pc-van-de-dag-opzet

Game PC van de dag #30 – Nvidia GTX1080

Game PC van de dag #30
Game PC van de dag #30

 Vandaag als Game PC van de dag #30:

Deze dure en uitgebreide pc beschikt over de extreme i7 6900K processor welke 8-cores heeft! De Game PC van de dag #30 maakt dus gebruik van een octa-core in samenwerking met 64GB DDR4 3000MHZ werkgeheugen en een GTX1080 waardoor alle games vloeiend afspelen en video’s editen geen moeite kost.


Wil je zelf ook een Game PC samenstellen? Klik dan hier!

Bekijk hier


Specificaties van deze Game computer:

Behuizing:
Cooler Master Mastercase Maker 5

coolermaster-mastercase-maker-5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Coolermaster wordt naast onze NZXT behuizingen ook veel verkocht, met name omdat ze zo robuust uitzien en een mooi groot doorzichtig zijpaneel hebben. Verder geeft deze behuizing alle ruimte voor mogelijke waterkoeling installaties.


Moederbord:
Asus Strix x99 Gaming

 

 

 

 

 

 

Het Strix x99 moederbord van Asus behoort tot de Rog serie (Republic of Gamers) welke altijd heel mooi afgewerkt zijn! Wat interessant is aan dit moederbord en sommige andere x99 moederborden is dat er nog een extra 4-pin stroomkabel ingestoken kan worden voor de CPU. Wanneer je wil overclocken biedt deze mogelijkheid meer stabiliteit!


Processor:
Intel Core I7 6900K

6900k

 

 

 

 

 

De 6900K van intel is een 8-core die standaard op 3,2 Ghz loopt en met turbo boost standaard 4 Ghz aantikt. Met een kleine overclock zou je dus al op 4.2 Ghz kunnen uitkomen wat ervoor zorgt dat deze processor lange tijd mee kan gaan en alles zonder problemen uitvoert.


Processor koeler:
Corsair H100i V2 waterkoeling

corsair-h100i-v2

 

 

 

 

Enorm bekende en fijne waterkoeling van Corsair welke ervoor zorgt dat je CPU een lage temperatuur behoudt! Aan te raden wanneer je je CPU graag wil overclocken.


Werkgeheugen:
Corsair 64GB DDR4 3000MHZ

corsair-vengeance-lpx

 

 

 

 

 

X99 moederborden maken gebruik van quad-channel werkgeheugen wat nog sneller werkt dan het standaard dual-channel. Met 64GB zit je de komende jaren goed en hoef je je geen zorgen te maken.


Videokaart:
NVIDIA GTX1080

nvidia

 

 

 

 

Wil je je games altijd op de hoogste settings afspelen dan is de GTX1080 de beste keuze! In 2K resoluties gamen vereist veel grafische rekenkracht en een GTX1080 kan op dit moment de meeste games vloeiend op ultra settings afspelen.


Harde schijven:

Samsung 850 EVO 1TB

samsung-850-evo

 

 

 

 

 

In plaats van een grote 1TB HDD heeft deze klant voor een 1TB SSD gekozen wat natuurlijk ideaal is aangezien deze snel is en genoeg ruimte biedt voor al je programma’s, games en video’s!


Voeding:
CorsairAX860I

corsair-860i

 

De geweldige Corsair AX860i voeding is platinum rated en garandeert een lange levensduur waarbij je makkelijk twee videokaarten in SLI of Crossfire kan hebben!

 


https://goo.gl/1hrWEq

Bekijk hier

Wil je ook je eigen Game PC samenstellen? Kijk dan verder op onze website!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *