Loading...
Check onze actie - Nu € 100,- korting, 60 dagen 700+ games en vele extra's bij het bestellen van jouw game pc!
Menu
 
 • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
 • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
 • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

AMD GPU Miners

Heb je ook zin om ook een Ethereum mijnwerker te worden? Dan is een AMD GPU Miner de beste keuze voor jou! Haal geweldig rendement met deze AMD miners gewoon vanuit je luie stoel! Met onze software optimalisatie hoef je zelfs niet op te staan bij tijdelijke stroom uitval, zodra de stroom er weer is gaat de AMD Miner vanzelf weer opstarten en verder met minen! Daarnaast levert Arctic Secrets technische ondersteuning via teamviewer, zo lossen wij gemakkelijk eventuele problemen op afstand op.

Nvidia modded miner
1060 MOD
 • 6x GTX 1060 6GB Modded
 • 850W voeding
 • Dit is de ultieme miner voor de beginner en de geavanceerde gebruiker!
Bestel nu!
Amd rx 470 miner
RX 470
 • 6x RX470/570
 • 1000W voeding
 • Dit is de ultieme miner voor de beginner en de geavanceerde gebruiker!
Bestel nu!
Amd rx 580 miner
RX 580
 • 6x RX580
 • 1800W voeding
 • Dit is de ultieme miner voor het minen van Ethereum en/of Verge!
Bestel nu!

AMD GPU Miner Kopen

Een AMD GPU Miner Kopen doe je bij Arctic Secrets, dit vanwege excellente technische ondersteuning door gespecialiseerde mensen op het gebied van mining, onze lage prijzen en software en hardware matige optimalisaties die worden uitgevoerd om je miner zo effectief mogelijk te laten minen met maximaal rendement!

Wanneer je een AMD miner koopt bij Arctic Secrets ben je gegarandeerd van kwaliteit. Verder kun je uitbreiden wanneer je wilt, wij helpen je daarbij. Al onze miners zijn overigens stackable, dus je kun ze zeer eenvoudig op elkaar zetten waardoor je efficiënter met de beschikbare ruimte kunt omspringen en zelfs een eigen farm kunt opzetten zonder veel moeite! Wacht niet langer en koop je AMD GPU Miner nu bij Arctic Secrets en laat ons je verwelkomen bij de mijnwerkers community!

Voorgeïnstalleerde software op je AMD Miner

Wij installeren en optimaliseren voor jou de Ethereum mining software al voor, dit is de Claymore Ethereum Dual Miner. Let wel even op je de wallet aanpast naar je eigen wallet zodat je ook daadwerkelijk de munten op de juiste wallet ontvangt.

Moet ik dan niet Bitcoins gaan minen?

Nee, de moeilijkheidsgraad van deze munt is ontzettend hoog en hiervoor zijn speciale soorten hardware uitgebracht die specifiek zijn ontworpen voor het minen van deze munt, deze hardware heet ASIC(s). Deze zijn vrij prijzig en het rendement uiterst slecht, waarbij je maanden moet minen om 1 Bitcoin (BTC) te vergaren. Dat is ook de reden waarom GPU mining interessant is en zeker munten zoals Ethereum die momenteel (livedata - update) en Zcash die (livedata - update) per munt opleveren en een stuk gemakkelijker te minen zijn. Sla snel je slag en word een mijnwerker die vanuit de luie stoel het geld ziet binnenrollen! Koop nu één of meerdere GPU miners en begin je eigen mining farm!

Wat is het rendement van onze AMD gpu miner?

Voor het gemak hebben we een tabeloverzicht voor je gemaakt, hierin zie je de hashrates (snelheid van het ontcijferen van blocks), stroomverbruik (TDP) en hoeveel € omzet en winst te behalen valt op basis van Ethereum (bron: opgemaakt uit livedata van https://cryptocompare.com/ en https://whattomine.com/) laatst geupdatet om (click to update). Wil je andere moddele vergelijken en hun rendement bekijken? Bekijk dan de GPU mining pagina.

Hash rate
Power W
€/kWh
Omzet € 24 uur
Winst € 24 uur
Winst € per maand

LET OP!: De gegevens in de bovenstaande tabellen zijn opgemaakt uit live data afkomstig van derde partijen. Arctic Secrets staat niet garant voor de juistheid van de in de tabellen aangegeven gegevens / data.