Loading...
Check onze actie - Nu € 100,- korting, 60 dagen 700+ games en vele extra's bij het bestellen van jouw game pc!
Menu
 
 • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
 • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
 • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

AMD RX 580 Miners

We hebben voor jou de beste AMD RX 580 miners in het aanbod, hiermee kun je goed uit de voeten met hoge hashrates bij verschillende coins! Daarnaast is hij zeer vriendelijk voor je stroomrekening wat het momenteel een geweldig rendement geeft. Wacht niet langer en start met minen met een door Arctic Secrets geoptimaliseerde AMD RX 580 Miner!

Nvidia modded miner
1060 MOD
 • 6x GTX 1060 6GB Modded
 • 850W voeding
 • Dit is de ultieme miner voor de beginner en de geavanceerde gebruiker!
Bestel nu!
Amd rx 470 miner
RX 470
 • 6x RX470/570
 • 1000W voeding
 • Dit is de ultieme miner voor de beginner en de geavanceerde gebruiker!
Bestel nu!
Amd rx 580 miner
RX 580
 • 6x RX580
 • 1800W voeding
 • Dit is de ultieme miner voor het minen van Ethereum en/of Verge!
Bestel nu!

AMD RX 580 Miner kopen

Bij Arctic Secrets kun je als eerste in Nederland een speciaal ontworpen AMD Miner kopen! Wanneer je een AMD miner koopt bij Arctic Secrets kun je verwachten dat je een flink aantal jaren uit de voeten kunt met minen van verschillende coins waaronder Ethereum en Verge! Verder gaan deze miners je ontzettend veel opleveren qua hashrate en zeker het lage verbruik wat je een geweldig rendement bezorgt!

Voorgeïnstalleerde software op je AMD Miner

Arctic Secrets installeert standaard “Claymore’s Dual Ethereum Miner” op deze miner. Hiermee kun je bijvoorbeeld al goed uit de voeten met het minen van Ethereum, of het dual minen van Ethereum en Verge. Ook installeren wij “MSI Afterburner” voor het optimaliseren van de prestaties. Standaard programma’s zoals Google Chrome zullen ook niet ontbreken!

Moet ik dan niet Bitcoins gaan minen?

Nee, de moeilijkheidsgraad van deze munt is ontzettend hoog en hiervoor zijn speciale soorten hardware uitgebracht die specifiek zijn ontworpen voor het minen van deze munt, deze hardware heet ASIC(s). Deze zijn vrij prijzig en het rendement uiterst slecht, waarbij je maanden moet minen om 1 Bitcoin (BTC) te vergaren. Dat is ook de reden waarom GPU mining interessant is en zeker munten zoals Zcash die momenteel (livedata - update) en Ethereum (livedata - update) per munt opleveren en een stuk gemakkelijker te minen zijn. Sla snel je slag en word een mijnwerker die vanuit de luie stoel het geld ziet binnenrollen! Koop nu één of meerdere GPU miners en begin je eigen mining farm!

Wat is het rendement van gpu mining?

Voor het gemak hebben we een tabeloverzicht voor je gemaakt, hierin zie je de hashrates (snelheid van het ontcijferen van blocks), stroomverbruik (TDP) en hoeveel € omzet en winst te behalen valt op basis van Ethereum (bron: opgemaakt uit livedata van https://cryptocompare.com/ en https://whattomine.com/) laatst geupdatet om (click to update). Wil je andere moddele vergelijken en hun rendement bekijken? Bekijk dan de GPU mining pagina.

Hash rate
Power W
€/kWh
Omzet € 24 uur
Winst € 24 uur
Winst € per maand

LET OP!: De gegevens in de bovenstaande tabellen zijn opgemaakt uit live data afkomstig van derde partijen. Arctic Secrets staat niet garant voor de juistheid van de in de tabellen aangegeven gegevens / data.