamen.


Videokaart:
MSI GTX 1070 Gaming X

nvidia

 

 

 

 

De MSI versie van de GTX1070 is altijd een stuk sneller en ziet er veel mooier uit. Ook de afwerking is beter zoals een stevige backplate is erg fijn om te hebben zodat je videokaart minder snel buigt! Videokaarten buigen namelijk over een bepaalde periode altijd omdat ze zo zwaar zijn. Moederborden zoals de Gaming M7 hebben verstevigde PCI-e slots die er ook voor zorgen dat videokaarten minder snel buigen!


Harde schijven:

Samsung 850 Evo 250GB

samsung-850-evo

 

 

 

 

Met de 250GB 850 Evo van Samsung heeft deze klant een snelle betrouwbare SSD gekozen die helaas niet al teveel opslag biedt maar ideaal is voor Windows en een paar games.


Voeding:
Corsair RM750X

corsair-rm750x

 

 

 

 

Een voeding zoals de RM750X of hoger is eigenlijk voor elk systeem aan te raden. De i7 6700K met een GTX1070 zal ongeveer 350-400 watt maximaal gebruiken met een overclock waardoor je met 750Watt ruim hierboven zit.


Game PC van de dag
Game PC van de dag

Bekijk hier

Wil je ook je eigen Game PC samenstellen? Kijk dan verder op onze website!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *