pc-van-de-dag-opzet

Game PC van de dag #34 – Nvidia GTX 1070

Game PC van de dag #34
Game PC van de dag #34

 


 Vandaag als Game PC van de dag #34:

Deze samenstelling is slim gekozen door de klant. Deze Game PC van de dag #34 kan over een tijdje namelijk weer makkelijk ge-upgrade worden! Er is namelijk gekozen voor een goede behuizing, sterke processor met waterkoeling en de rest is uitbreidbaar. Er kan bijvoorbeeld over een tijdje nog een keer 16GB bij gezet worden samen met een SSD of M2 en mocht het nodig zijn een nieuwe betere videokaart. Wanneer je er voor kiest een sterke processor en een goed moederbord te kopen kun je makkelijker je pc upgraden over een tijdje!


Wil je zelf ook een Game PC samenstellen? Klik dan hier!

Bekijk hier


Specificaties van deze Game computer:

Behuizing:
Cooler Master Mastercase Maker 5T

maker5t

 

 

 

 

 

 

Deze behuizing heeft aan beide kanten een glazen paneel en er zijn overal rode accenten te vinden aan de binnen- en buitenkant. Dit is een erg dure maar zeer mooi afgewerkte behuizing die al je onderdelen mooi weergeeft!


Moederbord:
Asus Z170A Pro Gaming

asus_z170_progaming

 

 

 

 

 

 

Het meest verkochte moederbord in 2016 was bij ons de Z170A Pro Gaming van Asus. Simpelweg vanwege de betaalbare prijs en vele opties die beschikbaar zijn via de uitgebreide bios!


Processor:
Intel Core I7 6700K

intel-i7-6800k

 

 

 

 

Gamen is geen enkel probleem met deze sterke quad-core van intel. 4 cores op 4.2Ghz zorgen voor geweldige gameprestaties. We hebben deze keer de 6700K weten te overclocken naar 4,6 Ghz met de H100i waterkoeling van Corsair.


Processor koeler:
Corsair H100i V2

corsair-h100i-v2

 

 

 

 

 

Zoals hierboven al beschreven is kon dankzij deze waterkoeling makkelijk een 4,6Ghz overclock behaald worden. Met deze waterkoeling zou eigenlijk een hogere overclock mogelijk zijn maar wij willen altijd een stabiele overclock leveren aan klanten!


Werkgeheugen:
Corsair 16GB DDR4 2666MHZ

corsair-vengeance-lpx

 

 

 

 

 

16GB aan werkgeheugen begint nu zeker weten een vereiste te worden. Sommige games die in 2017 gaan uitkomen hebben namelijk al minimaal 16GB nodig om zo grote landschappen en werelden te kunnen laden!


Videokaart:
NVIDIA GTX 1070

nvidia

 

 

 

 

De GTX1070 is een betaalbare high-end videokaart die Games op Full HD en 2K goed kan afspelen op de hoogste settings! Er is toch wel een groot verschil tussen de GTX1060 6GB versie en deze 8GB GTX1070.


Harde schijven:

Seagate Barracuda 1TB HDD

hdd

 

 

 

 

 

Het is een beetje jammer dat er niet gekozen is voor een SSD waardoor laadtijden een stuk aangenamer zouden zijn. Hopelijk doet de klant deze snel zelf inbouwen nadat hij/zij ons bericht heeft van te voren! Zoals al eerder verteld is mag je zelf upgrades uitvoeren aan je pc maar dit dien je wel met ons van te voren besproken te hebben anders verlies je je garantie!


Voeding:
Corsair RM750X

corsair-rm750x

 

 

 

 

Om een overclocked i7 6700k samen met een GTX1070 van stroom te voorzien is een RM750X zeker geen slechte keuze!


Game PC van de dag
Game PC van de dag

Bekijk hier

Wil je ook je eigen Game PC samenstellen? Kijk dan verder op onze website!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *