Loading...
Check onze actie - Nu € 100,- korting, 60 dagen 700+ games en vele extra's bij het bestellen van jouw game pc!
Menu
 
  • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
  • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
  • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

GELD VERDIENEN MET JOUW GAMING KANAAL?

Welkom bij het Arctic Secrets Gaming Netwerk! Door mee te doen met ons gaming netwerk kun je geld verdienen met het vergroten van het bereik van ons top merk. Jij gaat als ambassadeur voor Arctic Secrets aan de slag om mensen te informeren over Arctic Secrets via jouw kanaal of kanalen zoals YouTube, Twitch, Facebook, etc., waardoor steeds meer mensen geïnformeerd raken over wie wij precies zijn en wat wij doen. Hoe meer mensen jij overtuigd krijgt om onze site te bezoeken en eventueel over te gaan tot de aanschaf van computersysteem van Arctic Secrets, hoe meer je hiervoor beloond zult worden!

Hoe werkt het?

Wanneer je je aanmeldt voor ons gaming netwerk, ontvang je een unieke link van ons samen met een aantal downloadbare banners waarmee je ons bedrijf kunt promoten binnen jouw kanalen en eventueel zelfs daarbuiten. Voor iedere unieke persoon die via jouw unieke link naar ons toe wordt gestuurd ontvang je een beloning. Daarnaast ontvang je tevens ook voor iedere persoon die overgaat tot aanschaf van een game pc bij Arctic Secrets extra beloningen.

Hoe jij je berichten, video’s, etc opstelt is geheel aan jou, jij weet namelijk het beste hoe jouw doelgroep het beste kan worden aangesproken.

Real-Time Statistieken en rapporten!

Log in op ons Gaming Netwerk en check je prestaties eenvoudig via ons portaal waar je toegang krijgt tot je verkoop en verkeer statistieken inclusief de commissie die daaraan is gekoppeld.Ons Programma
Arctic Secrets Affiliate Programma Commissie Type 0.5% Pay-per-Sale for each sale you deliver
Pay per click € 0,05 for each click you generate.
Uitbetalingsvoorwaarden € 50,00 - Minimum balance required for payout.
Kortingsvoorwaarden € 10,00 korting voor elke bestelling via jouw game kanaal (bij minimale orderwaarde van 500 euro)
Vanaf datum 9 mei 2016
Tot datum 10 mei 2023
 


Extra Commissie
Totaal # Bestellingen Extra ontvangen commissie (bovenop je basis commissie)
EXTRA MAANDELIJKSE COMMISSIE 10 - 25 1%
25 - 50 1.5%
50 + 2%


BONUS - SPONSORSHIP
Extra Bonus - Sponsorship Sponsordeals – Realiseer jij ontzettend goede resultaten voor ons, dan kom jij in aanmerking voor speciale sponsor deals. Denk hierbij aan high-end game pc & accessoires voor jou en daarnaast give-aways die wij sponsoren voor op jouw kanalen. + vele extra’s.

Let op: wij nemen in dergelijke gevallen contact met jou op! We stellen het op prijs dat je geen contact met ons hierover opneemt. Wij houden je statistieken ook goed in de gaten en wanneer wij het verstandig achten om jou te voorzien van een sponsorship deal zullen we snel contact met je opnemen.